Įkraunama...
Įkraunama...

Aktų fotosesijos

turiu tokiu savo albume
Atsakyti
Visai noreciau
Atsakyti
noreciau,ale pati kuno grazuma jau praleidau laugh.gif
Atsakyti
Noreciau su MB sudalyvaut tokioj, bet kazi ar pasirysime g.gif
Atsakyti
Mane tai vyras fotografavo ir dabar dar laikas nuo laiko iamzina. Jam patinka, tonusa kelia. Ir man patinka, kad jam patinka smile.gif
Atsakyti
Teko ir dar ne karta teks - MB studijuoja fotografija. Ar isdrysciau nusirengti pries kita fotografa - vyra abejoju, pries moteri - drasiai. Malonu fotografuotis kai visiskai nesidrovi fotografo, atsipalaiduoji ir zinai,kad rezultatas dziugins.
Atsakyti
Gal kas turi sutarties pvz su fotografu? Please, labai reikia 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Tos, kurios jau turejo toki malonuma, gal galite pasidalinti ispudziais? Kaip vyksta pati fotosesija? Ar persirenginejot apatinius drabuzelius ir pan... Kiek komplekteliu nesetes? Ar jau atejusios i pacia fotosesija tariates, kaip viskas bus? Ar pries kelias dienas?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 13, 10:50)
Kai tik pirmą kartą išgirdau tokią (mano manymu) nesąmonę kaip savo aktų nuotraukų dovanojimą vyrams labai nustebau. Bet pasirodo tai gana paplitę...

Noriu paklausti - ar norėtumėte gauti dovanų savo nuogų vyrų nuotraukas?

Tai zinoma! Kodel ne? Geriausia butu ir abiems kartu nusifotografuoti. Liktu ne tik grazus prisiminimas, bet ir atrakcija nebloga thumbup.gif
Atsakyti
teko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 08 03, 18:34)

O kokiu tikslu?
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 08 06, 08:58)
O kokiu tikslu?

Galbut tikslas pamatyti save is salies (nuotraukose), galbut intriga, naujas patyrimas: ar isdrisiu, kaip jausiuosi.Toks savotiskas saves patikrinimo budas.
Jis apsiribojo vienu vieninteliu kartu.
Atsakyti