Mano vyras siandien "ne tycia" vel uzsimine, kad miegamajame ant sienos graziai ziuretusi mano nuotrauka tokia ne spalvota, kurioje as graziai apsinuoginusi. Kazkaip emiau ir susimasciau, gal reiktu pabandyt?
Ar yra tokiu, kurios bande isiamzinti fotostudijoje apsinuoginusios? Butu idomu suzinoti ispudzius. Ka apie tai manot?
oi Will atsargiai
as irgi norejau panasia staigmena padaryti, bet viena vakara prasitariau ir aciu dievui...
maniskis sake, geriau jau as tave pats pafotorafuosiu, su jogurtu istepsiu, sampano vonioje ismaudysiu, bet kad kitas tave nuoga fotografuotu - ne jauciu butu nemenki piktumiukai
bet cia tik mano patirtis
as irgi norejau panasia staigmena padaryti, bet viena vakara prasitariau ir aciu dievui...
maniskis sake, geriau jau as tave pats pafotorafuosiu, su jogurtu istepsiu, sampano vonioje ismaudysiu, bet kad kitas tave nuoga fotografuotu - ne jauciu butu nemenki piktumiukai
QUOTE(Keiti @ 2004 06 08, 23:36)
oi Will atsargiai
Mano vyras irgi nesutiktų
oooo kaip pazistama... as nusifotografavau apsinuoginusi: krutine buvau uzsidengusi rankomis, atsisedusi turko pozpje, o ten uzsidengiau papludinio kamuoliu. Sedejau su kelnaitemis, tai fotografas paskui usretusavo krastus, nu ir atrodziau kaip be triusiku niekaip nepavyko vyrui irodyti, kad yra toks technikos stebuklas kaip kompas... tai buvome daeje ciut ne iki mustyniu. tik paskui pripazino, kad nuotrauka tikrai grazi ir dabar dziaugiuosi, kad isdrisau nuotrauka tikrai liuks!
TAigi vienam forume aptikau kad viena moteris jaunute daro tokias nuotraukas jos E-mailas : fototeatras@takas.lt. Ji siaip yra kaune, bet gali atvaziuot ir i Vilniu. Ten fotografuoja visaip kaip...... www.fototeatras.lt paziurekit, man ji rase apie kainas apie visa kita pasirode tikrai faina moteriske. pasikonsultuokit. as irgi labai labai noriu pasidaryt SEXY nuotraukyciu.
Papildyta @ [mergetime]1086766360[/mergetime]
Beje jos vardas RAsa
Papildyta @ [mergetime]1086766360[/mergetime]
Beje jos vardas RAsa
As tai noreciau ir vyras nepriestarautu. Noreciau savo ir vyro bendros grazios nuotraukos, kad per daug nesimatytu, ir kad butu menine. Gal kad nors... nusifotografuosim ir kai turesim miegamaji pasikabinsim ant sienos
QUOTE (sunnyday @ 2004 06 08, 21:17) |
Mano vyras siandien "ne tycia" vel uzsimine, kad miegamajame ant sienos graziai ziuretusi mano nuotrauka tokia ne spalvota, kurioje as graziai apsinuoginusi. Kazkaip emiau ir susimasciau, gal reiktu pabandyt? Ar yra tokiu, kurios bande isiamzinti fotostudijoje apsinuoginusios? Butu idomu suzinoti ispudzius. Ka apie tai manot? |
Mane pats brangusis yra nufotografaves... labai priesinausi, norejau, kad istrintu (skaitmeninis fotoaparatas). LAbai naturalios gavosi, nes buvau ka tik prabudusi (be makijazo, plaukai pasitarse...). Dabar kai pasiziuriu - visai samgu
Kolkas tos nuotraukos kompe ir reminti nesiruosiam
Bet gera cia minti pasiulet
Siuo metu laukiuosi antro vaikelio ir labai apgailestauju, kad neturiu nuotrauku, padarytu iki nestumo. Paprasciausiai butu idomu palyginti kuno pasikeitimus. O dar idomiau butu lyginti, ko gero, senatveje .
Tad laukiu, kol apkusiu, ir tikriausiai butinai pasidarysiu keleta meniniu fotkiu pas gera fotografa.. p.s. jei apkusiu
Tad laukiu, kol apkusiu, ir tikriausiai butinai pasidarysiu keleta meniniu fotkiu pas gera fotografa.. p.s. jei apkusiu
Nu mano "taikus" vyrelis, tai ta forografa turbut pakartu, o as tai jo nemalones tikrai neisvengciau. Nors pati tai labai noreciau tokia nuotrauka tureti, kol dar nepasenau ir nesustorejau
Nebutina eiti pas vyra fotografa, yra ir moteru geru fotografiu. Jei as nueiciau pas vyra fotografa tai kazin ar maniskis dar noretu ta nuotrauka ant sienos kabint