QUOTE(ruuda @ 2008 03 13, 13:30)
Tai va ,kad kuo toliai tuo baisiau musu valstybej daros.Ka daryt ,dar bandau kitur prasimust,gal iseis biski litu pataupysiu,mum gi nieko nekompensuoja,kai reikejo istysai ventolino dusulio metu,tai gerai kad savo kompensuotus duodavau,nors man ju dabar nereik,retai labai kai smarkiai persalu tada komplikuojas.O tai tau sakai pusleline,sita bakterija tik apgydoma,as ir paturedavau tik man ant sedynes bujojo,isgydai ir vel kada atsikartoja.labai nemalonu kai degina,skauda.Mano gydytoja sake yra geriamas kursas katras visiskai sunaikina ta bakterija,bet brangus.Dabar keli metai nebuvo tai ir negeriau,pasitepdavau mostele nuo puslelines praeidavo.O kas tas biopronas koks preparatas?Bet matai sake ,kad pusleline linkus islyst kai imunitetas nuseda,viskas surista,viena grandis.O del RUS vaistu taip man irgi vyras atveza,ir labai gerai.Cia ir biski ne i tema:mano vyresniam kai buvo 2.5m isbujojo akyse salti mieziai daugybiniai,gydemes ilgai,dalis jaunu isnyko,vienintele mostele tetraciklino tuo metu buvo,mes dar gavom ,o drauges vaikui tas pats buvo, skyre ta pati ,o jau niekur negavo,tai lakste ieskojo kas is rusijos atves. o mes senus miezius gavom operuot.Tai tokios istorijos,dabar tai yra nuo mieziu,bet kaina skyrias cia apie 20lt,o rus apie 2lt(aisku ziurint kas).Tai va kai isikalbi tai ir i lankas ,ne i tema,bet nieko ,smagu pasibendraut
.kas mum mamom belieka reik laviruot is situaciju.Sekmes
Tas Bioptronas tai "Šveicarijoje gaminamas sertifikuotas, saugus, ekonomiškas ir universalus gydymo prietaisas. Jis skleidžia poliarizuotą, polichromatinę šviesą, neturinčią UV bangų spektro". Cia is aprasymo apie ji, nes pati nesugebejau apipasakoti kas cia per daiktas, siaip ji galima nusipirkti ji gamina Zepter firma gydo visokius uzdegimus, esu girdejus, kad gydo zvyneline, o siaip gerkle, skausma raumenu ir t.t Bet jis ziauriai brangus apie 1000 Lt kainuoja ir ne visiems padeda, apie ji rase forume
http://www.supermama...hp/t167356.html
Jei noresi pasiskaityk. O del tetraciklino, tai as pati ji naudoju, tik jis yra ir akims pritaikytas, tai vienas is mano "gelbetoju", o dar jei tik pajauti pirmus pozymius labai padeda interferonas, bet ir jis tik rusijoje, beje jis labai padeda ir pirmiems slogos pozymiams, tik pradzioje, nes veliau, kai jau pradeda begti, tai jau nebepades. O interferona tai as tik pradedu jausti kad niezti tai tiesiog tokius net kompresiukus dedu tai jei speju tai ir pusleles neisoka. Bet jei isoka tai jau tik tetraciklinas, Oftanas, bet jis tik akims ir t.t. O mieziai tai man irgi vaikysteje bujojo, siaubas buvo tai viena gydytoja man juos isnaikino, bet teko 2 metus gerti alaus mieles, bjaurastis nereali, tai man mama duodavo sauksta mieliu ir dar ant virsaus medaus kad nebutu bloga, beje mieziai nebeaugo jau po 0,5 metu, bet gerti teko dar 1,5 metu, o pasekme tai i alu dar ir dabar negaliu paziureti
. Del tu puslelines isnaikinimu tai reiks pasidometi, nors jau susigyvenau su sita liga nes sergu jau nuo 2,5 metuku, bet gal jau medicina pazenge i prieki.
Didžiausias protingos gyvybės egzistavimo Visatoje įrodymas yra tas faktas, kad iki šiol niekas su mumis nepabandė susisiekti....