Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(ruuda @ 2008 03 13, 00:58)
Sveikutes,su praejusia kovo-8.zoles ,zolem ju visu neistirsi,gali misinys zoliu alergizuot,o atskirai ne,o viso sito nerealu istirt.As kai duodu hemeopatinius stebiu,jei nereguoja tai ok.bet nuo hemeopatiniu alergiju dar nebuvo,kekvienam savo,reik stebet.Nenoriu prisikarkset bet gydytoja musu pasiilgo sake,pora menesiu jau nebuvom,tikiuos, kad geryn eisis.sekmes visom smile.gif

Sveika,
Ziuriu beveik visos forumo senbuves eina geryn, tai labai dziugu, linkiu ir kitoms gero pavasario ir sveiku metu. Tave irgi su moters diena. angel.gif
Papildyta:
QUOTE(ruuda @ 2008 03 13, 00:58)
Sveikutes,su praejusia kovo-8.zoles ,zolem ju visu neistirsi,gali misinys zoliu alergizuot,o atskirai ne,o viso sito nerealu istirt.As kai duodu hemeopatinius stebiu,jei nereguoja tai ok.bet nuo hemeopatiniu alergiju dar nebuvo,kekvienam savo,reik stebet.Nenoriu prisikarkset bet gydytoja musu pasiilgo sake,pora menesiu jau nebuvom,tikiuos, kad geryn eisis.sekmes visom smile.gif

Del zoliu mums tai dare kazkoki megini zolems, nezinau, kokios ten buvo zoles, bet tu teisi, reikia pabandyti gerti ir stebeti ar tiks. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumukas @ 2008 03 13, 11:52)
Sveika,
Ziuriu beveik visos forumo senbuves eina geryn, tai labai dziugu, linkiu ir kitoms gero pavasario ir sveiku metu. Tave irgi su moters diena. angel.gif
Papildyta:
Del zoliu mums tai dare kazkoki megini zolems, nezinau, kokios ten buvo zoles, bet tu teisi, reikia pabandyti gerti ir stebeti ar tiks. 4u.gif

Sveika,dekui uz gera zodi.reiks mum daryt dar tyrimus,as apakus nuo kainu,uzsiskambinau per klinikas karsta.gif didzioji dalis neima maziukam kraujo tipo adatu neturi,jei atvesi gatavai tai padarys.ligonines taip su paprastu irasu siuntime nedaro,vel biurokratija,reik moket uz konsultacijas,o kokios eiles. Kur radau tai ige ir misri palete alergenu kaina 286lt.Siaip moki simtais uz viska,vaikam viska moket reikia jie turbut neisvaizduoja ir nenori ,kaip brangiai vaikuciu islaikymas atsieina.Tai gerai jei gereja,o jei ne, reik kelias paletes daryt ,ju juk ne viena...Vienu zodziu vis randa kuom nustebint ta musu valstybele.O siap smagu,kad gereja vaikuciam,pasiskaiciau dziaugiuos uz visas,viliuosi kad ir kitiem leliukam geres. soske.gif
Atsakyti

Pasitaiko ir laimei ypac maziukai labai daznai isauga iki 3 metuku, paskui yra galimybe, kad liga pasitrauks su paauglyste ir dar labai mazas procentas po gimdymo, bet cia jau labai retai. 4u.gif
[/quote]
taip pasitaiko man tikriausiai po gimdymo dingo nes dar priepolio nebuvo ir vaistų nevertojau
sėkmės jūsų mažyliams ir sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruuda @ 2008 03 13, 12:22)
Sveika,dekui uz gera zodi.reiks mum daryt dar tyrimus,as apakus nuo kainu,uzsiskambinau per klinikas karsta.gif didzioji dalis neima maziukam kraujo tipo adatu neturi,jei atvesi gatavai tai padarys.ligonines taip su paprastu irasu siuntime nedaro,vel biurokratija,reik moket uz konsultacijas,o kokios eiles. Kur radau tai ige ir misri palete alergenu kaina 286lt.Siaip moki simtais uz viska,vaikam viska moket reikia jie turbut neisvaizduoja ir nenori ,kaip brangiai vaikuciu islaikymas atsieina.Tai gerai jei gereja,o jei ne, reik kelias paletes daryt ,ju juk ne viena...Vienu zodziu vis randa kuom nustebint ta musu valstybele.O siap smagu,kad gereja vaikuciam,pasiskaiciau dziaugiuos uz visas,viliuosi kad ir kitiem leliukam geres. soske.gif

Sveika,
Mano giminaitei tai isvis krachas buvo sumokejo uz tyrimus milziniskus pinigus ir parode kad niekam nealergiska o vaikas isvis nieko beveik valgyt negali iskart isberia net bulve alrgizuoja tai skaityk pinigai i bala. Kur teisybes ieskoti negali buti tikras, kad istirs gerai, o pinigai dideli. O valstybe tai turbut galvoja, kad mes cia is neturejimo ka veikti vaikui ligu ieskom, net pikta darosi, jauciu pradesiu greit pati medicina studijuoti, kad galeciau geriau savo vaiko ligas suprasti. Beje gal ne i tema bus bet panasiai gyvenime jau yra, nes pati nuo vaikystes turiu pusleline, bet pas mane ji ne ant lupu kaip pas visus o akyje, vaikysteje vos isvengiau operacijos ragenos, nes sansai, kad matysiu po jos buvo 50/50. Dar ir dabar vis islenda ir ka vaistu tarybiniu, kurie padeda nebeveza, uzdrausti, pasiulyti is to kas yra nieko negali, zodziu buvau jau vel ties operacijos riba, nes gydytoja negalejo nieko pasiulyti, teko paciai per pazystamus susiveikineti is rusijos vaistus ir gydytis taip kaip nuo vaikystes pripratus, beje anksciau man aki kvarcavo, taip buvo isvare man ta virusa, bet po keliu metu vel jis islindo tai paklausiau gydytojos ar galima butu vel pakvarcuoti, tai ji akis isplete, kas cia per budas, sutareme bent pabandyti su bioptronu, ir padejo, dabar ji sake zinosiu ka pasiulyti pacientams, zodziu tapau savotisku atradeju medicinoje, o ka darysi, kai valstybe tavimi nesirupina, o operacijos nesinori, tenka veztis nelegaliai vaistus ir paciai skirti sau gydyma. Va tokia istorija. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumukas @ 2008 03 13, 12:57)
Sveika,
Mano giminaitei tai isvis krachas buvo sumokejo uz tyrimus milziniskus pinigus ir parode kad niekam nealergiska o vaikas isvis nieko beveik valgyt negali iskart isberia net bulve alrgizuoja tai skaityk pinigai i bala. Kur teisybes ieskoti negali buti tikras, kad istirs gerai, o pinigai dideli. O valstybe tai turbut galvoja, kad mes cia is neturejimo ka veikti vaikui ligu ieskom, net pikta darosi, jauciu pradesiu greit pati medicina studijuoti, kad galeciau geriau savo vaiko ligas suprasti. Beje gal ne i tema bus bet panasiai gyvenime jau yra, nes pati nuo vaikystes turiu pusleline, bet pas mane ji ne ant lupu kaip pas visus o akyje, vaikysteje vos isvengiau operacijos ragenos, nes sansai, kad matysiu po jos buvo 50/50. Dar ir dabar vis islenda ir ka vaistu tarybiniu, kurie padeda nebeveza, uzdrausti, pasiulyti is to kas yra nieko negali, zodziu buvau jau vel ties operacijos riba, nes gydytoja negalejo nieko pasiulyti, teko paciai per pazystamus susiveikineti is rusijos vaistus ir gydytis taip kaip nuo vaikystes pripratus, beje anksciau man aki kvarcavo, taip buvo isvare man ta virusa, bet po keliu metu vel jis islindo tai paklausiau gydytojos ar galima butu vel pakvarcuoti, tai ji akis isplete, kas cia per budas, sutareme bent pabandyti su bioptronu, ir padejo, dabar ji sake zinosiu ka pasiulyti pacientams, zodziu tapau savotisku atradeju medicinoje, o ka darysi, kai valstybe tavimi nesirupina, o operacijos nesinori, tenka veztis nelegaliai vaistus ir paciai skirti sau gydyma. Va tokia istorija. verysad.gif
Tai va ,kad kuo toliai tuo baisiau musu valstybej daros.Ka daryt ,dar bandau kitur prasimust,gal iseis biski litu pataupysiu,mum gi nieko nekompensuoja,kai reikejo istysai ventolino dusulio metu,tai gerai kad savo kompensuotus duodavau,nors man ju dabar nereik,retai labai kai smarkiai persalu tada komplikuojas.O tai tau sakai pusleline,sita bakterija tik apgydoma,as ir paturedavau tik man ant sedynes bujojo,isgydai ir vel kada atsikartoja.labai nemalonu kai degina,skauda.Mano gydytoja sake yra geriamas kursas katras visiskai sunaikina ta bakterija,bet brangus.Dabar keli metai nebuvo tai ir negeriau,pasitepdavau mostele nuo puslelines praeidavo.O kas tas biopronas koks preparatas?Bet matai sake ,kad pusleline linkus islyst kai imunitetas nuseda,viskas surista,viena grandis.O del RUS vaistu taip man irgi vyras atveza,ir labai gerai.Cia ir biski ne i tema:mano vyresniam kai buvo 2.5m isbujojo akyse salti mieziai daugybiniai,gydemes ilgai,dalis jaunu isnyko,vienintele mostele tetraciklino tuo metu buvo,mes dar gavom ,o drauges vaikui tas pats buvo, skyre ta pati ,o jau niekur negavo,tai lakste ieskojo kas is rusijos atves. o mes senus miezius gavom operuot.Tai tokios istorijos,dabar tai yra nuo mieziu,bet kaina skyrias cia apie 20lt,o rus apie 2lt(aisku ziurint kas).Tai va kai isikalbi tai ir i lankas ,ne i tema,bet nieko ,smagu pasibendraut gossip.gif .kas mum mamom belieka reik laviruot is situaciju.Sekmes
Atsakyti
QUOTE(ruuda @ 2008 03 13, 13:30)
Tai va ,kad kuo toliai tuo baisiau musu valstybej daros.Ka daryt ,dar bandau kitur prasimust,gal iseis biski litu pataupysiu,mum gi nieko nekompensuoja,kai reikejo istysai ventolino dusulio metu,tai gerai kad savo kompensuotus duodavau,nors man ju dabar nereik,retai labai kai smarkiai persalu  tada komplikuojas.O tai tau sakai pusleline,sita bakterija tik apgydoma,as ir paturedavau tik man ant sedynes bujojo,isgydai ir vel kada atsikartoja.labai nemalonu kai degina,skauda.Mano gydytoja sake yra geriamas kursas katras visiskai sunaikina ta bakterija,bet brangus.Dabar keli metai nebuvo tai ir negeriau,pasitepdavau mostele nuo puslelines praeidavo.O kas tas biopronas koks preparatas?Bet matai sake ,kad pusleline linkus islyst kai imunitetas nuseda,viskas surista,viena grandis.O del RUS vaistu taip man irgi vyras atveza,ir labai gerai.Cia ir biski ne i tema:mano vyresniam kai buvo 2.5m isbujojo akyse salti mieziai daugybiniai,gydemes ilgai,dalis jaunu isnyko,vienintele mostele tetraciklino tuo metu buvo,mes dar gavom ,o drauges vaikui tas pats buvo, skyre ta pati ,o jau niekur negavo,tai lakste ieskojo kas is rusijos atves. o mes senus miezius gavom operuot.Tai  tokios istorijos,dabar tai yra nuo mieziu,bet kaina skyrias cia apie 20lt,o rus apie 2lt(aisku ziurint kas).Tai va kai isikalbi tai ir i lankas ,ne i tema,bet nieko ,smagu pasibendraut gossip.gif .kas mum mamom belieka reik laviruot is situaciju.Sekmes

Tas Bioptronas tai "Šveicarijoje gaminamas sertifikuotas, saugus, ekonomiškas ir universalus gydymo prietaisas. Jis skleidžia poliarizuotą, polichromatinę šviesą, neturinčią UV bangų spektro". Cia is aprasymo apie ji, nes pati nesugebejau apipasakoti kas cia per daiktas, siaip ji galima nusipirkti ji gamina Zepter firma gydo visokius uzdegimus, esu girdejus, kad gydo zvyneline, o siaip gerkle, skausma raumenu ir t.t Bet jis ziauriai brangus apie 1000 Lt kainuoja ir ne visiems padeda, apie ji rase forume http://www.supermama...hp/t167356.html
Jei noresi pasiskaityk. O del tetraciklino, tai as pati ji naudoju, tik jis yra ir akims pritaikytas, tai vienas is mano "gelbetoju", o dar jei tik pajauti pirmus pozymius labai padeda interferonas, bet ir jis tik rusijoje, beje jis labai padeda ir pirmiems slogos pozymiams, tik pradzioje, nes veliau, kai jau pradeda begti, tai jau nebepades. O interferona tai as tik pradedu jausti kad niezti tai tiesiog tokius net kompresiukus dedu tai jei speju tai ir pusleles neisoka. Bet jei isoka tai jau tik tetraciklinas, Oftanas, bet jis tik akims ir t.t. O mieziai tai man irgi vaikysteje bujojo, siaubas buvo tai viena gydytoja man juos isnaikino, bet teko 2 metus gerti alaus mieles, bjaurastis nereali, tai man mama duodavo sauksta mieliu ir dar ant virsaus medaus kad nebutu bloga, beje mieziai nebeaugo jau po 0,5 metu, bet gerti teko dar 1,5 metu, o pasekme tai i alu dar ir dabar negaliu paziureti beee.gif . Del tu puslelines isnaikinimu tai reiks pasidometi, nors jau susigyvenau su sita liga nes sergu jau nuo 2,5 metuku, bet gal jau medicina pazenge i prieki. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumukas @ 2008 03 13, 13:54)
Tas Bioptronas  tai "Šveicarijoje gaminamas sertifikuotas, saugus, ekonomiškas ir universalus gydymo prietaisas. Jis skleidžia poliarizuotą, polichromatinę šviesą, neturinčią UV bangų spektro". Cia is aprasymo apie ji, nes pati nesugebejau apipasakoti kas cia per daiktas, siaip ji galima nusipirkti ji gamina Zepter firma gydo visokius uzdegimus, esu girdejus, kad gydo zvyneline, o siaip gerkle, skausma raumenu ir t.t Bet jis ziauriai brangus apie 1000 Lt kainuoja ir ne visiems padeda, apie ji rase forume http://www.supermama...hp/t167356.html
Jei noresi pasiskaityk. O del tetraciklino, tai as pati ji naudoju, tik jis yra ir akims pritaikytas, tai vienas is mano "gelbetoju", o dar jei tik pajauti pirmus pozymius labai padeda interferonas, bet ir jis tik rusijoje, beje jis labai padeda ir pirmiems slogos pozymiams, tik pradzioje, nes veliau, kai jau pradeda begti, tai jau nebepades. O interferona tai as tik pradedu jausti kad niezti tai tiesiog tokius net kompresiukus dedu tai jei speju tai ir pusleles neisoka. Bet jei isoka tai jau tik tetraciklinas, Oftanas, bet jis tik akims ir t.t. O mieziai tai man irgi vaikysteje bujojo, siaubas buvo tai viena gydytoja man juos isnaikino, bet teko 2 metus gerti alaus mieles, bjaurastis nereali, tai man mama duodavo sauksta mieliu ir dar ant virsaus medaus kad nebutu bloga, beje mieziai nebeaugo jau po 0,5 metu, bet gerti teko dar 1,5 metu, o pasekme tai i alu dar ir dabar negaliu paziureti  beee.gif . Del tu puslelines isnaikinimu tai reiks pasidometi, nors jau susigyvenau su sita liga nes sergu jau nuo 2,5 metuku, bet gal jau medicina pazenge i prieki. g.gif

Taip butinai reiks pasiskaityt,o interferono reiks paprasyt ,kad atvestu kokia jo kaina mazdaug?O tetraciklina ir akim ir siaip perka,akim 1% yra,vaikui i vidu akies tept net reikejo ,tai kol buvau ipratus,baisu buvo.O alaus mieliu tabletes irgi ilgai vartojo ir per gydyma ir po operacijos ilgai dar imunitetui skyre akulistai kartu,bet tik viena kart islindo vel patepiau laiku tetraciklinu viska ka skyre gerem,va jau 5.5metu ner vargo.O zinai jie buvo uzsiseneje ,nes nevartai voku ziuret,pamenu buvo pasikases ir apatinis vokas atsiverte,tai kaip karpos isvirto mesgaliai tokie,vos infarkto negavau kai pamaciau.Aciu dievui nesikartoja.O del puslelines tai neklausiau pavadinimo tabletes rodos cia is tos serijos kur nuo puslelines mosteles,tik tabletes.Pasiklausi daktares turetu zinot.Tai alaus visai nebegeri,atsigerei konsentruotoj formoj? drinks_cheers.gif .Bet ir odai gerai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruuda @ 2008 03 13, 14:31)
Taip butinai reiks pasiskaityt,o interferono reiks paprasyt ,kad atvestu kokia jo kaina mazdaug?O tetraciklina ir akim ir siaip perka,akim  1% yra,vaikui i vidu akies tept net reikejo ,tai kol buvau ipratus,baisu buvo.O alaus mieliu tabletes irgi ilgai vartojo ir per gydyma ir po operacijos ilgai dar imunitetui skyre akulistai kartu,bet tik viena kart islindo vel patepiau laiku tetraciklinu viska ka skyre gerem,va jau 5.5metu ner vargo.O zinai jie buvo uzsiseneje ,nes nevartai voku ziuret,pamenu buvo pasikases ir apatinis vokas atsiverte,tai kaip karpos isvirto mesgaliai tokie,vos infarkto negavau kai pamaciau.Aciu dievui nesikartoja.O del puslelines tai neklausiau pavadinimo tabletes rodos cia is tos serijos kur nuo puslelines mosteles,tik tabletes.Pasiklausi daktares turetu zinot.Tai alaus visai nebegeri,atsigerei konsentruotoj formoj? drinks_cheers.gif .Bet ir odai gerai. smile.gif

AHA odai tai gerai, bat kad net nuo kvapo bloga darosi... O dar studentaudama visi varo alaus pagerti o as kaip aristokrate vyna geriau, visi juokesi is manes. verysad.gif O interferonas paziurejau kaina tai 3900 baltarusijos rubliu tai butu apie 3,9 lito uz 10 ampoliu, jis yra ampulese, tai reikia jas praskiesti miltukus ir tada ta skysti as ant vatos truputi uzpilu ir vilgau, o slogai tai po 1-2 lasiukus i kiekviena snervele. jei nesunku paklausk tu vaistu pavadinimo buciau dekinga. 4u.gif O interferonas tai pavadinimas jo tikslus toks: Interferon leikocitarnij čelovečeskij suchoij, cia taip rusiskai parasyta. Jis gaminamas is zmogaus kraujo leukocitu. Tai va. Jus tai geret tabletes mieliu o as geriau tikras alaus mieles tokias skystas is alaus gamyklos tevas gaudavo. bebe.gif va todel ir buvo fu fu fu.
Atsakyti
QUOTE(Mumukas @ 2008 03 13, 14:47)
AHA odai tai gerai, bat kad net nuo kvapo bloga darosi... O dar studentaudama  visi varo alaus pagerti o as kaip aristokrate vyna geriau, visi juokesi is manes. verysad.gif  O interferonas paziurejau kaina tai 3900 baltarusijos rubliu tai butu apie 3,9 lito uz 10 ampoliu, jis yra ampulese, tai reikia jas praskiesti miltukus ir tada ta skysti as ant vatos truputi uzpilu ir vilgau, o slogai tai po 1-2 lasiukus i kiekviena snervele. jei nesunku paklausk tu vaistu pavadinimo buciau dekinga. 4u.gif O interferonas tai pavadinimas jo tikslus toks: Interferon leikocitarnij čelovečeskij suchoij, cia taip rusiskai parasyta. Jis gaminamas is zmogaus kraujo leukocitu. Tai va. Jus tai geret tabletes mieliu o as geriau tikras alaus mieles tokias skystas is alaus gamyklos tevas gaudavo. bebe.gif  va todel ir buvo fu fu fu.

O tai tau skanu buvo,man rekomendave gydytojai buvo,bet darykloj neturejau pazystamu,sake tikros alaus mieles, kur tu gerei geriausiai pasisavina.Bet nemazas skirtumas piniginis, interferono.Paprasysiu vyro atvezt ,pabandysiu.As tai siandien varau alaus su panom is darbo,nors ir atostogose smagu,kad panos nepamirsta, tai mes alucio su pica... drinks_cheers.gif .O aristokrate pabut irgi gerai,svarbu smagi kompanija. assa.gif Viskas faina,kai viskas gerai.Tai sekmes susirasysim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ruuda @ 2008 03 13, 19:24)
O tai tau skanu buvo,man rekomendave gydytojai buvo,bet darykloj neturejau pazystamu,sake tikros  alaus mieles, kur tu gerei  geriausiai pasisavina.Bet nemazas skirtumas piniginis, interferono.Paprasysiu vyro atvezt ,pabandysiu.As tai siandien varau alaus su panom is darbo,nors ir atostogose smagu,kad panos nepamirsta, tai mes alucio su pica... drinks_cheers.gif .O aristokrate pabut irgi gerai,svarbu smagi kompanija.  assa.gif Viskas faina,kai viskas gerai.Tai sekmes susirasysim biggrin.gif

Tai kad Baltarusijos rublis 1 prie 1000 kazkur tai taip ir gaunasi. As anksciau Lietuvoje kai buvo tai pirkdavau kazkur viena ampule uz bevei 2 litus. O alus tai jo taip pasisavino, kad ligisiol nebesinori, beje gydytoja viena karta del nugaros skausmu israse B grupes vitaminu susileisti, tai isbere visa veida, zodziu dar ir dabar jo pas mane organizme uztektinai, nors pavyzdziui duonos tai beveik nevalgau, siaip kartais kai uzsinori. Gerai tau pasisedeti vakare drinks_cheers.gif . Susirasysim. 000164.gif
Atsakyti
Mielosios mamytes, noriu jusu pasteirauti apie gydytojus Antakalnio alergologiniame. Mus siuncia tirtis del alergenu, bandysim tirtis, kam alergiskas. Dar nesame tyresi, baisu, kad neuzmaitinciau kokiais alergenais, kad nesugriztu musu kosuliai, nes smarkiai sirgom pries Kaledas, itare net asma. Reikia tiketis, kad tyrimai parodys kam alergiskas. Parekomenduokit pas ka but geriau registruotis ir apskritai kokia ten tvarka? Is anksto didelis dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriste01 @ 2008 03 13, 20:19)
Mielosios mamytes, noriu jusu pasteirauti apie gydytojus Antakalnio alergologiniame. Mus siuncia tirtis del alergenu, bandysim tirtis, kam alergiskas. Dar nesame tyresi, baisu, kad neuzmaitinciau kokiais alergenais, kad nesugriztu musu kosuliai, nes smarkiai sirgom pries Kaledas, itare net asma. Reikia tiketis, kad tyrimai parodys kam alergiskas. Parekomenduokit pas ka but geriau registruotis ir apskritai kokia ten tvarka? Is anksto didelis dekui  4u.gif

Sveika,
Esu girdejusi, kad ten visai nebloga gydytoja Astrauskaite dirba, o del uzsiregistravimo, tai nezinau, bet manau, kad kaip ir visur, reikia paskambinti i registratura ir ir jums pasiulys varijantus uzsirasymo, nes atvaziavus su siuntimu jusu tikrai niekas iskarto nepriims. Cia registraturos telefonas (8-5)274-38-11 tiesiog paskambink pasakyk, kad turite siuntima ir norite uzsirasyti pas alergologa, pasakyk pas koki ir tau pasiulys varijantus. 4u.gif Galiu padeti tik tuom, nes patys mes ten nesme buve, gal kartais atsiras mamyciu, kurios gales duoti daugiau informacijos.
Atsakyti