Va cia tai visiska netiesa...
Va taip gydytojai ir "isugdo" vaikams astmas su vaistais. Mano mazajai irgi norejo astma "pripaisyti", bet as nenusileidau ir hormonu grieztai atsisakiau, nors sirgom istisai bronchitais ir per metus net jau nebepamenu kiek ju turejom, gerai, kad dukterecia mano serga astma jau daug metu tai maciau kaip ta liga vystosi, nes kartu gyvenome ir galejau palyginti kokie simptomai yra mano vaikui ir tikrai netikejau kad jai tas pats ir ka jau beveik du metai kaip nebesergam ir kur ta musu astma kas pasakys? Nepasiduokit mamos as jau praeitose temose esu rasiusi kokiu reikia tyrimu, kad nustatytu astma ir beje spirometrija viena is ju reikalaukite ju, nes "nugydysit" vaika ir pacios paskui grausites nagus, kad galejot isvengti to. O pradeti reikia be abejo nuo priezasties ieskojimo o ju begales: mikoplazmos, alergija ir dar n visokiu priezasciu o kol ju nerasit vaistai tik slopins kosulius o liga gali dar toliau progresuoti, bukit sveikos ir jus ir jusu vaikuciai.
[/quote]
Sveikutės
Gal galėtumet dar kartą parašyt, kokių tyrimų reikalaut. Mums nori parašyt BA kad vaistus gautumem kompensuojamus, padarė mikoplazmos tyrimus, atsakymai, bus pirmadienį, dabar ligoninėj gulim, iš karto išrašė Clacidą, nors prieš tai per du mėn.tris kartus gėrėm antibiotikus
tai jau ketvirtas, tuoj apnuodysiu vaiką tuom bjaurybėm
sakė gyd, jei ras mikoplazmu, reiks kokiu 10 dienu kurso, o čia paskaičiau, kad jei mikopl. neviršija 100, galima ir be antib.išsigydyt
Dabar pasimečiau, tikriausiai duosiu tik 5 dienas ir nutrauksiu, ką besakytų gyd.
Labai prašau, parašykit, kam be antib.pavyko pasveikt, pas mus net nei vieno priepuolio nebuvo, dabar net nekarščiavo, nors CRB tyrimas nėra geras, vaikas tik kosijo, slogavo ir vėmė, vėmė, kosijo ir slogavo, užburtas ratas
Lab.prašau, pasikartokit, nors jau gal ir rašėt apie tai
Ačiū