QUOTE(lavaza @ 2008 05 20, 14:07)
Manau, gerai funkcionuojantis zarnynas - visai i tema prie bent kokiu problemu ir ligu
Mums, dabar jau is praktikos sakau, geriausiai kivi
, tikrai pabandykit, o jei dar megsta.... tikrai turetu padet, domejausi sia problema l.daug, tai labai daug kam kivi padeda. Ir nuo ju mano dukrai nei paleidzia, kaip nuo abrikosu, nuo slyvu pvz.dukriukui pilva lab. ispusdavo, o kivi kazkaip normaliai lengvai paskystina
(tokia kosyte gaunasi, sorry uz tokias detales )
Sveikos,
Aciu LAVAZA dar karteli.
Papildyta:
QUOTE(ddddaiva @ 2008 05 20, 18:57)
aciukas tau uz patarimus, ir as taip manau, kd jau turejo pagereti nors truputi. Klausiau daktares,kad gal netinka tas singular, tai man atsake, kad nenorek taip greit kad pageretu, tai gali uztrukti ir ilgiau. Tai va, kuo tiketi? Nuojauta man sako, kad reik kreiptis i kita daktara, ir tada palyginti ju isvadas
Papildyta:
Sveika,
Dare Loras mum ta tyrimuka is nosytes, bet nieko nerado. Gal jis koks prastas buvo, nes moket nereikejo?
Nezinau ir ka bedaryt, jau baigiu nusivilti tais daktarais! Kol kysiu neduosi tai normaliai tau to vaiko ir netirs
Sveika,
Nieko sau greitai per du menesius vistiek bent kiek tikrai turejo pagereti, tai ka dabar reikia laukti kol savaime praeis ir tada pasakys, kad atseit jau suveike, o jei nepraeis? Aisku jiems tai kas? Bek man atrodo pas kita gydytoja, nes neduok Dieve pabloges.
Papildyta:
QUOTE(lietutis @ 2008 05 21, 08:32)
QUOTE(Mumukas @ 2008 05 20, 10:28)
Mumuk, zinai as dabar paskaiciau ir pati pirma mintis po visu aprasymu ar tik jus kirmineliu neturit? Tyretes? Geriat profilaktiskai? Pastebek sita reikala.
Sveika,
Siaip negerem nieko nuo to ir nesityrem kazkaip, bet jai jau nuo gimimo sitos problemos tai gal jau butu islindes tas reikalas, siaip as geda pasakyt tyrinejau ta reikala, kazkaip nepastebejau, bet gal visgi pasidaryti tyrimukus?
O ka galima ka nors gerti profilaktiskai? Nieko apie tai negirdejau.
Papildyta:
QUOTE(vilytte @ 2008 05 21, 17:15)
Ma mums prieš kelias dienas viena alergologė-pulmonologė sakė, kad singuliaras veikia iš karto, t.y. po pirmos dozės, mums ši teorija pasitvirtino, paskyrė singuliarą ir flixotidą (bet šis pradeda veikt ne anskčiau 4-7 dienų, tai dar neveikime), ir kosuliai liovėsi iš karto.
Nežinau, bet aš susidariau nuomonę, kad jei vaistas neturi būklės gerinančio poveikio, jis netinkamas. Aišku singuliaras duodamas dažniau astmos profilaktikai, nes pvz, jei yra bakterinė infekcija, jis jos negydo. Gal verčiau pasikonsultuokit dar su kokiu daktaru to singuliaro nenutraukdami
.
Nors mes nuėjom pas kitą alergologą-pulmonologą, tai buvom vos ne išmesti iš kabineto, atseit jei jau pas vieną gydotės, ko čia pas kitą lendat (nuslėpt niekaip nėjo, nes buvom jau pradėję vartot priešalerginius vaistus - ko pasekoj negalėjom daryt alerginių tyrimų). Dar prieš išmetant pirmosios dakatrės paskirtą gydymą ir darytus tyrimus išdėjo į šuns dienas, o ant galo pasakė, kad ta daktarė labai gera ir ja verta pasitikėt
Sveika,
Nesamone kazkokia, kokia teise ji turi tave ismest, tokia tada ir gydytoja, aisku cia gi profesinis "solidarumas" sneka, bet normali gydytoja taip nekalbetu, mums pvz su akytemis taip buvo irgi teko pasakyti, kad lankemes pas kita pries ja tai ji pasake, kad tai musu teise ir pripazino, kad nevisada ir gydytojai yra teisus ir jei kyla abejoniu pasitarti su kitu gydytoju nera kriminalas.
Didžiausias protingos gyvybės egzistavimo Visatoje įrodymas yra tas faktas, kad iki šiol niekas su mumis nepabandė susisiekti....