Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(Mumukas @ 2008 03 04, 11:35)
Sveikos mamytes,
Su vitaminais kaip ir su vaistais reikia gerti ka pataria gydytojai, tik jie gali nustatyti kas reikalinga vaikuciui ir nuo ko jam nebus alergijos, todel vieni geria vienus kiti kitus, atsimenu man paciai kai laukiausi israse vitaminus su folio rugstim, o as pasirodo jai alergiska, taigi perbandziau visus imanomus vitaminus ir ka ogi nei vieni netiko suprask kaip nori nuo vienu pykino, nuo kitu bere, kosmaras kazkoks tai ir vaikui dabar bijau duoti, geriam tik vitamina C ir "kubusa" kiek jau ten tu vitaminu tiek, bet ka darysi, aisku geriam dar aktimeli, stengiames duoti grudiniu produktu, vaisiu, darzoviu na ir t.t Siaip ir gydytoja nesako del papildomu vitaminu, gal kai paaugs bandysim.. g.gif

tai gerai, kad gydytoja kompetentinga cool.gif O jei nieko nezino, vasitus pazista tik pagal zinyna. O pasirinkti nera is ko, ka tada daryti. Ir renki pats cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Barikada @ 2008 03 04, 12:39)
tai gerai, kad gydytoja kompetentinga cool.gif O jei nieko nezino, vasitus pazista tik pagal zinyna. O pasirinkti nera is ko, ka tada daryti. Ir renki pats cool.gif

Tada laikas keisti gydytoja, nes zinyna ir pati gali nusipirkti, as pavyzdziui turiu, tai ka jau gydytoja galiu buti? g.gif
Atsakyti
O as, nepykit, nelabai tikiu gydytoju patarimais ax.gif Skaitau, kad didele itaka ju nuomonei daro tu vitaminu (viska trumpai vadinsiu taip:)) reklama....Jei buciau nupirkus viska, ka man patardavo bigsmile.gif
Ir nelabai sutinku, kad gyd.geriausiai zino, kas tinka mano vaikui. Tikrai, pacios mamos geriausiai zino, kas tinka jos vaikui, bet aisku, su gydytoju patarimais.
Mums rekomenduoja, o mes atsirenkam mirksiukas.gif Nes ziniu bagazas, ypac del vaiku ligu, tai jau pas kiekviena olia-lia lotuliukas.gif thumbup.gif
As nekalbu apie rimtas ligas (tfiu, tfiu, tfiu), o apie ta organizmo stiprinima ax.gif

Ir apie "kubush" mano nuomone ax.gif , ta pati ir daugelio gydytoju, tas pats koncentratas ax.gif

Manau, kekvienas is patirties atsirenka, kas jam tinka, o kas ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2008 03 04, 15:22)
O as, nepykit, nelabai tikiu gydytoju patarimais  ax.gif  Skaitau, kad didele itaka ju nuomonei daro tu vitaminu (viska trumpai vadinsiu taip:)) reklama....Jei buciau nupirkus viska, ka man patardavo  bigsmile.gif
Ir nelabai sutinku, kad gyd.geriausiai zino, kas tinka mano vaikui. Tikrai, pacios mamos geriausiai zino, kas tinka jos vaikui, bet aisku, su gydytoju patarimais.
Mums rekomenduoja, o mes atsirenkam  mirksiukas.gif  Nes ziniu bagazas, ypac del vaiku ligu, tai jau pas kiekviena olia-lia  lotuliukas.gif  thumbup.gif
As nekalbu apie rimtas ligas (tfiu, tfiu, tfiu), o apie ta organizmo stiprinima  ax.gif

Ir apie "kubush" mano nuomone  ax.gif , ta pati ir daugelio gydytoju, tas pats koncentratas  ax.gif

Manau,  kekvienas is patirties atsirenka, kas jam tinka, o kas ne 4u.gif

Sutinku pilnai su tavim, kad negalima pasikliauti vien gydytoju nuomone, bet apsidrausti vertetu, ta prasme, kad gydytojas patartu ne vitaminu pavadinima o kokio butent vitamino reiktu pagerti (t.y B,A,gelezis ir t.t) ax.gif o del kubus tai, kad maniske labai jas megsta o naturalios sultys buna tik savo gamybos is savu vaisiu, o jas mes isgeriam dar nesulaukus kito derliaus... verysad.gif
Atsakyti
Mumukas, teisingai sakai. Noriu pasakyti dar tai, kad vien sveiku maistu ir sveika gyvensena vaikas negali buti gyvas ir laimingas lotuliukas.gif ax.gif , cia jau mes galim samprotauti ir bandyt save prisiverst to, ko nenorim ar nemegstam... nors su laiku tai tampa norma...
O vaikai, manau, matant musu mitybos yprocius, tiesiog juos perima ir kuo jie sveikesni, tuo geriau. Ir kartais, be jokiu abejoniu, vaikus butina palepinti kokiais skanumynais ir nebutinai tai turi buti sveika blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2008 03 04, 16:10)
Mumukas, teisingai sakai. Noriu pasakyti dar tai, kad vien sveiku maistu ir sveika gyvensena vaikas negali buti gyvas ir laimingas  lotuliukas.gif  ax.gif  , cia jau mes galim samprotauti ir bandyt save prisiverst to, ko nenorim ar nemegstam... nors su laiku tai tampa norma...
O vaikai, manau, matant musu mitybos yprocius, tiesiog juos perima ir kuo jie sveikesni, tuo geriau. Ir kartais, be jokiu abejoniu, vaikus butina palepinti kokiais skanumynais ir nebutinai tai turi buti sveika  blush2.gif

Su sveika gyvensena tai pas mane vaiko racionas toli praslilenkia blush-anim-cl.gif , tiesiog ji pas mane megsta darzoves, vaisius beveik visus,jogurta, is grudu tai labai megsta sausus pusrycius, tai tokia pas mus ir sveika gyvensena. O va sokolado ir saldainiu tai ji nemegsta ir i ka ji dabar, nes pati o ir vyras nuo saldumynu neatsisakom g.gif ? O norisi gi vaika palepinti, tai bent kukuruzu ir sausu pusryciu tai visada turim, beje skambes juokingai, bet didziausias mano mazosios delikatesas, be kurio ji neisgyvena nei dienos tai "panerio" desra ir sumustiniu duona, pirkau kumpio apvalkale, kitokios desros galvojau vis tokia rimtesne, kur tau paragavo ir numete, ne tas reikia suprast. Va toks pas mane "pigus" vaikas. O del tevu valgymo iprociu peremimo tai tame yra tiesos, as pavyzdziui nevalgau visokiu brokoliu, spinatu, nemegstu kalakutienos tai ir vaikui neduodu, gal veliau ir nores ji kada paragaut tegu valgo, bet as vaikui ruosiu tai ka pati valgau, o jau ji atsirenka ka valgys ko ne. Ji pas mane labai valgi taigi jei patinka tai kemsa kaip reikiant, jei ne tai ir nesugrusi, aciu Dievui kolkas nelabai valgo tik virtu bulviu, nors su "lupenomis" virtas valgo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumukas @ 2008 03 04, 12:08)
Tada laikas keisti gydytoja, nes zinyna ir pati gali nusipirkti, as pavyzdziui turiu, tai ka jau gydytoja galiu buti?  g.gif

tai ir rasau, kad pasirinkti nera is ko, ner gydytoju. Tai ir pati ziuri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Barikada @ 2008 03 04, 16:55)
tai ir rasau, kad pasirinkti nera is ko, ner gydytoju. Tai ir pati ziuri smile.gif

Bet jei ligos puola tai reiktu vistiek konsultuotis, gal i didesni miesta nuvaziuoti, nes tokios atseit gydytojos gali ir nugydyti taip, kad paskui dar brangiau kainuos. Atleisk, bet tai tik mano nuomone. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumukas @ 2008 03 04, 17:16)
Bet jei ligos puola tai reiktu vistiek konsultuotis, gal i didesni miesta nuvaziuoti, nes tokios atseit gydytojos gali ir nugydyti taip, kad paskui dar brangiau kainuos. Atleisk, bet tai tik mano nuomone. blush2.gif

vaziuojam o kaip kitaip smile.gif Cia as apie seimos kalbejau gydytoja. Visvien jis pirmasis gydytojas, kuris turetu skirti gydyma smile.gif
Atsakyti
Kaip saunu,kai vaikaiukai vlago,mano ir vyresnelei nieko neikisi ir mazius visai nieko valgyti nenori,tik duona gyvas galetu buti,vat ja tai galetu valgyti be perstojo mirksiukas.gif .O del zuvu tauku,tai reiks pas pulmonologe pasiklausti,mano gydytoja tai zino,kad mazius BA turi,bet vistiek liepe zuvu taukus gerti g.gif O va mazius mano gamybos nieko nevalgo,gali kaip nori gaminti,tik pirktini maisteli,oj uk tuoj ir metukai ne uz kalnu,nezinau,ka man su juo daryti doh.gif
Pradejau ir as jam gerasias bakterijas duoti,tai to svokstimo beveik nesigirdi,atrodo tikrai geras dalykas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga780618 @ 2008 03 04, 20:08)
Kaip saunu,kai vaikaiukai vlago,mano ir vyresnelei nieko neikisi ir mazius visai nieko valgyti nenori,tik duona gyvas galetu buti,vat ja tai galetu valgyti be perstojo mirksiukas.gif .O del zuvu tauku,tai reiks pas pulmonologe pasiklausti,mano gydytoja tai zino,kad mazius BA turi,bet vistiek liepe zuvu taukus gerti g.gif O va mazius mano gamybos nieko nevalgo,gali kaip nori gaminti,tik pirktini maisteli,oj uk tuoj ir metukai ne uz kalnu,nezinau,ka man su juo daryti doh.gif
Pradejau ir as jam gerasias bakterijas duoti,tai to svokstimo beveik nesigirdi,atrodo tikrai geras dalykas thumbup.gif

Sveika, maniske irgi tik nuo metuku su trupuciu pradejo viska valgyti, o siaip tik tyreles valge pirktines kitko neisiulydavai, be to dar tik HIPP, jokiu kitokiu, o paskui kazkaip "prasilauze", is pradziu irgi mano nieko nevalgydavo, uztai nuvaziuoji i svecius sveicia viska is eiles, tai visi juokdavosi, kad vaikui valgyti neduodam, o paskui ir namie pradejo, bet turedavo visi valgyti kitaip niekaip, tai gal sakau ir tavo is sesers pavyzdi ima sesuo nevalgo ir jis "pokompanija". drinks_cheers.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mumukas: 04 kovo 2008 - 21:23
Kad nelabai,jie kartu nevalgo,as ji anksteliau maitinu,nei visus kvieciu prie stalo ax.gif ,na matai,mes dar ne vieno datuko neturim schmoll.gif ,tai gal jau pradejo jie nebeduoti ramybes g.gif ,tai dabar maisau savo gamybos maisteli su pirktiniu,tai dar dar ,keleta sauksteliu suvalgo,gal as nemoku gaminti blush2.gif Na tikiuosi,kad pas mus irgi luzis ivyks,nes kiek gi galima ant tu konservu vaika laikyti?
Atsakyti