o gal kas žinot, ku rpas alergologę šiuo metu įmanoma papult?
mes pas Vačiulienę lankėmės anksčiau, bet geriausiu atveju papulsim tik gegužės vidury pas ją, o dabar panašu šienligės simptomai prasidėjo...
Sveika,as savo abu vaikiukus tai i Santariskes vedziau pas alergologe Marciukaitiene,ir zinok nereikejo ilgai laukti,gal jei skambteltum dabar ,tai ir si menesi pakliutum,as tiksliai nezinau,bet ten nera problemu pakliuti.Va ir mano vyresnelei pripazino astma ,ir po kiek metu ,po 8,5,kur buvo anksciau mano gydytoja ,zodziu linksma pas mus su daktarais
Laba diena!
Sakykite,gal kas žinote,kur Kaune įsigyti tarpinę salbutamolio inhaliacijai Labai reikia
Sakykite,gal kas žinote,kur Kaune įsigyti tarpinę salbutamolio inhaliacijai Labai reikia
QUOTE(vilmux x @ 2008 04 06, 11:45)
Laba diena!
Deja as ne is Kauno, turetumet kreiptis i pulmonologa siaip jie kompensuojami, o jei nekompensuojama pirkt apie 80 lt kainuoja, zvilgtek www.vaistai. lt jei ka, eurovaistinese beveik visuose yra.
Siaip galima ir laikina susimeistreiti is vienkartines stiklinaites cia kazkas buvo rases, gala prakirpt, ydeti dozatoriui, nors tokio sandarumo nera, bet gal laikinai pagelbetu
Sekmytes, sveikit
QUOTE(vilmux x @ 2008 04 06, 11:45)
Laba diena!
Sveika,siaip kekvienoj vaistinej,jei neturi gali uzsisakyt ,atves greit.mes kol neturejom tai is stiklainio kvepavom,puse velnio,vis sis tas negu nieko.Bet kvepavimas pasikeicia jei gerai ikvepia.Sekmes
Sveikos mamytes
Esu naujoke supermamu klube,tad nelabai moku kaip cia ir elgtis
Turiu toki klausimuka.Mano mazylis astma susirgo budamas 9men.Dabar jam jau 2m.Nuo pirmo susirgimo sirgo kas menesi.Pirma ligos diena ciaudedavo,antra-sloguot praded,trecia-kosti ir jau dusta.Nelabai mum norejo astma pripazint(speju kad del to,kad vaistu nereiketu kompensuot).Ir taip sirgommetus,ko nepatekom i Klaipedos vaiku ligonine.Iki tol priepolius salbutamoliu malsindavom.
Nuo tada pripazino astma.Pradejom inhaliuot inflamide.Praejus 3 men juos pakeiciau singulaire(be gydytojo zinios)Ar nebus blogiau?Jau vartojam savaite.
aciu
Turiu toki klausimuka.Mano mazylis astma susirgo budamas 9men.Dabar jam jau 2m.Nuo pirmo susirgimo sirgo kas menesi.Pirma ligos diena ciaudedavo,antra-sloguot praded,trecia-kosti ir jau dusta.Nelabai mum norejo astma pripazint(speju kad del to,kad vaistu nereiketu kompensuot).Ir taip sirgommetus,ko nepatekom i Klaipedos vaiku ligonine.Iki tol priepolius salbutamoliu malsindavom.
Nuo tada pripazino astma.Pradejom inhaliuot inflamide.Praejus 3 men juos pakeiciau singulaire(be gydytojo zinios)Ar nebus blogiau?Jau vartojam savaite.
aciu
QUOTE(mantomama @ 2008 04 07, 03:19)
Sveikos mamytes
aciu
aciu
Sveika,
Nelabai gerai, kad keiti vaistus be gydytojo zinios, bet paziurek kaip jausis vaikutis, jei viskas gerai gal ir uzteks Singulairo, jei ne vistiek turesi grizti prie inflamido. Ar beje anksciau mazasis yra vartojes Singulaira?
QUOTE(Mumukas @ 2008 04 07, 09:53)
Sveika,
Nelabai gerai, kad keiti vaistus be gydytojo zinios, bet paziurek kaip jausis vaikutis, jei viskas gerai gal ir uzteks Singulairo, jei ne vistiek turesi grizti prie inflamido. Ar beje anksciau mazasis yra vartojes Singulaira?
Anksciau nebuvom vartoje.Tiesa,neparasiau kodel nusprendziau pakeist vaistukus.Vartojant inflamida,sunelis vistiek periodiskai serga persalimo ligom,bet jau nedusina.Pamaniau gal singulairas bus geriau.
QUOTE(mantomama @ 2008 04 07, 13:04)
Anksciau nebuvom vartoje.Tiesa,neparasiau kodel nusprendziau pakeist vaistukus.Vartojant inflamida,sunelis vistiek periodiskai serga persalimo ligom,bet jau nedusina.Pamaniau gal singulairas bus geriau.
sveika,
gal visgi ir gerai padarei, kad pakeitei, jei vaikas vistiek sirgo, o kaip jus gaunate singulaira, jis kiek zinau receptinis . Pastebek kuri laika vaika, jei bus rezultatu, tai galesi ir gydytojams pasisakyti, kad pakeitete vaistus. Beje skaiciau, kad inflamida pavartojus 3 men. reikia kreiptis pas gydytoja ir jis turi arba nutraukti vartojima arba sumazinti doze, priklausomai nuo bukles. Taigi gal labai velniu negausi, bet vistiek nueik pas gydytoja ir pasitark, kad nebutu blogiau. Sveikit.
Mamytes norejau paklausti ,kada jums išrašo Singulairio,astmos paumejimui ar profilaktiškai,kad nepasikartotu BA?Mano vaikas gere Singulairio praeta vasara,o dabar vel prasideda paumejimas.
QUOTE(Ksėna @ 2008 04 07, 22:17)
Mamytes norejau paklausti ,kada jums išrašo Singulairio,astmos paumejimui ar profilaktiškai,kad nepasikartotu BA?Mano vaikas gere Singulairio praeta vasara,o dabar vel prasideda paumejimas.
Mums skire galima sakyti profilaktiskai, po visu jau persirgtu ligu ir po visu dideliu problemu. Noriu pasakyti tik tiek, kad butent tuo momentu, kai israse, jokiu obstrukciju ir kazka pan.nebuvo, bet pries tai rimtai sirgom.
QUOTE(Ksėna @ 2008 04 07, 22:17)
Sveika,
Maniskei irgi skyre profilaktiskai, nereiktu jo labai bijoti, maniskei tai labai jis padejo kazkada.