QUOTE(kriste01 @ 2008 03 31, 22:30)
Sveikutes,
Pas mus seimoje lyg ir nera alergisku. Nors astma sirgo mano teta, bet ji susirgo vyresniame amziuje ir turbut tai labiau susije su jos profesija.
Siap dar gan keistas dalykas, rods niekad nebuvau alergiska bitems, bet kai buvau nescia, man ikando bite ir pirmakart prasidejo dilgeline, tai net vaistu prireike, veliau po kiek laiko ikando antrakart, tai baisiausiai uztino veidas, tai net nezinau, kaip cia suprast: ar as cia dabar labai alergiska biciu ikandimams pasidariau, ar cia vaikiuko alergijos preliudija?
Tikriausia buna kad paveldi, buna kad ne, kas liecia alergine astma, tai alergisku zmoniu juk kasmet daugeja. Omums si liga taip pat nepatvirtinta, dar mazi esam, tai tikimes isaugt
Sveikatytes visom mamytem ir ju vaikiukams
Papildyta:
Gal dulkes pavasari ju daugiau, o gal uzvalget ka nors tokio? Laikykites nenusiminkit, gal tik kos trumpas epizodas ir neuzilgo preis. Mums taip pat buna zeina tarpais pakarkuoja, jei stipriau pagarinu bet ziurek ir vel nieko, praeina, piu piu piu. Turi ir jum praeit, laikykites
Pas mus seimoje lyg ir nera alergisku. Nors astma sirgo mano teta, bet ji susirgo vyresniame amziuje ir turbut tai labiau susije su jos profesija.
Siap dar gan keistas dalykas, rods niekad nebuvau alergiska bitems, bet kai buvau nescia, man ikando bite ir pirmakart prasidejo dilgeline, tai net vaistu prireike, veliau po kiek laiko ikando antrakart, tai baisiausiai uztino veidas, tai net nezinau, kaip cia suprast: ar as cia dabar labai alergiska biciu ikandimams pasidariau, ar cia vaikiuko alergijos preliudija?
Tikriausia buna kad paveldi, buna kad ne, kas liecia alergine astma, tai alergisku zmoniu juk kasmet daugeja. Omums si liga taip pat nepatvirtinta, dar mazi esam, tai tikimes isaugt
Sveikatytes visom mamytem ir ju vaikiukams
Papildyta:
Gal dulkes pavasari ju daugiau, o gal uzvalget ka nors tokio? Laikykites nenusiminkit, gal tik kos trumpas epizodas ir neuzilgo preis. Mums taip pat buna zeina tarpais pakarkuoja, jei stipriau pagarinu bet ziurek ir vel nieko, praeina, piu piu piu. Turi ir jum praeit, laikykites
Sveika,
Zinok su nestumu taip jau buna vienos atsikrato ligu su nestumu o kitos igyja, nestumas panasus i brendima organizme vyksta pokyciai ir kartais ne i geraja puse deje. Beje vaikuciui nestumo metu buvusios ligos isgerti vaistai irgi atsiliepia ir nebutinai iskart ne be reikalo vaistu anotacijose rasoma ar galima vaista vartoti nestumo metu, man paciai nestumo metu teko gerti vaistus, kuriuos nerekomenduojama gerti nestumo metu o ka padarysi be vaistu liga uzsitesia o tai dar gali pabloginti situacija. O del alergijos tai tikrai kasmet zmoniu alergisku daugeja, nors tai nebutinai susija su tuom kad zmones darosi alergiski, tiesiog ir gydytojai pripazysta, kad anksciau zmones maziau i tai kreipe demesi, gydydavosi patys ar isvis nesigydydavo, o vaikuciu mamytes irgi manau dabar pradejo labiau i isberimus reaguoti mano mama pasakojo, kad as irgi buvau alergiska vaisiams, bet ji tiesiog reguliuodavo mano mityba, prase darzelyje neduoti vaisiu ir paskui isaugau, nedare nei tyrimu nei vaistu duodavo kazkokiu jei suvalgydavau vaisiu praeidavo alergija ir viskas, tiesiog laikai keiciasi mamos nori zinoti kuo daugiau apie savo vaiku sveikata, turime tam ir laiko daugiau, nes galim ilgiau su vaikais pabuti, turim interneta, turim galimybe tureti geresnius siuolaikinius vaistus, pagaliau ir pasirinkti turime galimybe kokius vaistus pirkti. Manau esme yra butent tame o ne tame, kad susergama daugiau. Bet tai mano nuomone.