Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

Bronchinė astma, antra dalis

Toliau gyvename su šia liga, tikėkimės ją išaugti ir įveikti. Tikėkimės, kad pavasaris atneš daugiau saulės, džiaugsmo, o ne problemų, jei kas - pasidalinkim ir savo džiaugsmais, ir savo rūpesčiais čia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lavaza: 02 kovo 2008 - 17:32
QUOTE(lavaza @ 2008 03 02, 18:29)
Bronchinė astma, antra dalis

Toliau gyvename su šia liga, tikėkimės ją išaugti ir įveikti.  Tikėkimės, kad pavasaris atneš daugiau saulės, džiaugsmo, o ne problemų, jei kas - pasidalinkim ir savo džiaugsmais, ir savo rūpesčiais čia.

tai pas mus poliklinikoj tai pat nedaro nei mikroplazmos,nei ba,nei ige,nei alergenu,tik privacioj,o mikroplazma is kraujuko dare ar is seiliu? nes drauge minejo, ji vilniui santariskese dirba ,kad mikroplazma ir is seiliu daro,vienu zodziu is burnytes tepineli paima.Tai laikas parodys reik tiketis, kad augant geres.neparasei,kaip jum su palengvejimais sekas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruuda @ 2008 03 02, 21:35)
tai pas mus poliklinikoj tai pat nedaro nei mikroplazmos,nei ba,nei ige,nei alergenu,tik privacioj,o mikroplazma is kraujuko dare ar is seiliu? nes drauge minejo, ji vilniui santariskese dirba ,kad mikroplazma ir is seiliu daro,vienu zodziu is burnytes tepineli paima.Tai laikas parodys reik tiketis, kad augant geres.neparasei,kaip jum su palengvejimais sekas? 4u.gif

Mikoplazma darem is kraujo - tiksliau, nes jei ima is gerklytes paseliui, tai gali ir neparodyt mikoplazmos, nors ji ir bus, nes reik labai gerai ir butent tos skrepliukus pagaut, o jei blogai paims, tai ir neparodys. O kraujas, jei yra, visada parodo.

IgE turetu ir poliklinikoj daryt, mums daktare jau buvo israsiusi siuntima, tik mes ligoninej atsidurem ir nespejom padaryt, tai dauguma tyrimu mums tada ligoninej ir padare.

Su palengvejimais, tai ne taip greit cia viskas susitvarkis doh.gif . Bet ar vienaip ar kitaip padaro pati, ~ kas antra diena, be jokiu klizmuciu ir pan, tai man ir tai gerai thumbup.gif
O su gyd.pasitariau, tai nepatare duot jokiu bakteriju ir Duphalaco, nes ismatos normalios (paskutini kart net skistos buvo, ir kaip ji laiko doh.gif ). Pasake, kad tu bakteriju vartojimas, be indikaciju taip pat negerai, nes zarnynas pripranta ir po to pats nenori gaminti tu bakteriju, nes ipranta tiesiog jas gauti.

Tiesa, dar jau prie bendros info, uzklausiau, gal kokiu pavasari vitaminu duot? Nes duodu tik zuvu taukus ir vit.C. Tai pasake, jokiu vitaminu ir neduot (atsizvelgus i tai, kad vaikai sveiki, atsigavus po ligu, i darzeli neeina), nes pasake, kad jau keiciasi nuomone ir neskuba su tais visais sint.vitaminais, kaip anksciau labai daznai patardavo duot vitaminu.

Va tiek ziniu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lavaza: 02 kovo 2008 - 22:05

Tiesa, dar jau prie bendros info, uzklausiau, gal kokiu pavasari vitaminu duot? Nes duodu tik zuvu taukus ir vit.C. Tai pasake, jokiu vitaminu ir neduot (atsizvelgus i tai, kad vaikai sveiki, atsigavus po ligu, i darzeli neeina), nes pasake, kad jau keiciasi nuomone ir neskuba su tais visais sint.vitaminais, kaip anksciau labai daznai patardavo duot vitaminu.

Va tiek ziniu 4u.gif
[/quote]

Sveika, kam pavasari vitaminai? Dar truputi bus salotos, agurkiukai ir t.t patys tie vitaminai, be to mano mamai viena gydytoja pasake, kad tikru vitaminu Lietuvoje ir nelebai yra, o visa kita dabar turi vadintis maisto papildais. Cia panasiai sako kaip sviestas ir tepus riebalu misinys. Ir suprask tu dabar ka mes cia geriam? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumukas @ 2008 03 03, 10:35)

Sveika, kam pavasari vitaminai? Dar truputi bus salotos, agurkiukai ir t.t patys tie vitaminai, be to mano mamai viena gydytoja pasake, kad tikru vitaminu Lietuvoje ir nelebai yra, o visa kita dabar turi vadintis maisto papildais. Cia panasiai sako kaip sviestas ir tepus riebalu misinys. Ir suprask tu dabar ka mes cia geriam? unsure.gif

Tai kada dar bus tos salotos ir tie agurkiukai mirksiukas.gif ? Ypac tie tikri is mociuciu lysviu mirksiukas.gif Tai jau bus vasara lotuliukas.gif mirksiukas.gif

Man seip nesvarbu, kaip kas vadinasi, ar vitaminas, ar papildas, svarbu, kad butu naturalus produktas uz man prieinama kaina. Bet dabar, deja, ir papilduose ir paciam maiste - nedaug ko naturalaus ir rasi mirksiukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2008 03 03, 12:19)
Tai kada dar bus tos salotos ir tie agurkiukai  mirksiukas.gif ? Ypac tie tikri is mociuciu lysviu  mirksiukas.gif  Tai jau bus vasara  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

Man seip nesvarbu, kaip kas vadinasi, ar vitaminas, ar papildas, svarbu, kad butu naturalus produktas uz man prieinama kaina. Bet dabar, deja, ir papilduose ir paciam maiste - nedaug ko naturalaus ir rasi  mirksiukas.gif  doh.gif

Tai va tuo ir skiriasi vitaminai ir papildai vieni naturalus kiti ne. verysad.gif
Atsakyti
As tai savo dukrytei,vyresniajam vaikiukui,tai visada duotu vitaminu,jau nuo gimimo,kadangi ji pas mane buvo alergiska tai tiko tik meskiuko Tedzio vitaminukai,na dar Zoo draugai ir viskas,o va vasara-tai ji gertia tik zuvu taukus ir tiek ax.gif O va maziulis tai dabar tik vitamina D geria ir zuvu taukus duodu,kaip liepe gydytoja,nerekomendavo jokiu Multitabs lasiuku duoti,matyt tikrai keiciasi gyd numone i sintetinius vitaminus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes,taip su vitaminais tikrai keicias ir aplamai skirtingos nuomones.Nors sakykim kaip mum ir vidaus daktare ir pulmonologe,jokiu budu neduot zuvu tauku,atsizvelgiant i musu liga,vitaminu jokiu neskiria tai pat(as sneku apie maziu savo),tik vit D,ir kai sergam vit C,aisku i meniu singulairas ieina.O geriausia aisku del visko tartis su gydytojais.vyresniam tai keli metai pagal kursa vartojam geriama skiepa "ribomunili",mum rekomendavo lor gyd ir vidaus gyd,nes labai slogos ilgai uzsitesdavo,dabar visai neserga daugiau kaip metai,net slogos neturejo tikrai imunitetas stiprus, darzely visi vaikuciai krito kaip lapai is 22 liko 4,mano ir atsilaike,o siautejo gripas su roto virusu.Tai tiek.Maziukui slogele 2sav jau laikos nepraeina ir humeriu plaunam,nezinau reiks skambint siandien gydytojai.Sekmes visom rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(lavaza @ 2008 03 02, 23:04)
Mikoplazma darem is kraujo - tiksliau, nes jei ima is gerklytes paseliui, tai gali ir neparodyt mikoplazmos, nors ji ir bus, nes reik labai gerai ir butent tos skrepliukus pagaut, o jei blogai paims, tai ir neparodys. O kraujas, jei yra, visada parodo.

IgE turetu ir poliklinikoj daryt, mums daktare jau buvo israsiusi siuntima, tik mes ligoninej atsidurem ir nespejom padaryt, tai dauguma tyrimu mums tada ligoninej ir padare.

Su palengvejimais, tai ne taip greit cia viskas susitvarkis  doh.gif . Bet ar vienaip ar kitaip padaro pati, ~ kas antra diena,  be jokiu klizmuciu ir pan, tai man ir tai gerai  thumbup.gif
O su gyd.pasitariau, tai nepatare duot jokiu bakteriju ir Duphalaco, nes ismatos normalios (paskutini kart net skistos buvo, ir kaip ji laiko  doh.gif ). Pasake, kad tu bakteriju vartojimas, be indikaciju taip pat negerai, nes zarnynas pripranta ir po to pats nenori gaminti tu bakteriju, nes ipranta tiesiog jas gauti.

Tiesa, dar jau prie bendros info, uzklausiau, gal kokiu pavasari vitaminu duot? Nes duodu tik zuvu taukus ir vit.C. Tai pasake, jokiu vitaminu ir neduot (atsizvelgus i tai, kad vaikai sveiki, atsigavus po ligu, i darzeli neeina), nes pasake, kad jau keiciasi nuomone ir  neskuba su tais visais sint.vitaminais, kaip anksciau labai daznai patardavo duot vitaminu.

Va tiek ziniu  4u.gif

Taip logiska smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruuda: 04 kovo 2008 - 11:16
O mano panelei zuvu taukai laabai tinka. Be to manajai yra rekomenduoti vitaminai Imunotrofinas. Geria ir mazius, na laabai patenkinta jais esu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Barikada @ 2008 03 04, 12:18)
O mano panelei zuvu taukai laabai tinka. Be to manajai yra rekomenduoti vitaminai Imunotrofinas. Geria ir mazius, na laabai patenkinta jais esu.  smile.gif

Nezinau,taip sake gydytojai kad prie abstrukcijos prisilaikyt ir neduot,nes alergizavus gali issaukt dusuliukus,nors mano maziukas ir siaip atpilinejo nuo zuvu tauku kai anksciau daviau,cia kaip kam.O vyriasniam duodu,kaip saldainius geria. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruuda @ 2008 03 04, 11:24)
Nezinau,taip sake gydytojai kad prie abstrukcijos prisilaikyt ir neduot,nes alergizavus gali issaukt dusuliukus,nors mano maziukas ir siaip atpilinejo nuo zuvu tauku kai anksciau daviau,cia kaip kam.O vyriasniam duodu,kaip saldainius geria. bigsmile.gif

tai mano panele jau didele virs astuoniu cool.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Su vitaminais kaip ir su vaistais reikia gerti ka pataria gydytojai, tik jie gali nustatyti kas reikalinga vaikuciui ir nuo ko jam nebus alergijos, todel vieni geria vienus kiti kitus, atsimenu man paciai kai laukiausi israse vitaminus su folio rugstim, o as pasirodo jai alergiska, taigi perbandziau visus imanomus vitaminus ir ka ogi nei vieni netiko suprask kaip nori nuo vienu pykino, nuo kitu bere, kosmaras kazkoks tai ir vaikui dabar bijau duoti, geriam tik vitamina C ir "kubusa" kiek jau ten tu vitaminu tiek, bet ka darysi, aisku geriam dar aktimeli, stengiames duoti grudiniu produktu, vaisiu, darzoviu na ir t.t Siaip ir gydytoja nesako del papildomu vitaminu, gal kai paaugs bandysim.. g.gif
Atsakyti