QUOTE(juratere @ 2008 03 04, 11:53)
zinote,as reminau da paveikslus ir du dejau i poremius Vilniuje, "UPARTAS"
.gaila tik,kad neturejau galimybiu darbus paimti-paeme sese. Jei pati-darbu buciau neemusi! Reminau siuvinetus paveikslus-iremino kreivai,i poremiu irgi bet kaip itempe!
Patarciau ten nenestiIr sumokejau dar 220litu. Dabar turiu daug reminimui paveikslu,-nezinau kur nesti reminti?! gal kas reminote siuvinetus paveikslus ir likote patenkinti kokia firma? gal galite parekomenduoti?
Aš rėminau Vilniuje prie Juozapo pasažo/Maximos.
Man patiko, bet kažko trūko, viską iki smulkmenų reikia pasakyti.
Darbuotoja maloni, bet neiniciatyvi.
Pradėjus po vaiko priežiūros dirbti, ten nešti darbus pasidarė nepatogu.
Pirkdama siūlus CUP 5 aukšte (aukšto lygio aptarnavimas), man patarė vieną dieną apsilankyti už
Kražių stotelės skverelio esančiame rėminimo salone.
Rėminau vieną darbelį, labai patiko. Aptarnavimas idealus (čia tik mano nuomonė - kas darė daugiau darbelių gal buvo kokių nukrypimų).
Dabar norėjau irgi dar 2 rėminti savaitės pradžioje, bet meistras grįš tik penktadienį, o man vakar dienai reikėjo. Tai taip paslaugiai aptarnavo: nurodė kad jeigu priduosiu, tai penktadienį ryte "skubiai" užrašytų ir jeigu ne, galiu pabandyti nueiti prie Lukiškių esantį "Rėminimo centrą" bei pridūrė, kad nėr ten idealus aptarnavimas, bet savininkai pasikeitė, tai gal pasikeitė ir aptarnavimo kultūroje. Nu dėl viso pikto nuėjau. Tai dar tokio aptarnavimo nesu mačiusi. Prašau įrėminti su pasportu, man kiša tik rėmelį ir sako, "imkit šitą ir neturėsit problemų". Prašau vis tiek, kad man su pasportu, nes anam centre jau buvom suderinę viską, albasi gražiai atrodė. Tai ji man sako: "bet tai jums kainuos 30Lt, žinokit man irgi dirbti reikės ir t.t. Vienu žodžiu, griūk negyvas. Krizės laikotarpiu taip nenorėti pinigų, absurdas.
Klaipėdoje (atostogauju šiuo metu) dabar rėminsiu Sausio 15/Taikos g. sankryžoje esančiame Rėminimo centre. Ten atsiliepimų gerų daug girdėjau.
Janonio g ir Minijos esantieji nublanko prieš Sausio g.15.
Bandysiu laimę