QUOTE(benitaa @ 2010 07 21, 16:25)
tikrai brangus,bet koks grozis
Iš tiesų, kaip miela užeiti po ilgesnio laiko ir pamatyti savo darbelį
Gera, kad jis jums patinka
Ne kartą jau esu apie tai kalbėjus, bet ir vėl pasidalinsiu savo kukliais pamąstymais apie rėminimą
Mano mintis geriausiai nusakė
Diudas - pacituoju ją:
QUOTE(diudas @ 2010 07 20, 08:29)
Iš tikrųjų, kiek susitaupo tikrai negaliu pasakyti, nes aš rėminu pati dėl to, kad žinau kaip tada įsirėminu ir kad nebus jokių paklijavimų ar šiaip kažko, kas manęs netenkintų, taigi, dėl kainos skirtumo negaliu pasakyti, nes net nesidomėjau.
Aš rėminu pati dėl dviejų dalykų - kokybės ir kainos. Bet net jei kaina rėminant pačiai išliktų nepakitusi - aš rėminčiau TIK PATI!!! Man mano darbas labai brangus ir nenoriu eikvoti savo nervų, jeigu jis būtų sugadintas...
Kodėl rėminti pačiai:
- todėl, kad rėminti pačiai visai nėra sunku, o gauni tave tenkinantį rezultatą;
- nes darbas nesugadinamas klijų. Juk rėminimo salonuose darbą PRIKLIJUOJA PRIE KARTONO!!! Jeigu prastai įrėmina - kaip pataisyti - neįsivaizduoju...
Aš rėminau jau patį pirmąjį savo darbą - ir rezultatu likau labai patenkinta
Kavos mergaitės rėmo kaina (100 Lt) šiuo atveju man neatrodo didelė, nes pats rėmas išėjo gana nemažas (rėmą ir jo užimamamą vietą ant sienos visuomet padidina porėmis - pasportas). Mano draugė yra įsirėminusi už 300 Lt ir tai jai neatrodė labai brangu (na, rėmas išties buvo labai prabangus - norėčiau tokio...).
Šiaip Kaune (Savanorių pr. "Rėmai ir rėmeliai") esu užsakius rėmą su porėmiu kažkur už 25 Lt. Normalaus dydžio (na, gal 20 x 30 cm) paveiksliukui...