Įkraunama...
Įkraunama...

Prieš kiek laiko dėl krikštynų tartis su kunigu?

QUOTE(Kenguryte @ 2007 04 23, 13:22)
Čia priklauso nuo tavo piniginės storio ir kiek tau negaila bažnyčiai paaukoti, bet šiaip nuo 50Lt. mažiau kažkaip ir negražu...

jo jo s galvojau nes nzn gal ten kazkiek reik moket uz krikstynas ir viskas aisku kad nepagailesim tada gi negaila 4u.gif
Atsakyti
As savo sunu krikstyjau praita vasara bernardinu baznycioje, tai likau labai patenkinta, o ir visi artimieji buvo itraukti i ceremonija smile.gif O susitarem kaskur geguzes menesi, okrikstyjom liepos 1d, ir mes buvome vieni, be jokio konvejerio thumbup.gif
ir beja siaip kriksto tevai dave 50lt ir saldainiu
Atsakyti
QUOTE(gooda @ 2007 04 23, 11:20)
O kartais raštinė nepersikėlė jau į pačią prisikėlimo bažnyčią  g.gif Nenoriu suklaidinti, bet mes ten ir gi važiavom, kai reikėjo išrašo, kad pakrikšyta (dėl vestuvių), tai mus nusiuntė į Preisikėlimo bažnyčią, ten ir tos knygos apie krikštą yra  g.gif  O pas mus planai pasikeitė ir reikia krikštynas darytri 05.05  doh.gif tai dabar galvoju ar kunigas sutiks po 2 sav. krikštyt ar jau nepervėlu  g.gif Planuojam Vytauto bažnyčioj

Tai va, nusiunčiau vyrą į naująją bažnyčią, nes paskaičiau inete, kad raštinė jau ten. O jam pasakė, kad registuoja krikštui dar prie senosios esančioje raštinėje.
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2007 04 22, 11:24)
Na ir paskaičiau čia jūsų visos taip skubat krikštyti  doh.gif Mane pakrikštijo kai buvau penkių metų, ir man labai patiko balius ir dovanos bigsmile.gif Ir aš manau krikštysiu tada, kai vaikas bus didelis, kad galėtų pabaliavoti su tėvais gauti dovanų  lotuliukas.gif Nes dėl nieko kito krikštynos ir nereikalingos tik dėl smagaus baliuko  biggrin.gif Kai pagalvoju ar aš pakrikštyta ar ne jokio skirtumo man. Tarkim MB nekrikštytas ir nuo to jam gyvenimas nei blogesnis nei geresnis, manau ir man būtų tas pats  lotuliukas.gif O be to jis dabar pats gali apsispręsti jam reikia tų krikstynų ar ne, manęs juk niekas neklausė noriu būti pakrikštyta ar ne.  schmoll.gif

siaip tai krikstyti vaikus rekomenduojama iki 3 men, cia anot, R. Doveikos ax.gif cia visdelto ne siaip sau svente/baliukas schmoll.gif ir aplamai susidaro ispudis, kad nezinote kas yra krikstas blink.gif krikstas yra pirmosios nuodemes nuplovimas, taigi delto ir skubam mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif

na o mes tai buvom pas kunigeli vakar rolleyes.gif o krikstysiu uz 3 savaiteliu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalytė @ 2007 04 24, 10:50)
siaip tai krikstyti vaikus rekomenduojama iki 3 men, cia anot, R. Doveikos ax.gif cia visdelto ne siaip sau svente/baliukas schmoll.gif ir aplamai susidaro ispudis, kad nezinote kas yra krikstas blink.gif  krikstas yra pirmosios nuodemes nuplovimas, taigi delto ir skubam mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

na o mes tai buvom pas kunigeli vakar rolleyes.gif  o krikstysiu uz 3 savaiteliu rolleyes.gif

smagu , as irgi labai laukiu kada ateis ta diena kada mes galesim pakrikstyti, man tai sventas dalykas ir siaip norim kuo greiciau nes norim kad vaikutis butu pakrikstytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatukas @ 2007 04 24, 08:52)
smagu , as irgi labai laukiu kada ateis ta diena kada mes galesim pakrikstyti, man tai sventas dalykas ir siaip norim kuo greiciau nes norim kad vaikutis butu pakrikstytas 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalytė @ 2007 04 24, 09:50)
siaip tai krikstyti vaikus rekomenduojama iki 3 men, cia anot, R. Doveikos ax.gif cia visdelto ne siaip sau svente/baliukas schmoll.gif ir aplamai susidaro ispudis, kad nezinote kas yra krikstas blink.gif  krikstas yra pirmosios nuodemes nuplovimas, taigi delto ir skubam mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

na o mes tai buvom pas kunigeli vakar rolleyes.gif  o krikstysiu uz 3 savaiteliu rolleyes.gif

Šaunuolė, Dalyte mirksiukas.gif Mes tai, kadangi viską į bendrą krūvą sumetėm - tai bus ir tėvų nuodėmės nuplovimas (santuoka) lotuliukas.gif ir vaiką pakrikštysim.
Keista, kad yra čia tokių pasisakymų, nuo kurių plaukai piestu stojasi. Po to ateina tokie per didžiąsias šventes į bažnyčią ir nežino, nei kur žiūrėti reikia, nei kaip elgtis. Tai kam tada apskritai krikštyti, jei tikėjimas neteikia jokio pasitenkinimo. Maždaug mada ar kas čia blink.gif , niekaip nesuprantu schmoll.gif
Atsakyti
mes užsirašėm prieš mėnesį,Klaipėdoj "Kristaus Karaliaus" bažnyčioje ir krikštys tik mus vienus thumbup.gif , ten visada po vieną krikštyja.bažnytėlė labai faina tokia mažytė smile.gif
Atsakyti
Mes susitarėm prieš dvi savaites Vytauto Didžiojo bažnyčioj be jokių problemų sutiko, musų angeliukas jau krikščionis thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes,man labai idomu jei mes ne kaune registruoti tai ar leis mus Kaune krikstinti vaikiukus g.gif
Atsakyti
man atrodo, prieš kiek laiko tartis labai priklauso nuo miesto ir bažnyčios
Atsakyti
Sivakar buvom nueje susitarti del krykstinu su kunigu. jis pasiule krykstyti vaikuti.... rytoj blink.gif biggrin.gif che che... na bet susitarem kitam savaitgaliui... mirksiukas.gif
Atsakyti