QUOTE(ingakyca @ 2007 04 22, 12:24)
Na ir paskaičiau čia jūsų visos taip skubat krikštyti
Mane pakrikštijo kai buvau penkių metų, ir man labai patiko balius ir dovanos
Ir aš manau krikštysiu tada, kai vaikas bus didelis, kad galėtų pabaliavoti su tėvais gauti dovanų
Nes dėl nieko kito krikštynos ir nereikalingos tik dėl smagaus baliuko
Kai pagalvoju ar aš pakrikštyta ar ne jokio skirtumo man. Tarkim MB nekrikštytas ir nuo to jam gyvenimas nei blogesnis nei geresnis, manau ir man būtų tas pats
O be to jis dabar pats gali apsispręsti jam reikia tų krikstynų ar ne, manęs juk niekas neklausė noriu būti pakrikštyta ar ne.
Keistokas požiūris. Kam iš viso tada krištyti, jei tik dėl baliaus ir dovanų
. tai susikvieti svečius, pasakęs, kad norim dovanų, iškeli balių ir linksminiesi sau.
Man svarbiausia pačios apeigos, o ne balius. Pasikepsime kieme šašlykiuką ir bus gerai. Lygiai tas pats buvo su vestuvėmis - labiausiai įsiminė būtent pati ceremonija, o jau baliavonė tai į pabaigą visai kančia pavirto - nors degtukus įsistatyk į akis, kaip iš nuovargio miegas ėmė. O ir šiaip nemėgstu balių
QUOTE(Renatukas @ 2007 04 22, 13:35)
gal zinote kurioj tikslia ten vietoj as nzn kur senoji randasi?ir aciu labai
tai linkim jum geros sventes, o jus gal ir i kokia fotoatelje ten netoli eisit as noreciau padaryt kelias tokias specialias foto krikstynu bet nzn kur ir ar gerai padaro.
tai galetumet po visko imest kelias foto mum parodyt
Papildyta:
kas galetu imesti kokius kvietimukus padarete krikstynu proga sukviest sveciam
ir dar kas kokiu idomybiu darete busiu dekinga ir didelis aciu
renatajovaisiene@gmail.com
Atsiprašau, susimaišiau - ne Žemaičių, o Aukštaičių g. Savanorių pr. reikia sukti ne į Zanavykų g., kur yra turgus, o į kitą pusę. Ten už posūkio ir yra ta mažutėlė bažnytėlė. O raštinė kiek giliau.
Fotosesija sutarta pas Laimą Gelažiūtę Rotušės aikštėje (www.laimos.puslapiai.lt).
Kvietimukus pasidariau paprasčiausius pagal Hewlet Packard programėlėje esantį šabloną, tik įdėjau mažės foto. Tiesiog neturėjau laiko ką nors originalaus pasidaryti.