Įkraunama...
Įkraunama...

Prieš kiek laiko dėl krikštynų tartis su kunigu?

QUOTE(Spragtukas @ 2007 04 19, 15:22)
Mes irgi Vytauto baznycioj planuojam krikstyt 4u.gif na, ir tegul krikstija 3, 5 ar 10 vienu metu  -nebijau as konvejerio schmoll.gif ir nieko blogo tame nematau g.gif vistiek mano pupa tadien man bus svarbiausia smile.gif

tau pavydziu, kai nebijai.. blush2.gif o maniskis baisiai turi savo nuomone ir cholerikas - nenoriu netiketumu.. rolleyes.gif paskui dar susipyks su kokiu mazium del to, jog anas paziurejo i maniski.. doh.gif geriau jau ramiai ir be cirku..
Atsakyti
Pasiskaičiau čia nuomonių apie Kaune esančia Šv.Antano bažnyčia. g.gif Aš žadu krikštyti savo mažylį joje, patiko man ir kunigas ir visai nepergyvenu, kad aisim išklausyt į ją kursus. Susitariau prieš dvi savaites, kadangi pasirinkau mum svarbią datą tą pačią dieną švęsim ir sunyčio vienerius metukus. Kunigas sutiko, todėl likau labai patenkinta tikiuos ir pačios krikštynos bus nuostabios. Beje užsiminė kad galim būti ne vieni krikštyjami, bet tai tikrai nesugadins mum šventės. 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
labas mamytes, mes irgi ruosiames krikstyti savo angeliuka, jei nesunku padekit patarkit ir t.t
mes krikstyti norim liepos men ir dar like yra 2,5men bet jau ieskom kur krikstyt, labai noretumem kauno prisikelimo baznycioje bet nzn ar ten priims kiek girdejau sako kad pagal rajona reik bet as noriu ten man ten taip grazu. unsure.gif patarkit kaip ten yra, po to kaip ten kas vyksta, kiek moket kam moket nes neisivaizduoju, kam dar reikia pinigeliu duot ar kaip?
gal zinot kokia kavinuke kad pabut su artimaisiai kad nebutu brangu?
ta laikrastuka darysim ir po to dovaneles taip pat ka dar galima tokio padaryt kad tikrai butu uch kaip grazu smagu ir t.t kazko idomesnio.nelabai turiu laiko vaikutis gan neramus yra tai vis uzeinu paziureti kas paraso.?kas gali padekit papasakokit o gal net yra kas krikstijo toje baznyteleje? 4u.gif
aciu is anksto mamytes, jei nesunku kurios atrasys i mano klausimus butu gerai kad imestumete i a.z.aciu
Atsakyti
QUOTE(Gabe @ 2007 04 19, 16:22)
tau pavydziu, kai nebijai..  blush2.gif  o maniskis baisiai turi savo nuomone ir cholerikas - nenoriu netiketumu..  rolleyes.gif  paskui dar susipyks su kokiu mazium del to, jog anas paziurejo i maniski..  doh.gif  geriau jau ramiai ir be cirku..

Nu matai, Taviskis gerokai didesnis vyriokas nei mano pupyte mirksiukas.gif maniske nebijo svetimu zmoniu, neturetu but problemu, galvoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatukas @ 2007 04 21, 18:45)
labai noretumem kauno prisikelimo baznycioje bet nzn ar ten priims kiek girdejau sako kad pagal rajona reik bet as noriu ten man ten taip grazu. unsure.gif patarkit

Mes kitą šeštadienį Prisikėlimo bažnyčioje krikštysim savo mažiukę. Gyvenam priemiestyje, tai parapija tikrai ne mūsų (žinau, kad nėra labai jau gerai ne savo parapijoje krikštyti, bet norisi visgi iškilmingesnės aplinkos, o ne pašepusios bažnytėlės). Vyras prieš mėnesį nuvažiavo ir užregistravo, tai nekilo jokių problemų. Tiesa, raštinė, kur registruoja tebėra prie senosios bažnyčios Žemaičių g.
Atsakyti
Na ir paskaičiau čia jūsų visos taip skubat krikštyti doh.gif Mane pakrikštijo kai buvau penkių metų, ir man labai patiko balius ir dovanos bigsmile.gif Ir aš manau krikštysiu tada, kai vaikas bus didelis, kad galėtų pabaliavoti su tėvais gauti dovanų lotuliukas.gif Nes dėl nieko kito krikštynos ir nereikalingos tik dėl smagaus baliuko biggrin.gif Kai pagalvoju ar aš pakrikštyta ar ne jokio skirtumo man. Tarkim MB nekrikštytas ir nuo to jam gyvenimas nei blogesnis nei geresnis, manau ir man būtų tas pats lotuliukas.gif O be to jis dabar pats gali apsispręsti jam reikia tų krikstynų ar ne, manęs juk niekas neklausė noriu būti pakrikštyta ar ne. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2007 04 22, 12:27)
Mes kitą šeštadienį Prisikėlimo bažnyčioje krikštysim savo mažiukę. Gyvenam priemiestyje, tai parapija tikrai ne mūsų (žinau, kad nėra labai jau gerai ne savo parapijoje krikštyti, bet norisi visgi iškilmingesnės aplinkos, o ne pašepusios bažnytėlės). Vyras prieš mėnesį nuvažiavo ir užregistravo, tai nekilo jokių problemų. Tiesa, raštinė, kur registruoja tebėra prie senosios bažnyčios Žemaičių g.

gal zinote kurioj tikslia ten vietoj as nzn kur senoji randasi?ir aciu labai
tai linkim jum geros sventes, o jus gal ir i kokia fotoatelje ten netoli eisit as noreciau padaryt kelias tokias specialias foto krikstynu bet nzn kur ir ar gerai padaro. 4u.gif tai galetumet po visko imest kelias foto mum parodyt ax.gif
Papildyta:
kas galetu imesti kokius kvietimukus padarete krikstynu proga sukviest sveciam 4u.gif ir dar kas kokiu idomybiu darete busiu dekinga ir didelis aciu
renatajovaisiene@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2007 04 22, 12:24)
Na ir paskaičiau čia jūsų visos taip skubat krikštyti  doh.gif Mane pakrikštijo kai buvau penkių metų, ir man labai patiko balius ir dovanos bigsmile.gif Ir aš manau krikštysiu tada, kai vaikas bus didelis, kad galėtų pabaliavoti su tėvais gauti dovanų  lotuliukas.gif Nes dėl nieko kito krikštynos ir nereikalingos tik dėl smagaus baliuko  biggrin.gif Kai pagalvoju ar aš pakrikštyta ar ne jokio skirtumo man. Tarkim MB nekrikštytas ir nuo to jam gyvenimas nei blogesnis nei geresnis, manau ir man būtų tas pats  lotuliukas.gif O be to jis dabar pats gali apsispręsti jam reikia tų krikstynų ar ne, manęs juk niekas neklausė noriu būti pakrikštyta ar ne.  schmoll.gif

Keistokas požiūris. Kam iš viso tada krištyti, jei tik dėl baliaus ir dovanų g.gif . tai susikvieti svečius, pasakęs, kad norim dovanų, iškeli balių ir linksminiesi sau.
Man svarbiausia pačios apeigos, o ne balius. Pasikepsime kieme šašlykiuką ir bus gerai. Lygiai tas pats buvo su vestuvėmis - labiausiai įsiminė būtent pati ceremonija, o jau baliavonė tai į pabaigą visai kančia pavirto - nors degtukus įsistatyk į akis, kaip iš nuovargio miegas ėmė. O ir šiaip nemėgstu balių schmoll.gif

QUOTE(Renatukas @ 2007 04 22, 13:35)
gal zinote kurioj tikslia ten vietoj as nzn kur senoji randasi?ir aciu labai
tai linkim jum geros sventes, o jus gal ir i kokia fotoatelje ten netoli eisit as noreciau padaryt kelias tokias specialias foto krikstynu bet nzn kur ir ar gerai padaro. 4u.gif tai galetumet po visko imest kelias foto mum parodyt ax.gif
Papildyta:
kas galetu imesti kokius kvietimukus padarete krikstynu proga sukviest sveciam 4u.gif ir dar kas kokiu idomybiu darete busiu dekinga ir didelis aciu
renatajovaisiene@gmail.com

Atsiprašau, susimaišiau - ne Žemaičių, o Aukštaičių g. Savanorių pr. reikia sukti ne į Zanavykų g., kur yra turgus, o į kitą pusę. Ten už posūkio ir yra ta mažutėlė bažnytėlė. O raštinė kiek giliau.
Fotosesija sutarta pas Laimą Gelažiūtę Rotušės aikštėje (www.laimos.puslapiai.lt).
Kvietimukus pasidariau paprasčiausius pagal Hewlet Packard programėlėje esantį šabloną, tik įdėjau mažės foto. Tiesiog neturėjau laiko ką nors originalaus pasidaryti.
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2007 04 22, 15:15)
Atsiprašau, susimaišiau - ne Žemaičių, o Aukštaičių g. Savanorių pr. reikia sukti ne į Zanavykų g., kur yra turgus, o į kitą pusę. Ten už posūkio ir yra ta mažutėlė bažnytėlė. O raštinė kiek giliau.
Fotosesija sutarta pas Laimą Gelažiūtę Rotušės aikštėje (www.laimos.puslapiai.lt).
Kvietimukus pasidariau paprasčiausius pagal Hewlet Packard programėlėje esantį šabloną, tik įdėjau mažės foto. Tiesiog neturėjau laiko ką nors originalaus pasidaryti.

O kartais raštinė nepersikėlė jau į pačią prisikėlimo bažnyčią g.gif Nenoriu suklaidinti, bet mes ten ir gi važiavom, kai reikėjo išrašo, kad pakrikšyta (dėl vestuvių), tai mus nusiuntė į Preisikėlimo bažnyčią, ten ir tos knygos apie krikštą yra g.gif O pas mus planai pasikeitė ir reikia krikštynas darytri 05.05 doh.gif tai dabar galvoju ar kunigas sutiks po 2 sav. krikštyt ar jau nepervėlu g.gif Planuojam Vytauto bažnyčioj
Atsakyti
Reiktų bent prieš kokias dvi savaites susitarti ir tai, žiūrint, kokioj bažnyčioj.
Mes tarėmės prieš mėnesį, nors buvo galimybė vos ne kitą savaitę krikštyt.
Krikštijom Kernavės bažnyčioj. Tą dieną buvo daug krikštynų, bet kiekvieną vaikelį krikštijo atskirai.
Aš prieš krikštijimą konvejeriu...

Atsakyti
man tai labiau noretusi atskirai ne visiems kartu 4u.gif o kiek reikia moketi ar kaip ten su pinigeliais?
Atsakyti
QUOTE(Renatukas @ 2007 04 23, 12:18)
man tai labiau noretusi atskirai ne visiems kartu 4u.gif o kiek reikia moketi ar kaip ten su pinigeliais?

Čia priklauso nuo tavo piniginės storio ir kiek tau negaila bažnyčiai paaukoti, bet šiaip nuo 50Lt. mažiau kažkaip ir negražu...
Atsakyti