Įkraunama...
Įkraunama...

Prieš kiek laiko dėl krikštynų tartis su kunigu?

QUOTE(Lotari @ 2006 08 29, 20:00)
Manau kad tai dar priklauso nuo miesto, pvz vilniuje taremės prieš mėnesiuką, tada pasirinkome patogią dieną valandą, ir buvome vieninteliai kurie krikštijosi

tai Vilniuj baznycia prie baznycios. Kaune ju turbut trigubai maziau, tai ir krikstija po kelis. Mes krikstijom Vytauto baznycioj. uzsisakem pries menesi. vienu metu turejo buti 8 vaikai, bet mes kazkaip valanda anksciau nuvaziavom, ir dar trys kiti atsirado anksciau, tai pakrikstijo 4 vaikus vienu metu. o mokejo tai kriksto tevai. man atrodo 40lt.
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2007 02 19, 02:02)
tai Vilniuj baznycia prie baznycios. Kaune ju turbut trigubai maziau, tai ir krikstija po kelis. Mes krikstijom Vytauto baznycioj. uzsisakem pries menesi. vienu metu turejo buti 8 vaikai, bet mes kazkaip valanda anksciau nuvaziavom, ir dar trys kiti atsirado anksciau, tai pakrikstijo 4 vaikus vienu metu. o mokejo tai kriksto tevai. man atrodo 40lt.

cia tau taip atrodo.
Po to, kai sunu krkstijo su dar 4 ar 5 vaikais, su dukra nusprendziau kategoriskai tokiu krikstynu nedaryti. Bet teko apskambinti kokia 10 baznyciu, kol pagaliau radau, kur sutiko krikstyti viena vaika, o ne visa tabora.
Atsakyti
labutis. smile.gif Mes krikštysim savo dukrytę Rumšiškių koplyčioje gegužės 19 d., tai jau vakar užsisakiau vadovę ir su klebonu susitariau. krikšyts koplyčioje tik mūsų vieną dukrytę, ten konvejerio nėra ax.gif
Atsakyti
Pas mus taip gavosi,kad su kunigu del krikstynu susitarem tik isvakarese doh.gif .Anksciau tiesiog nejo jo sutikti.Bet buvo supratingas ir nieko nepriekaistavo thumbup.gif
Atsakyti
A ko taip visos bijot, kad kelis vaikus vienu metu krikstys? g.gif Man tai visai grazu, prisirenka daug leliu, visi baltuciai grazuciai, nauji krikscioniu bendruomenes nariai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Izabele @ 2007 02 27, 16:52)
A ko taip visos bijot, kad kelis vaikus vienu metu krikstys?  g.gif  Man tai visai grazu, prisirenka daug leliu, visi baltuciai grazuciai, nauji krikscioniu bendruomenes nariai  lotuliukas.gif

As tai neturiu nieko pries. Kai krikstijom sunu, buvo gal 7 vaikai dar kartu krikstijami - apie tai musu niekas neispejo, kai taremes del kriksto, pati tuo metu irgi nesusiprotejau paklaust, kaip ten bus ax.gif Tai biski siaip jau balagnas buvo: vaikai buvo labai skirtingo amziaus - nuo visai mazuliuku papiniu iki mokyklinuku... Bet kazkaip man svarbu pats kriksto sakramentas. Nors kas liecia pacia ceremonija, tai sklandziau viskas vyksta be abejo krikstijant tik viena vaikeli smile.gif
Atsakyti
mes tai tarėmės prieš mėnesį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirana @ 2007 03 12, 19:55)
Bet kazkaip man svarbu pats kriksto sakramentas. Nors kas liecia pacia ceremonija, tai sklandziau viskas vyksta be abejo krikstijant tik viena vaikeli smile.gif

Bet tas "balaganas" kai krikštijamas ne vienas biggrin.gif Bažnyčios vadinamas bendruomeniniu sakramentų šventimu, kas yra gražu ir prasminga ir tas vaikučių amžiaus skirtumas tam tikrai ne trūkumas - šeimoje gi ne bėda, kai vaikai nevienodo amžiaus. Kažkas panašaus ir čia. smile.gif Ir net labai tvarkoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2007 03 13, 16:05)
Bet tas "balaganas" kai krikštijamas ne vienas biggrin.gif Bažnyčios vadinamas bendruomeniniu sakramentų šventimu, kas yra gražu ir prasminga ir tas vaikučių amžiaus skirtumas tam tikrai ne trūkumas - šeimoje gi ne bėda, kai vaikai nevienodo amžiaus. Kažkas panašaus ir čia. smile.gif Ir net labai tvarkoj biggrin.gif

Cia kaip kam atrodo mirksiukas.gif As, jau kaip ir minejau anksciau, nieko pries... smile.gif
Atsakyti
Mum tiesiog fantastiškai nuskilo,kai atvykome tartis į Palangos bažnyčią-buvo penktadienis,tai kunigas sako,galim RYTOJ,mes net nežinojom ką pasakyt,bet sutarėm po savaitės,nes pagalvojau,kad kūminam ne taip arti atvažiuoti bigsmile.gif
Tikėjaus,kad reiks laukti kokius 2 mėn,o va kaip šauniai mum pavyko... 4u.gif thumbup.gif
Ir buvom vieni patys,nes krikštijom abu vaikus iškart... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valedy: 14 kovo 2007 - 23:00
masciau, masciau, dar teko laukti del datos is kriksto mamos ziniu nemazai laiko (jai planuojama operacija), tai praleke kelios savaites jau... g.gif Pradzioje norejau Vyauto baznycioje, bet persigalvojau, kai pamasciau: vestuves, krikstynos bus urmu.. netinka schmoll.gif Sove ideja pavaziuoti iki baznycios salia Sauletekio (nauja, prie turgelio), ramiai nuvaziavom uzsirasem 05-05d. kada mums tiko laikas be jokiu problemu thumbup.gif ir baznycios vidus man su vyru priimtinas - sviesi sale, ervi ir be jokiu uzgriozdinimu ant sienu (man depresija varo tie paveikslai) ax.gif
Labai bijojau, kad atsisakys krikstyti beveik 6m. vaika, nes gazdino kiti: "Nesutiks, siaip siulys 7m. kartu su pirmaja komunija krikstyti, negausi laiko kokio nori" ir t.t. Dabar telieka viska suorganizuoti ir ieskoti drabuzeliu savo mazajam pagoniui.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabe: 19 balandžio 2007 - 14:32
Mes irgi Vytauto baznycioj planuojam krikstyt 4u.gif na, ir tegul krikstija 3, 5 ar 10 vienu metu -nebijau as konvejerio schmoll.gif ir nieko blogo tame nematau g.gif vistiek mano pupa tadien man bus svarbiausia smile.gif
Atsakyti