ar prieš kokius 2 mėn. ar vėliau ?
Mes susitarem pries 3 savaites. Galejom patys pasirinkti ir valanda. Krikstijo tik musu vaika, kitu vaiku nebuvo. Nes kunigas pasake kad tai seimos svente ir kiekviena vaika krikstija atskirai. Mums labai patiko. Krikstijom Vilniuje Visu Sventuju baznycioje.
Tai gerai, kad jus pataiket pas toki zmogiska kuniga.
Nuejau as Kaune i Sv.Antano baznycia, tai cia man pareiske, kad krikstija visus kartu, nes neturi LAIKO!!!
Labai nusivyliau...
Man atrodo, kad musu kunigai per daug ispuiko, jei neiseis susitarti reikes ieskoti kazkur kitur.
Nuejau as Kaune i Sv.Antano baznycia, tai cia man pareiske, kad krikstija visus kartu, nes neturi LAIKO!!!
Labai nusivyliau...
Man atrodo, kad musu kunigai per daug ispuiko, jei neiseis susitarti reikes ieskoti kazkur kitur.
susitariau prieš 1.5 mėnesio, taip pat krikštijo tik mūsų vieną vaiką.
KAi kuriose baznyciose reikalauja, kad tevai, besiruoshiantys krikstynoms, praeitu tam tikru pasirengimo pamokeliu kursa. Todel del Kriskhto tartis siulo gerokai is anksto, pvz. pries 2 men.
Tariausi prieš mėnesį, tada galėjome rinktis laiką.
Mes irgi prieš mėnesį, krikštysim vestuvių dieną, tai beveik visos valandos užimtos buvo.
AŠ TARIAUSI PRIES MENESI IR KRYKSTIJO TIK MŪSŲ VAIKA
QUOTE(lengvute @ 2005 04 12, 11:31)
ar prieš kokius 2 mėn. ar vėliau ?
Mes taremes pries 2 menesius, nes krikstijam du vaikus, be to, ne savo mieste, o tai, pasirodo, Lietuvoje problema...
Mes susitarem pries dvi savaites. Krikstijom Bernardinu baznycioje, ten kiek zinau, visada krikstija tik po viena vaikeli.
Na mes irgi susitarėm prieš 3 savaites, patys pasirinkom ir valandą. O krikštysim gimtinėj - miestelio bažnytėlėj(ten krikštynos ne taip jau dažnai ir būna), todėl tikrai krikštys tik vieną vaikelį.