Įkraunama...
Įkraunama...

Prieš kiek laiko dėl krikštynų tartis su kunigu?

ar prieš kokius 2 mėn. ar vėliau g.gif ?
Atsakyti
Mes susitarem pries 3 savaites. Galejom patys pasirinkti ir valanda. Krikstijo tik musu vaika, kitu vaiku nebuvo. Nes kunigas pasake kad tai seimos svente ir kiekviena vaika krikstija atskirai. Mums labai patiko. Krikstijom Vilniuje Visu Sventuju baznycioje.
Atsakyti
Tai gerai, kad jus pataiket pas toki zmogiska kuniga.
Nuejau as Kaune i Sv.Antano baznycia, tai cia man pareiske, kad krikstija visus kartu, nes neturi LAIKO!!! blink.gif blink.gif blink.gif
Labai nusivyliau...
Man atrodo, kad musu kunigai per daug ispuiko, jei neiseis susitarti reikes ieskoti kazkur kitur. cry.gif
Atsakyti
susitariau prieš 1.5 mėnesio, taip pat krikštijo tik mūsų vieną vaiką.
Atsakyti
KAi kuriose baznyciose reikalauja, kad tevai, besiruoshiantys krikstynoms, praeitu tam tikru pasirengimo pamokeliu kursa. Todel del Kriskhto tartis siulo gerokai is anksto, pvz. pries 2 men.
Atsakyti
Tariausi prieš mėnesį, tada galėjome rinktis laiką.
Atsakyti
Mes irgi prieš mėnesį, krikštysim vestuvių dieną, tai beveik visos valandos užimtos buvo.
Atsakyti
AŠ TARIAUSI PRIES MENESI IR KRYKSTIJO TIK MŪSŲ VAIKA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lengvute @ 2005 04 12, 11:31)
ar prieš kokius 2 mėn. ar vėliau  g.gif ?

Mes taremes pries 2 menesius, nes krikstijam du vaikus, be to, ne savo mieste, o tai, pasirodo, Lietuvoje problema... doh.gif
Atsakyti
Mes susitarem pries dvi savaites. Krikstijom Bernardinu baznycioje, ten kiek zinau, visada krikstija tik po viena vaikeli. smile.gif
Atsakyti
mes susitarem beveik pries gerus 2 men. dar nekrikstijom - kol kas laukiam savo dienos... tikiuosi, busim vieni smile.gif ir pasijus tikra svente...
Atsakyti
Na mes irgi susitarėm prieš 3 savaites, patys pasirinkom ir valandą. O krikštysim gimtinėj - miestelio bažnytėlėj(ten krikštynos ne taip jau dažnai ir būna), todėl tikrai krikštys tik vieną vaikelį.
Atsakyti