Įkraunama...
Įkraunama...

Velykos - idėjos šiai šventei

sveikutes, cia kazkas rase kad sodina zolyte, deda kiausinius..t.t o i koki inda ja sodinat? ir kur jos gauti?
Atsakyti
buna pirkti prie seklu, paprastas mazas pakelis.

Tik nezinau kada ja seti kad nat velyku kaip tik butu, nei per maza nei per didele g.gif
Atsakyti
Aš sodinau maždaug 7-10 dienų prieš Velykas, bet gražiausiai atrodė per Atvelykį:
Atsakyti
O jei dar nupiešit ant lukšto akytes, burnytę - tai labai smagūs veidukai gausis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(regermo @ 2009 02 12, 17:22)
Pernai auginau kiaušinių lukštuose velykų žolyte, tai labai gražiai buvo.  thumbup.gif

gera ideja,turbut ir as taip darysiu
tik dabar galvoju kiek dienu pries velykas zolyte pasodint gal kokias 2 sav.? g.gif
Atsakyti
Lig tai šiame forume buvo, o gal ir ne - man labai patiko ši idėja - žolytė kokoso kevale
Atsakyti
esu maciusi kaip is luksto padaryti visciukai... niu pasaka, nemoku papasakoti blush2.gif
is loksto ismestas kiausinis pradurus skylutes tada kazkaip prideta galvyte ir is sonu tikslai zinai prilipintos plunksnos kaip sparniukai, grozys neapsakomas.... friends.gif assa.gif
Atsakyti
Aš visada tokius paprastesnius kraitelius darau- paprasti, bet atrodo neprastai, gal užvis gražiausia ta žaluma,kurios iš po žiemos taip esame visi pasiilgę. Praėjusių ir užpraėjusių metų kraiteliai 4u.gif
Šiemet vėl ieškau visokių idėjų 4u.gif dukrytė jau praaugusi, noriu sukurti gražią ir įsimintiną šventę 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šis bei tas
Atsakyti
QUOTE(wilma22 @ 2009 02 24, 09:56)
LABAI MIELI ZUIKUCIAI, O KAIP JUOS PASIGAMINTI? g.gif

manau, kad čia maišiukai, o galvytė, rankytės, kojytės iškirptos iš tokios a la medžiagos (na paprasčiau sakant veiloko rolleyes.gif būna pirkti lakšteliais įvairiose dekoracijų parduotuvėse mirksiukas.gif
Būtų smagu išsidaiginti didesniame dubenyje žolytės ir pasodinti tokius kiškučius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2009 02 24, 12:48)
manau, kad čia maišiukai, o galvytė, rankytės, kojytės iškirptos iš tokios a la medžiagos (na paprasčiau sakant veiloko  rolleyes.gif būna pirkti lakšteliais įvairiose dekoracijų parduotuvėse mirksiukas.gif
Būtų smagu išsidaiginti didesniame dubenyje žolytės ir pasodinti tokius kiškučius mirksiukas.gif

o man pasirode, kad cia saldainiai triufeliniai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2009 02 24, 13:00)
o man pasirode, kad cia saldainiai triufeliniai  blush2.gif

drinks_cheers.gif gali būti, kai atidžiau pažiūrėjau- tikrai, kaip saldainiai, bet galima juk ir maišiuką pasiūti ir prikimšti ar tai kruopų, ar šienuko, ar laikraščio skaiučių ir padaryti mirksiukas.gif
Papildyta:
Keletas grožybių, kurios man patiko 4u.gif

user posted image

Kiaušinis wub.gif
user posted image user posted image

Paprasta, kaimiška, bet paprastume slypi toks grožis wub.gif
user posted image

Atsakyti