bernir, iš ko pagaminti tie krepšeliai? iš kiuašinio lukšto?
Taip, krepšeliai pagaminti iš kiaušinio lukšto ir nulakuoti nagų laku daugiau info ir foto
QUOTE(Onelė @ 2012 03 31, 16:41)
Pamėginau šioms Velykoms kvilingo būdu papuošti kiaušinius.
kaip gražu
Ačiū, mergytės, už komplimentus. Visoms po balionėlį .
Ačiū Failui, kuri(s) įdėjo nuorodėlę su paaiškinim, kaip kvilingo būdu daromi šie ir daug kitų darbelių.
Aš ėmiau paprastą dvipusį spalvotą popierių ir susikarpiau 5 mm pločio juostelėmis. Dantų kraštuko vieną galą įpjoviau ir į įpjovą įstačiau juostelės galą. Visą juostelę susukau ant dantų krapštuko. nuėmiau ir tarp pirštų leidau gautam popieriniam rutuliukui šiek tiek pasididinti.Tuomet galą priklijavau sausais klijais. Iš gauto rutuliuko padariau lašelio formą. Išpūstą kiaušinį tepiau lipalu ir ant jo klijavau pagamintas detales. O kiaušinis gaunasi labai tvirtas. Mano mažiukė keletą kartų numetė vieną ant kilmo, tai nieko jam neatsitiko . Beje, mano kiaušinukus galima pakabinti, nes, prieš apklijuodama, į išpūsto kiaušinio vidų įdėjau mažiuką pagaliuką, ant kurio pririštas siūlas
QUOTE(aniaczka @ 2012 03 31, 21:40)
gal galima suzinoti paslapti?
QUOTE(egzotikaa @ 2012 03 31, 23:49)
gal galetumte paaiskinti placiau kaip tai daroma
Ačiū Failui, kuri(s) įdėjo nuorodėlę su paaiškinim, kaip kvilingo būdu daromi šie ir daug kitų darbelių.
QUOTE(Failas @ 2012 04 01, 09:18)
čia renkasi kvilingo gerbėjos
QUOTE(sidrulka @ 2012 04 01, 10:06)
o čia užtenka susukti paprasto popieriaus juosteles ant paprasto kokios nors virbalo., ar reikai spec priemonių??
QUOTE(sidrulka @ 2012 04 01, 11:52)
o klijais tepat tos vienos detalės kraštelių visą paviršių ar tik pvz viršūnėlę?
o kaip paskui padėti tą margutį ant stalo,- nesusigadina tos dekoracijos? reikia ko gero storesnio spalvoto popieriaus?
o kaip paskui padėti tą margutį ant stalo,- nesusigadina tos dekoracijos? reikia ko gero storesnio spalvoto popieriaus?
Aš ėmiau paprastą dvipusį spalvotą popierių ir susikarpiau 5 mm pločio juostelėmis. Dantų kraštuko vieną galą įpjoviau ir į įpjovą įstačiau juostelės galą. Visą juostelę susukau ant dantų krapštuko. nuėmiau ir tarp pirštų leidau gautam popieriniam rutuliukui šiek tiek pasididinti.Tuomet galą priklijavau sausais klijais. Iš gauto rutuliuko padariau lašelio formą. Išpūstą kiaušinį tepiau lipalu ir ant jo klijavau pagamintas detales. O kiaušinis gaunasi labai tvirtas. Mano mažiukė keletą kartų numetė vieną ant kilmo, tai nieko jam neatsitiko . Beje, mano kiaušinukus galima pakabinti, nes, prieš apklijuodama, į išpūsto kiaušinio vidų įdėjau mažiuką pagaliuką, ant kurio pririštas siūlas
Mergaites, kreipiuosi su prašymu.Kur tai forume mačiau idėją,t.y. Žąsis,gal antis iškepta iš cukraus pudros ir kt. ingredientų,taip pat paspalvinta su maistiniais dažais.Graži puošmena Velykų stalui.Kai nusprendžiau,kad būtų puiku jas iškepti,jos tiesiog dingo Busiu labai dėkinga visoms už pagalbą! Laiko dar yra,tad tikiuosi šv.Velykom žąsys sugrįš
Nieko naujo gal, bet noriu pasirodyt savo pirma pasiuta kiausinuka
O cia vistos tupi ant ju
QUOTE(Onelė @ 2012 04 02, 17:13)
Ačiū, mergytės, už komplimentus. Visoms po balionėlį .
dėkoju už išsamų paaiškinimą juostelės jau paruoštos- šiandien bandysim kažką gaminti
Papildyta:
dar paklausiu vieno gal ir kvailo klausimėlio, nes niekada nesu to dariusi.... kaip išpučiamas kiaušinis?
QUOTE(sidrulka @ 2012 04 05, 08:23)
dar paklausiu vieno gal ir kvailo klausimėlio, nes niekada nesu to dariusi.... kaip išpučiamas kiaušinis?
vieną galą praduri adata storesne, tada kitą ir pūti, kol išbėgs
QUOTE(sidrulka @ 2012 04 05, 07:23)
QUOTE(vaiduuse @ 2012 04 05, 07:52)
vieną galą praduri adata storesne, tada kitą ir pūti, kol išbėgs
Aš šį rytą pučiu sūnui į daržiuką neštis. gerai, kad vyras susigriebė padėt
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 04 05, 08:58)
Aš šį rytą pučiu sūnui į daržiuką neštis. gerai, kad vyras susigriebė padėt
įtariu, kad reikia stiprių plaučių , kad išpūsti trynį
Gal kam pravers Idejos Velykoms
o kur planuojate Velykas švęsti? renginių portale užmačiau, jog į Megą atvažiuoja Rygos cirkas http://einam.lt/reng...sirodymus-kaune. vaikai tik išgirdę apie cirką jokių kitų pasiūlymų nebepriėmė . pasirodymai vyks visą šeįtadienį, žada pastatyti daug kėdžių, jog būtų patogu žiūrėti - smagi velykinė pramoga visai šeimai. o dar ir cirkas geras - vienas seniausių europoje. gal dar kas iš jūsų planuoja apsilankyti?
Ne visą temą perskaičiau - gal jau ir buvo šita nuoroda
http://www.pasmama.l...903?category=48
Manau, visai nebloga idėja
http://www.pasmama.l...903?category=48
Manau, visai nebloga idėja