Įkraunama...
Įkraunama...

Velykos - idėjos šiai šventei

[quote=Cukraus pudra,2012 03 23, 15:37]
Išbandžiau tą šokoladinį kiaušinį.
Abrikosų neblenderiavau,o šakute apmaigiau.

Kažkaip...nedarysiu daugiau Žaidimo nemažai, o rezultas šiaip sau.

tikrai, foto ispudingiau atrodo nei realybeje, blush2.gif o del darbo, tai su visais namie darytais desertais daug darbo.

kiausinius dariau suneno gimtadieniui, rytojui, is 2 plyteliu sokolado padariau 9 kiausinius (kita karta mazesnius darysiu) grietineles uzmirsau nusipirkti doh.gif o parduotuve toli... tai vietoi grietineles dejau grietine... kadangi kaip minejau kiausiniai gan dideli, man pritruko idaro... grietines jau nebeturejau, tai jogurtini krema padariau... tik probleme, kad turetas jogurta braskinis doh.gif tai nusemiau baltojo idaro, sudejau ruzava, jogurtini, o ant virsaus vel ta balta sudejau... jo, zaidimo au daug pasidariau, bet ruzavu kiausiniu nebuna lotuliukas.gif rezultatas gevosi thumbup.gif ir "chalturkos" nesimato mirksiukas.gif
Atsakyti
Pamėginau šioms Velykoms kvilingo būdu papuošti kiaušinius.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Onelė @ 2012 03 31, 14:41)
http://i078.radikal....76cc2cebf20.jpg[/img]

kaip ispudinga,gal galima suzinoti paslapti? g.gif
Atsakyti
[quote=Onelė,2012 03 31, 16:41]

Ocho, tikri spalvingi margučiai - labai gražu!
Na o mūsų mini krepšeliai visai netikėtai pavirto i velykines puošmenas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Onelė @ 2012 03 31, 12:41)

labai labi grazu. gal galetumte paaiskinti placiau kaip tai daroma bigsmile.gif
Atsakyti
Štai čia renkasi kvilingo gerbėjos mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutės,

na, fantastiški grožiai pagaminti su tuom kvilingu thumbup.gif wub.gif o čia užtenka susukti paprasto popieriaus juosteles ant paprasto kokios nors virbalo., ar reikai spec priemonių??

bernir, iš ko pagaminti tie krepšeliai? iš kiuašinio lukšto? blush2.gif

mes gaminam su dvimetuku dukryte krepšelius iš popierinio kiuaušinių dėklo- dar trūkta lankelių.... pasirodysim po švenčių... jei viskas kaip suplanuota pavyks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2012 04 01, 10:06)
sveikutės,

na, fantastiški grožiai pagaminti su tuom kvilingu thumbup.gif  wub.gif  o čia užtenka susukti paprasto popieriaus juosteles ant paprasto kokios nors virbalo., ar reikai spec priemonių??

preitais metais ir aš tokius kiaušinius dariau, tai sukau ant paprasto dantų krapštuko thumbup.gif nereikejo man jokių spec. priemonių. thumbup.gif naudojau paprastą spalvotą popierių ir lipalą ax.gif
Atsakyti
o klijais tepat tos vienos detalės kraštelių visą paviršių ar tik pvz viršūnėlę?
o kaip paskui padėti tą margutį ant stalo,- nesusigadina tos dekoracijos? reikia ko gero storesnio spalvoto popieriaus? mes šiemet su maže gaminame popierinius margučius, tai pabandysim papuošti kokia gėlyte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Onelė @ 2012 03 31, 15:41)

Nuostabus darbas. Puikiai padirbėta! thumbup.gif
Atsakyti
sveikute,

oo kiek groziu cia radau:)
As biski ne i tema:)
ieskau kaip sumaketuoti velykom Velykine atvirute,gal zinote su kokia programa tai galeciau padaryti?smile.gif)
aciu
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2012 04 01, 11:52)
o klijais tepat tos vienos detalės kraštelių visą paviršių  ar tik pvz viršūnėlę?
o kaip paskui padėti tą margutį ant stalo,- nesusigadina tos dekoracijos? reikia ko gero storesnio spalvoto popieriaus? mes šiemet su maže gaminame popierinius margučius, tai pabandysim papuošti kokia gėlyte thumbup.gif

aš tai visą paviršių tepiau klijais, popierių naudojau toki vidutinio storumo, buna jų vienetais pirkt. na ir padėjus ant stalo man nieko jiems nenutiko, gaila, kad tik du pas mane beliko, visi per Velykas buvo padovanoti, bučiau įkėlusi parodyti ax.gif
Atsakyti