[quote=Cukraus pudra,2012 03 23, 15:37]
Išbandžiau tą šokoladinį kiaušinį.
Abrikosų neblenderiavau,o šakute apmaigiau.
Kažkaip...nedarysiu daugiau Žaidimo nemažai, o rezultas šiaip sau.
tikrai, foto ispudingiau atrodo nei realybeje, o del darbo, tai su visais namie darytais desertais daug darbo.
kiausinius dariau suneno gimtadieniui, rytojui, is 2 plyteliu sokolado padariau 9 kiausinius (kita karta mazesnius darysiu) grietineles uzmirsau nusipirkti o parduotuve toli... tai vietoi grietineles dejau grietine... kadangi kaip minejau kiausiniai gan dideli, man pritruko idaro... grietines jau nebeturejau, tai jogurtini krema padariau... tik probleme, kad turetas jogurta braskinis tai nusemiau baltojo idaro, sudejau ruzava, jogurtini, o ant virsaus vel ta balta sudejau... jo, zaidimo au daug pasidariau, bet ruzavu kiausiniu nebuna rezultatas gevosi ir "chalturkos" nesimato
Pamėginau šioms Velykoms kvilingo būdu papuošti kiaušinius.
QUOTE(Onelė @ 2012 03 31, 14:41)
http://i078.radikal....76cc2cebf20.jpg[/img]
http://i078.radikal....76cc2cebf20.jpg[/img]
kaip ispudinga,gal galima suzinoti paslapti?
[quote=Onelė,2012 03 31, 16:41]
Ocho, tikri spalvingi margučiai - labai gražu!
Na o mūsų mini krepšeliai visai netikėtai pavirto i velykines puošmenas
Ocho, tikri spalvingi margučiai - labai gražu!
Na o mūsų mini krepšeliai visai netikėtai pavirto i velykines puošmenas
QUOTE(Onelė @ 2012 03 31, 12:41)
labai labi grazu. gal galetumte paaiskinti placiau kaip tai daroma
sveikutės,
na, fantastiški grožiai pagaminti su tuom kvilingu o čia užtenka susukti paprasto popieriaus juosteles ant paprasto kokios nors virbalo., ar reikai spec priemonių??
bernir, iš ko pagaminti tie krepšeliai? iš kiuašinio lukšto?
mes gaminam su dvimetuku dukryte krepšelius iš popierinio kiuaušinių dėklo- dar trūkta lankelių.... pasirodysim po švenčių... jei viskas kaip suplanuota pavyks
na, fantastiški grožiai pagaminti su tuom kvilingu o čia užtenka susukti paprasto popieriaus juosteles ant paprasto kokios nors virbalo., ar reikai spec priemonių??
bernir, iš ko pagaminti tie krepšeliai? iš kiuašinio lukšto?
mes gaminam su dvimetuku dukryte krepšelius iš popierinio kiuaušinių dėklo- dar trūkta lankelių.... pasirodysim po švenčių... jei viskas kaip suplanuota pavyks
QUOTE(sidrulka @ 2012 04 01, 10:06)
sveikutės,
preitais metais ir aš tokius kiaušinius dariau, tai sukau ant paprasto dantų krapštuko nereikejo man jokių spec. priemonių. naudojau paprastą spalvotą popierių ir lipalą
o klijais tepat tos vienos detalės kraštelių visą paviršių ar tik pvz viršūnėlę?
o kaip paskui padėti tą margutį ant stalo,- nesusigadina tos dekoracijos? reikia ko gero storesnio spalvoto popieriaus? mes šiemet su maže gaminame popierinius margučius, tai pabandysim papuošti kokia gėlyte
o kaip paskui padėti tą margutį ant stalo,- nesusigadina tos dekoracijos? reikia ko gero storesnio spalvoto popieriaus? mes šiemet su maže gaminame popierinius margučius, tai pabandysim papuošti kokia gėlyte
QUOTE(Onelė @ 2012 03 31, 15:41)
Nuostabus darbas. Puikiai padirbėta!
sveikute,
oo kiek groziu cia radau:)
As biski ne i tema:)
ieskau kaip sumaketuoti velykom Velykine atvirute,gal zinote su kokia programa tai galeciau padaryti?)
aciu
oo kiek groziu cia radau:)
As biski ne i tema:)
ieskau kaip sumaketuoti velykom Velykine atvirute,gal zinote su kokia programa tai galeciau padaryti?)
aciu
QUOTE(sidrulka @ 2012 04 01, 11:52)
o klijais tepat tos vienos detalės kraštelių visą paviršių ar tik pvz viršūnėlę?
aš tai visą paviršių tepiau klijais, popierių naudojau toki vidutinio storumo, buna jų vienetais pirkt. na ir padėjus ant stalo man nieko jiems nenutiko, gaila, kad tik du pas mane beliko, visi per Velykas buvo padovanoti, bučiau įkėlusi parodyti