Įkraunama...
Įkraunama...

Velykos - idėjos šiai šventei

QUOTE(Juracka @ 2012 03 10, 17:07)
pirma mintis labai paprasta ir idomi, tik kazin, kaip pasleti ant kiausiniu kur buna kodas "uzstampuotas" raudonai?

Galima turguje kiaušinių nusipirkti arba pas bobutę kaime, ten be štampukų jie mirksiukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(bernir @ 2012 03 10, 12:08)
Marguciai nudazyti nagu laku  blush2.gif vienais metais pabandem, tai dabar sunus ramiai nepraeina pro nagu lako lentynas

Tikrai gera idėja thumbup.gif . Tiek namie susikaupė senų nagų lakų, jau žadėjau mesti. Reikės, kai tik oras pasitaisys, ir mums lauke fabrikėlį atidaryti bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Onelė @ 2012 03 11, 09:25)
Galima turguje kiaušinių nusipirkti arba pas bobutę kaime, ten be štampukų jie mirksiukas.gif .

ai tikrai juk, bus rudi geliu vazoneliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asarele54 @ 2012 03 08, 14:38)
labai grazus darbeliai wub.gif
gal galetumet lietuviskai paaiskinti kaip ta kiskuti neret?nes rusiskai nesuprantu  blush2.gif

O kur randate rusišką paaiškinimą? blush2.gif
Atsakyti
mamukas padejo su tuo aprasymu,jau pradejau nerti ta kiskuti smile.gif
o va cia aprasymas mirksiukas.gif
kiskutis
ten truputi zemiau paeikite ir bus smile.gif
Atsakyti
Jusu teismui velykines puosmenos - mini krepseliai su saldainiais velyku medziui puosti

Gaila, bet nepavyksta man ikelti paveiksliuko g.gif
Atsakyti
Pradėjau nerti "rūbelius" kiaušiniams. Gal kuri turite daugiau patirties? Juos reikia ant kiaušinio nerti? Kaip suprantu, tai paskui jo neįkiši numezgus.. g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bernir @ 2012 03 14, 17:42)
Jusu teismui velykines puosmenos - mini krepseliai su saldainiais
Gaila, bet nepavyksta man ikelti paveiksliuko g.gif

Gražiai dera prie jūsų medelio. Iš kur tokių originalių idėjų semiatės?
Nuotraukytes įkelti galite per http://www.part.lt/p...sleliu_talpykla 4u.gif .
Atsakyti
[quote=Onelė,2012 03 15, 23:27]
Gražiai dera prie jūsų medelio. Iš kur tokių originalių idėjų semiatės?

Dėkui dėkui 4u.gif
O idėjos gimsta besisukiojant kazdieninėj rutinoj... Tiesa, jos gimsta dažnai ir vaikų lūpose... reikia tik išgirsti apdoroti ir įgyvendinti iš to kas pasitaiko po ranka: buna ir karoliai sutrūksta.. buna kad ir kiaušinienę iškepu - štai ir lukštas atliko.. O ir vaikiukus reikia skatinti, nesinori viso maišelio saldainiu nupirkus atiduoti... o kai 'paukščiukai atneša' ir po vieną saldainiuką palieka... jokiu klausimų nekyla.. ir saldainis toooooks gardus, kad net užsimerkęs su pasimėgavimu sukramto lotuliukas.gif matyt galvoja: 'štai koks šaunuolis aš buvau, net saldainį gavau' thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juracka @ 2012 03 10, 16:07)
pirma mintis labai paprasta ir idomi, tik kazin, kaip pasleti ant kiausiniu kur buna kodas "uzstampuotas" raudonai?

tuos stampukus galima nuplauti su sodos tirpalu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidem @ 2012 03 16, 21:14)
tuos stampukus galima nuplauti su sodos tirpalu  4u.gif

oj tikrai? tai super. aciu 4u.gif
Atsakyti
Gal ir ne i cia pataikiau, bet paklausiu blush2.gif pries keleta metu kazkur buvau uzmacius popierini ziuki ir berods anciuka kuris iskirptas is popieriaus ir priklijuotas prie skalbiniu segtuku ir pritvirtintas prie indo kuriame marguciai sudeti. 4u.gif Gal suprantamai paaiskinau blush2.gif
4u.gif gal kuri turite issisaugojusi tuos trafaretus tu gyvunu? 4u.gif
Atsakyti
Ideja artejancioms velykoms http://technomouse.ru/post143619572/
Atsakyti