Įkraunama...
Įkraunama...

Velykos - idėjos šiai šventei

QUOTE(AstaRaud @ 2010 03 29, 08:45)
Apibūdinkite prašau tas formeles ir gal galima foto -  labai ačiū

user posted image
Papildyta:
QUOTE(irulev @ 2010 03 29, 08:47)
Sveiki,kaip pas jus grazu cia,tie vasku dekoruoti kiausiniai nuostabus thumbup.gif sudomino jusu velykiniai kiausiniai sokoladiniai,gal galetumete pasidalinti receptuku 4u.gif

islydai keliu spalvu sokolada skirtinguose indeliuose
as dejau apacioj tarkim ruda, tada kai istirpinau balta, pastumdziau apacia ir ipyliau balto, galima rutuliukais istumdyt ir ten pripilti balto, gaunasi marmurinis, tada dejau riesutu, galima ko nori pridet, arba nieko biggrin.gif ir sluoksniavau sokolado spalvas, riesutu kartais iberdavu
tada suglaudziau ir i kamera
daba saldytuve guli
kai glaudi tai sunkiu suspaust ir sokolado biski isbega, bet forma gavosi liuks
gal siandien ikelsiu foto
tikiuosi aiskiai parasiau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kriro @ 2010 03 30, 06:45)
nu žinokit su tais kaiušiniais... prisipirkau šokolado, kad puolaiu su azartu tuos kiaušinius šokoladinius gamint ir ką... juodas šokoladas išsilydė kuo puikaiusiai o baltas ir pieniškas- susivėlė į gumulus ir gavos kažkoks š.... nesuprantu, juk pirkau karūnos šokoladus... iš kokio šokolado tada gamint ??? schmoll.gif

as gaminau is karunos koretu
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Deresa super sokoladiniai kiausiniai o kur pirkai formeles
Atsakyti
QUOTE(Jūratė_22 @ 2010 04 01, 21:09)
Deresa super sokoladiniai kiausiniai o kur pirkai formeles

aciu blush2.gif
silver city
Atsakyti
Čia mūsų velykinis medis.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deltadu: 02 balandžio 2010 - 12:38
QUOTE(deltadu @ 2010 04 02, 23:37)

labai mielas jūsų medelis. Man jis labai labai šeimyniškas smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
O gal kas sveikinimų kokių turit nebanalių Velykų proga?
Atsakyti
QUOTE(asia05 @ 2010 04 02, 16:56)
labai mielas jūsų medelis. Man jis labai labai šeimyniškas  smile.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif grazus, toks neperkrautas thumbup.gif
Atsakyti
Su šv.Velykom 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(asia05 @ 2010 04 02, 16:56)
labai mielas jūsų medelis. Man jis labai labai šeimyniškas  smile.gif  thumbup.gif

QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2010 04 03, 12:24)
drinks_cheers.gif grazus, toks neperkrautas thumbup.gif

Ačiū už pagyras.. 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
sveikutes,
turbut dar ankstoka ruostis velykoms, bet kadangi man bus pirmosios velykos mano namuciuose tai jau pradedu ziureti kas kur ir kaip smile.gif
perskaiciau visa temele, buvo labai smagiu ideju thumbup.gif bet tikiu, kad tai ne viskas, ka mes sugebame, todel prikeliu sia temele ir prasau pagalbos bei jusu ideju puosiant namucius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jjuodaake @ 2011 02 02, 22:34)
sveikutes,
turbut dar ankstoka ruostis velykoms, bet kadangi man bus pirmosios velykos mano namuciuose tai jau pradedu ziureti kas kur ir kaip smile.gif
perskaiciau visa temele, buvo labai smagiu ideju  thumbup.gif  bet tikiu, kad tai ne viskas, ka mes sugebame, todel prikeliu sia temele ir prasau pagalbos bei jusu ideju puosiant namucius  ax.gif

Sveiki. As irgi jau dairausi ivairiu ideju kaip puosti namus, stala, ka smagaus pasigaminti vaikuciams ir t.t. Taigi padedu ir keliu temuke. mirksiukas.gif
Atsakyti