Įkraunama...
Įkraunama...

Velykos - idėjos šiai šventei

user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
gal kam nors patiks tokia idėja
user posted image
čia šablonas
http://www.basteln-g...n/pdf/vogel.pdf
Atsakyti
user posted image
šitie linksmai atrodo . tik rasti tokius ryškius geltonus dažus ne juokas biggrin.gif
Atsakyti
Na, merginos, prisižiūrėjau aš jūsų gražių darbelių ir taip pat pasipuošiau namučius bei padariau giminėms dovanėles. smile.gif
Čia mano velykinis medelis (gal ir per daug visko, bet man jis mielas. ir tikrovėj atrodo gražiau).
user posted image
o čia dovanėlės user posted image
Atsakyti
Sveikos mamytės ir dar ne 4u.gif
Kokių gražių idėjų prisižiūrėjau, labai sudomino tie kiaušinukai, kur ant baliono siūlas vyniojamas, labai reikia jūsų patarimo, kaip jūs tuos siūliukus su klijais "sutepat" ?
Asia05, labai gražios tavo dovanėlės thumbup.gif
Atsakyti
Aš kaip Pilypas iš kanapių biggrin.gif paklausiu - o kaip atrodo tie šokoladiniai kiaušiniai? Gal ir aš jų labai noriu pasidaryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gera-mama @ 2010 04 01, 06:56)
Sveikos mamytės ir dar ne 4u.gif
Kokių gražių idėjų prisižiūrėjau, labai sudomino tie kiaušinukai, kur ant baliono siūlas vyniojamas, labai reikia jūsų patarimo, kaip jūs tuos siūliukus su klijais "sutepat" ?
Asia05, labai gražios  tavo dovanėlės thumbup.gif

Aš tai tuos siūliukus tepiau su lipalo klijais, truputį praskiestais vandeniu.

P.S. Ačiū už gražius atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asia05 @ 2010 03 31, 21:58)
Aš tai tuos siūliukus tepiau su lipalo klijais, truputį praskiestais vandeniu.

P.S. Ačiū už gražius atsiliepimus smile.gif

Dabar jau visai višta pasirodysiu, tai jūs pirmiau apvyniojat, o tada tepat, ar vyniodamos iškart patį siūlą, ar kai jis jau ant baliono užsuktas, ar .... suprantu, kad kvailai skamba klausimai, toms kurios jau bandžiusios tai daryt, bet labai noriu aiškumo, jei nesunku, paaiškinkit truputį plačiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gera-mama: 31 kovo 2010 - 21:05
Gera-mama,ir taip ir taip galima,aš apvinioju,o vėliau su lipalu sutepu ir viskas puikiai gaunasi mirksiukas.gif
niu visų darbeliai nuostabūs,puokštelės,kompozicijos,super darbštuolėlės 4u.gif
Atsakyti
[quote=Gera-mama,2010 04 01, 08:04

Aš pripučiu balioną, apvynioju siūlais ir tada ištepu klijais. Kai išdžiūsta, pradūriu balioną (kartais pats atlimpa, kartais reikia pačiai atlipdyti) ir formuoju dovanėlę. biggrin.gif
Tikiuosi pakankamai aiškiai aprašiau smile.gif
Atsakyti
Sveikos,dabar galvoju ką padovanoti artimiesiems,kurios turi idėjų parašykit čia,bet kad spėčiau iki velykų ir nebūtu super-sunku,gali būti iš popieriaus...Turiu tokią dežutę kiaušinį,bet nesugalvoju ką man su ja padaryti,lauksiu jūsų atsakymų,iš anksto dėkui blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti