Gal kas turi prisidžiovinę įv. gėlyčių ar šakelių - galima ir taip dekoruoti
Su natūraliom medžiagom dekoruoti kiaušiniai
http://www.thisisct...._rgb-785049.jpg
! | Temose talpinamos nuotraukos turi atitikti reikalavimus (reikalavimas nuotraukai: prisegti galima sumažintą, ne didesnę nei 600x500 taškų). Moderatorė Svajūnė |
čia turbūt labiau ne namų papuošimas, bet vaišių stalo papuošimas :
mes pernai kepėm "zuikį" ir padarėm štai tokį zuikutį
mes pernai kepėm "zuikį" ir padarėm štai tokį zuikutį
kiek laiko iki velyku merginos zadat namucius puosti pradeti?
savaitgali pas mama buvau, ji berziuku parsinesus ir alyvos sakele viena ikiso, tai alyva per keleta dienu isprogo, dar nei savaites nera o lapelius jau leidze, tai ir as siemet nusprendziau alyva merkti sakau garantuotai kad isprogs laiku, o berziukai man tokie susale atrodo pamerkiau bet noreciau jau dvi savaites iki svenciu papuosti juos
savaitgali pas mama buvau, ji berziuku parsinesus ir alyvos sakele viena ikiso, tai alyva per keleta dienu isprogo, dar nei savaites nera o lapelius jau leidze, tai ir as siemet nusprendziau alyva merkti sakau garantuotai kad isprogs laiku, o berziukai man tokie susale atrodo pamerkiau bet noreciau jau dvi savaites iki svenciu papuosti juos
QUOTE(AstaRaud @ 2010 03 04, 13:28)
Galima mažų dirbtinių gėlyčių įdėti vietoj natūralių
Labai gražu. Tik iš kur gauti tokių mažulyčių tikroviškai atrodančių gėlyčių?
sveikos, mergaitės gal kuri žinote, kur Kaune įsigyti spalvotos folijos?
as per kaziuko muge nusipirkau velykines zolytes, tai snd eisim su dukrele sodinti, tik bijau, kad neperaugtu iki velyku :/ NMes siaip parasyta sodinti tris savaites likus iki velyku. Esat gal sodinusios kuri nors?
QUOTE(editule* @ 2010 03 12, 15:40)
as per kaziuko muge nusipirkau velykines zolytes, tai snd eisim su dukrele sodinti, tik bijau, kad neperaugtu iki velyku :/ NMes siaip parasyta sodinti tris savaites likus iki velyku. Esat gal sodinusios kuri nors?
ir mes pirkom velykines zolytes,pirma kart .jau esam pasodine ir jau lenda po truputi zolyte.nemanau kad iki velyku peraugs.ziuresim kaip bus
Neperaugs,juk iki velykų trys savaitės,tai ir reikia sodinti likus trims savitėms iki velykų,o aš vakar nusipirkau,tai ir pasodinau,tikiuosi suspės išdygti,o su berželiais tai nežinau,jau kitą savaitę bus dvi savaitės,bet nei jokiu pumpurėlių nieko
O tu prie radijatoriaus pastatyk, pries savaite parsinesiau tai virtuveje kur silta jau isleido pirmuosius lapelius, o kita puokste pastaciau kambaryje kur vesiau tai ir dar murkso, bet manau kad po savaitelles irgi isleis.
sveikos ce gal kvailai paklausiu ,bet as ce del tos velyku zolyte... nusipirkau as ja snd, ir i vata "pasodinau",(na dejau vatos sluoksni po to seklas beriau ir vel vatos sluoksni) tai va klausimas iskilo ar taip as ja ce pasodinau ar sulauksiu zolytes ar ne
QUOTE(zaliaake333 @ 2010 03 14, 19:43)
sveikos ce gal kvailai paklausiu ,bet as ce del tos velyku zolyte... nusipirkau as ja snd, ir i vata "pasodinau",(na dejau vatos sluoksni po to seklas beriau ir vel vatos sluoksni) tai va klausimas iskilo ar taip as ja ce pasodinau ar sulauksiu zolytes ar ne
antro vatos sluoksnio nereik