kiek laiko iki velyku merginos zadat namucius puosti pradeti? savaitgali pas mama buvau, ji berziuku parsinesus ir alyvos sakele viena ikiso, tai alyva per keleta dienu isprogo, dar nei savaites nera o lapelius jau leidze, tai ir as siemet nusprendziau alyva merkti sakau garantuotai kad isprogs laiku, o berziukai man tokie susale atrodo pamerkiau bet noreciau jau dvi savaites iki svenciu papuosti juos
Sveikos, mėginu ir aš pradėti ruoštis Velykoms. Prinėriau krūvą va tokių lėkščių, dar po vištelę įtupdysiu ant margučio, pati sau namus papuošiu ir apdovanosiu gimines ir draugus tokiom dovanėlėm...
as per kaziuko muge nusipirkau velykines zolytes, tai snd eisim su dukrele sodinti, tik bijau, kad neperaugtu iki velyku :/ NMes siaip parasyta sodinti tris savaites likus iki velyku. Esat gal sodinusios kuri nors?
as per kaziuko muge nusipirkau velykines zolytes, tai snd eisim su dukrele sodinti, tik bijau, kad neperaugtu iki velyku :/ NMes siaip parasyta sodinti tris savaites likus iki velyku. Esat gal sodinusios kuri nors?
Neperaugs,juk iki velykų trys savaitės,tai ir reikia sodinti likus trims savitėms iki velykų,o aš vakar nusipirkau,tai ir pasodinau,tikiuosi suspės išdygti,o su berželiais tai nežinau,jau kitą savaitę bus dvi savaitės,bet nei jokiu pumpurėlių nieko
O tu prie radijatoriaus pastatyk, pries savaite parsinesiau tai virtuveje kur silta jau isleido pirmuosius lapelius, o kita puokste pastaciau kambaryje kur vesiau tai ir dar murkso, bet manau kad po savaitelles irgi isleis.
sveikos ce gal kvailai paklausiu ,bet as ce del tos velyku zolyte... nusipirkau as ja snd, ir i vata "pasodinau",(na dejau vatos sluoksni po to seklas beriau ir vel vatos sluoksni) tai va klausimas iskilo ar taip as ja ce pasodinau ar sulauksiu zolytes ar ne
sveikos ce gal kvailai paklausiu ,bet as ce del tos velyku zolyte... nusipirkau as ja snd, ir i vata "pasodinau",(na dejau vatos sluoksni po to seklas beriau ir vel vatos sluoksni) tai va klausimas iskilo ar taip as ja ce pasodinau ar sulauksiu zolytes ar ne