As praejusiom velykom dariau dyydelius kaiusinukus is siulu, juos apklijavom spalvotom gelytem, prakirpom apvalia angele ir ju vidu dejom marguciu ir po kiskuti. VAJEI kiek mociutem buvo dziaugsmo
Gaila, dabar nebeturiu foto
QUOTE(vaidoska @ 2010 02 16, 17:58)
Siandien Maximoj kur seklos pirkau Velyku zole taip ir vadinasi.O va taip atrodo
http://www.seklos.lt/index.php?id=736
http://www.seklos.lt/index.php?id=736
Na dėkui dabar žinosiu kur ieškoti, nes neradau nei Rimi, nei Iki, nei Senukuose Maxima kažkaip tai ne pakeliui buvo...O šiemet labai užsidegiau žolytės pasisodinti Man taip gražu
QUOTE(F_G @ 2010 02 19, 18:33)
reiks ir man zoles prisiset
o zolyte i durpes ar zeme sodinat?
QUOTE(maye @ 2010 02 22, 10:09)
o zolyte i durpes ar zeme sodinat?
As tai bent nei i durpes, nei i zeme, o tiesiog ant vatos, maziau purvo
As irgi sodinsiu zolyte, man taip grazu ja pasodinti mazuose indeliuose ir po visus namus isdelioti
O zolyte paseta ant vatos issilaiko normaliai, nedziusta greiciau. Labai sudomino toks sodinimo variantas
As niekuomet neuztaikau pasodinti zolytes, arba per anksti arba per velai per didele arba per maza buna
noriu berziuka issisprogdinti, ir paskui ji puosiu ispustais ir apnertais kiausiniais, mastau kad jau kita savaite reiktu parsinesti i namus, nes kai pagalvoji netaip jau daug iki tu velyku
Papildyta:
Tai ta vata gi sudrekini, kiek zinau net ir ant pakelio raso, kad butent tik i vata reikia sodinti, dar buna kazkokios mazos zolytes prieskonines irgi tokiu pat budu sodinamos
noriu berziuka issisprogdinti, ir paskui ji puosiu ispustais ir apnertais kiausiniais, mastau kad jau kita savaite reiktu parsinesti i namus, nes kai pagalvoji netaip jau daug iki tu velyku
Papildyta:
QUOTE(lile @ 2010 02 24, 13:15)
O zolyte paseta ant vatos issilaiko normaliai, nedziusta greiciau. Labai sudomino toks sodinimo variantas
Tai ta vata gi sudrekini, kiek zinau net ir ant pakelio raso, kad butent tik i vata reikia sodinti, dar buna kazkokios mazos zolytes prieskonines irgi tokiu pat budu sodinamos
QUOTE(lile @ 2010 02 24, 12:15)
Man normaliai laikesi,sudygo graziai per 10 dienu, laikesi be problemu, tik reikia nepamirst gerai drekint
O kai zolyte jau per daug ilga buna, as paprasciausiai ja pakerpu
Sodinu paprasta zolyte, bet zinau, kad daug kas sodina pipirmete.
QUOTE(mergyte83 @ 2010 02 24, 00:25)
As irgi sodinsiu zolyte, man taip grazu ja pasodinti mazuose indeliuose ir po visus namus isdelioti
labutis ,a kur tu zolyciu galima nusipirkt?cia turbut seklos sodinamos,ar kaip cia .esu macius tas zolytes vazonely,tikrai labai graziai atrodo ir namus papuosia
Galima velykinę žolytę sodinti į kiaušinio kevalus (reiktų kiaušinį daužt ne per vidurį, bet labiau viršūnę)...
Ir sustatyti į kokį nors pintą krepšiuką
Ir sustatyti į kokį nors pintą krepšiuką
Galima mažų dirbtinių gėlyčių įdėti vietoj natūralių