Įkraunama...
Įkraunama...

Velykos - idėjos šiai šventei

QUOTE(vaileta @ 2008 03 04, 09:07)
Ar auginat Velykine zole? Man jos neiseina grazios isauginti, kazkokia reta gaunasi, ka as blogai darau?

o kas cia pr zole?atleisk uz nesupratinguma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksesmama @ 2008 03 04, 14:31)
o kas cia pr zole?atleisk uz nesupratinguma doh.gif

Paziūrėk prekybos centruose yra prie sėklų, panašiai kaip miežių pasėtum. Kaip tik metas sėti, jau gal net ir vėloka.
Atsakyti
Turiu klausima del zolytes. Per kiek laiko ji isdygsta? Ar dar ne per velu seti? g.gif
Atsakyti
Labai gera tema apie Velykas 4u.gif
http://www.supermama...showtopic=24016
Atsakyti
QUOTE(Daivulyte @ 2008 03 03, 20:30)
O del puosimo namu tai siemet pamirsau pasisodinti narcizu doh.gif ,man jie tokie velykiniai thumbup.gif teks pirkti

man irgi narcizai asocijuojasi su pavasariu ir Velykom thumbup.gif
Papildyta:
keletas ideju velyku stalui
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
wub.gif ačiū už idėjas thumbup.gif žolytė dygsta apie 3 savaites ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LeTa-BeTa: 06 kovo 2008 - 16:57
Labai geros idejos staliui ,mes pernai taip pat auginom zolyte kiausinio lukstuose ir kai ejom kur i svecius visiems padovanojom po kiausinuka su velyku zolyte ,visi buvo suzaveti wub.gif
Papildyta:
Cia kaip pasidaryti paprastus ,bet idomius dalykelius
http://www.haus.de/P...d.htm?snr=11049

http://snapshot.haus.../1507/sort/vote
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivulyte: 12 kovo 2008 - 20:10
gal žinote kur galima Vilniuje nusipirkti medinių kiaušinių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2008 03 13, 12:40)
gal žinote kur galima Vilniuje nusipirkti medinių kiaušinių  4u.gif

Mes visad medinius perkame turguje. Ir turim jų nemažai, nes čia kaip ir tradicija vaikams Velykoms padovanoti medinį kiaušinį. Turiu netgi savo vaikystės medinukų ax.gif
Atsakyti
as tai anksciau darydavau kiausinius is zele. Ispuciu kiausini, viena galiuka uzklijuoju, o pro kita pripilu stengiancios zele, padarau tai visa dekliuka i saldytuva, sekanti ryta lupi, tongue.gif ir tokie grazus ivairiu spalvu zele kiausinukai...
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 03 05, 20:22)
man irgi narcizai asocijuojasi su pavasariu ir Velykom  thumbup.gif
Papildyta:
keletas ideju velyku stalui

LABAI AČIŪ, na aš pati tai tokia nekūtrybinė asmenybė, man kažkaip viskas negražiai gaunasi, bet bent jau rytą prasiskaidrinau fantastiškai wub.gif
KUR NUSIPIRKTI sėklų žolytės? Seniau pirkdavau zoo parduotuvėse, kur gyvūnams skirta, bet kažkada mažiau, kad jos pasodintos į kažkokį žvyrą g.gif O gal ir tokia kiaušinio lukšte sudygtų g.gif Kaip pasodinti tas sėklytes lukšte? Į žemes? g.gif Ar spės sudygti? ax.gif
Atsakyti
man žolytė išdygo per savaitę,jau reikia kirpti,pirkau prekybos centre''velykinė žolytė''(taip vadinosi)o kur parasyta paukščiukams-katinukams per 5-6dienas sudygo,bet tokia stagarais,nemoku paaiškinti kaip smilgos stora doh.gif
į kiaušinuką įdedi žemės+ sėklyčiųdar užbarstai truputį žemės ir palaistai,ir šiltai padėk prie radijatoriaus tikrai spės sudygti mirksiukas.gif (na žiūrint kokias sėklytes nusipirksi mirksiukas.gif
Atsakyti