Įkraunama...
Įkraunama...

Velykos - idėjos šiai šventei

dar karteli su praejusiomis 4u.gif 4u.gif 4u.gif

labai grazus visu darbeliai thumbup.gif super!!!

o mes siais metais puosemes dideliais kiausiniais.... ax.gif biggrin.gif ir lininiais ir auksiniais biggrin.gif (mazoji parasius buvo laiskeli velyku bobutei, kad nori dovanu- auksinio kiausinio, tai ir teko toki "iskept")....
user posted image user posted image

beje, is savo mociutes suzinojau, kad atvelykis anksciau buvo vadinamas vaikiskomis velykomis...grazu, ar ne?.... thumbup.gif butinai reikes padaryti labai vaikiska atvelyki.... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deiido: 15 balandžio 2009 - 09:07
Sveikos! Sveikinu visas su praejusiom sventem 4u.gif

Nuostabus Jusu darbeliai...
pasirodysiu, kaip papuosiau virtuve as 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vaileta @ 2008 03 04, 11:07)
Ar auginat Velykine zole? Man jos neiseina grazios isauginti, kazkokia reta gaunasi, ka as blogai darau?

Mes irgi auginam Velyku zolyte thumbup.gif gaunasi skirtingais metais skirtingai doh.gif O dar mes is lauko pries pora savaiciu atnesam medziu sakeliu, kad lapukus isleistu mirksiukas.gif O po to ant tu sakeliu pakabinam kiausinukus dekoratyvinius thumbup.gif Gaila nuotraukyciu neturiu verysad.gif Dar per visus namus dekoracijas Velykines isdeliojam thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes mes irgi pries pora savaiciu pasizeldinamie namuose kaciuku, grazu labai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,kaip ta zolyte vadinasi.Vakar ieskojau prekybcentriuose seklyciu,neradau g.gif Ar ji buna pakeliuose,kur seklos?
Atsakyti
Mes ja velykine zolyte vadinam, tik dar per anksti, o Siaip jos salia seklu pakeliuose buna, gal tik ne visose vietose. As seju mazdaug 2 savaites iki velyku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2010 02 10, 15:00)
Mes ja velykine zolyte vadinam, tik dar per anksti, o Siaip jos salia seklu pakeliuose buna, gal tik ne visose vietose. As seju mazdaug 2 savaites iki velyku smile.gif

o ant pakelio kaip parasyta buna?Siandien pasodinau narcizu svoguniukus i vazoneli,kazin ar sudygs iki velyku g.gif
Atsakyti
Mane irgi domina vėlykinė žolytė - kur jos nusipirkti ir prieš kiek laiko sodinti? g.gif
Reikės pasižiūrėti kur sėklas parduoda... smile.gif
Atsakyti
Nuėjau pažiūrėt kaip žolytė vadinas ax.gif Ant manosios vokiškai parašyta "Ostergras" (velykų žolė). Man atrodo aš matydavau ir lietuviškų tarp sėklų. ir parašyta lygtai būdavo "Velykinė žolė". g.gif Ant manojo pakelio parašyta, kad reikia prieš 3 sav. pasodinti.
Atsakyti
Siandien Maximoj kur seklos pirkau Velyku zole taip ir vadinasi.O va taip atrodo mirksiukas.gif

http://www.seklos.lt/index.php?id=736

As irgi jau pradejau galvoti apie Velykas, jau taip laukiu silumos wub.gif
Atsakyti