dar karteli su praejusiomis
labai grazus visu darbeliai super!!!
o mes siais metais puosemes dideliais kiausiniais.... ir lininiais ir auksiniais (mazoji parasius buvo laiskeli velyku bobutei, kad nori dovanu- auksinio kiausinio, tai ir teko toki "iskept")....
beje, is savo mociutes suzinojau, kad atvelykis anksciau buvo vadinamas vaikiskomis velykomis...grazu, ar ne?.... butinai reikes padaryti labai vaikiska atvelyki....
QUOTE(vaileta @ 2008 03 04, 11:07)
Ar auginat Velykine zole? Man jos neiseina grazios isauginti, kazkokia reta gaunasi, ka as blogai darau?
Mes irgi auginam Velyku zolyte gaunasi skirtingais metais skirtingai O dar mes is lauko pries pora savaiciu atnesam medziu sakeliu, kad lapukus isleistu O po to ant tu sakeliu pakabinam kiausinukus dekoratyvinius Gaila nuotraukyciu neturiu Dar per visus namus dekoracijas Velykines isdeliojam
sveikutes mes irgi pries pora savaiciu pasizeldinamie namuose kaciuku, grazu labai
Mes ja velykine zolyte vadinam, tik dar per anksti, o Siaip jos salia seklu pakeliuose buna, gal tik ne visose vietose. As seju mazdaug 2 savaites iki velyku
QUOTE(lile @ 2010 02 10, 15:00)
Mes ja velykine zolyte vadinam, tik dar per anksti, o Siaip jos salia seklu pakeliuose buna, gal tik ne visose vietose. As seju mazdaug 2 savaites iki velyku
o ant pakelio kaip parasyta buna?Siandien pasodinau narcizu svoguniukus i vazoneli,kazin ar sudygs iki velyku
Mane irgi domina vėlykinė žolytė - kur jos nusipirkti ir prieš kiek laiko sodinti?
Reikės pasižiūrėti kur sėklas parduoda...
Reikės pasižiūrėti kur sėklas parduoda...
Nuėjau pažiūrėt kaip žolytė vadinas Ant manosios vokiškai parašyta "Ostergras" (velykų žolė). Man atrodo aš matydavau ir lietuviškų tarp sėklų. ir parašyta lygtai būdavo "Velykinė žolė". Ant manojo pakelio parašyta, kad reikia prieš 3 sav. pasodinti.
Siandien Maximoj kur seklos pirkau Velyku zole taip ir vadinasi.O va taip atrodo
http://www.seklos.lt/index.php?id=736
As irgi jau pradejau galvoti apie Velykas, jau taip laukiu silumos
http://www.seklos.lt/index.php?id=736
As irgi jau pradejau galvoti apie Velykas, jau taip laukiu silumos