Labai patiko idėja su ,,pražydusiais" kiaušinukais
Šiemet pavėlavau nusipirkt žolytės, tad kiaušinukai šiais metais nesužaliuos
Mūsų Vėlykų medelis
QUOTE(Lady Dy @ 2009 04 05, 12:40)
Gal norėjai pasakyt pipirnes?
Taip jas turejau galvoje . neryte net nuotraukas idejo. As tai kartu sejau ir zole ir pipirnes, pipirnes pastypo kaip reikiant o zolyte pakeliui auga
o stai cia mano sukeverzotas medelis
QUOTE(mamuke68 @ 2009 03 27, 16:43)
noriu paklausti, o žolytei užauginti kiaušinių lukštuose ką reikia berti, negi žemių. Gal vatos gabalėlis tiktų...Patarkit.Ačiū.
gali zemes ipilti, gali vatos gabaleli
o stai cia mano dekoracija
QUOTE(Nerytė @ 2009 04 08, 15:07)
dekui, smagu, kad patiko
aisku, megstantiems padauzyti kiausinius si ideja nepatiks ir netiks, bet juk ne visuose salyse yra tokia pradicija
aisku, megstantiems padauzyti kiausinius si ideja nepatiks ir netiks, bet juk ne visuose salyse yra tokia pradicija
Čia baisiai gera mintis, kur panaudoti margučius, kurie beverdant suskyla
O pas mane šiemet kiausiniai kekėm kabo...
čia dėl to, kad laiku šakų neprisiskyniau... o ant tuščių, nepražydusių arba neprasprogusių, man negražu.
Burtininkės medelis man labai patiko.
čia dėl to, kad laiku šakų neprisiskyniau... o ant tuščių, nepražydusių arba neprasprogusių, man negražu.
Burtininkės medelis man labai patiko.
QUOTE(pašnekutė @ 2009 04 08, 16:21)
Čia baisiai gera mintis, kur panaudoti margučius, kurie beverdant suskyla
astaria, su kuo ten lipdei kiausinius
QUOTE(Nerytė @ 2009 04 09, 14:32)
Įtariu, kad su ryžiais, apvirtais dažuose
as pasidariau medeli ant prazydusiu berzo sakeliu, ir prikabinau kiausinuku kur pati pasidariau. Ispuciau vidu, isploviau paskui apviniojau siulu vienus irisiniu, kitus siuvinejimo. labai grazu gavosi. Gaila neturiu kaip parodyti
As tai siais metais dariau medeli is nudazytu makaronu graziai gavosi, tik beda nezinau i koki vazoneli isodinti