GAGA, gal būtų galima iš arčiau (didesniu planu) pamatyt, kas yra melsvose lėkštėse ?
Mano pirma ir tikiuosi ne paskutinė velykinė atvirutė
QUOTE(vivaflame @ 2009 03 10, 18:44)
o kokia superine minti perskaiciau apie nertus drugelius!!! Isivaizduoju kaip grazu butu velykoms, cia tas patskaip per kaledas nertos snaiges, tai velykoms nerti drugelaiai...
Kazin tik is kur gauti pavyzdziu???
Kazin tik is kur gauti pavyzdziu???
Nepaprasto grozio drugeliai:
http://www.mypicot.c...utterfly_01.pdf
QUOTE(Maištautoja @ 2009 03 11, 15:38)
ir kaip cia darysit?
Galima manu i kokia bulve susmaigstyti arba ju yra tokios spec kempines kur labai lengvai susimaigsto. O kiausinukus garysiu is misinuko samteliu tik juos reiks suverrti ant vielos. Na cia kai pamaciau taip sumasciau. Darbo eigoj manu viskas gali keistis
Omes tai velykom darysim toki patiekala
Kiaušinio lizdelis
12 vienetu
Sudedamosios dalys
50 g mielių
50 g skysto margarino
3 dl pieno
1/2 dl Dansukker smulkaus cukraus
1 arbatinis šaukštelis druskos
1/2 dl ruginių miltų
apie 7 dl kvietinių miltų
Aptepimui
kiaušinis
Papuošimui
2 ml sezamo sėklų
Susmulkinkite mieles inde. Pašildykite pieną iki 30° C ir užpilkite juo mieles. Maišykite tol, kol mielės ištirps.
Sudėkite cukrų, druską, margariną ir ruginius miltus. Tada po truputį įmaišykite kvietinius miltus tol, kol tešla atšoks nuo indo kraštų. Palikite kilti po rankšluosčiu 30 minučių.
Padėkite tešlą ant miltais pabarstyto stalo ir išminkykite. . Padalinkite į 12 vienodų gabaliukų, kuriuos suvyniokite bandelių forma. Kiekvienos bandelės vidury padarykite skylę. Apie skylę apkarpykite bandeles kaip kasas. Pakildinkite dar 30 minučių. Pašaukite į 225° C orkaitę.
Aptepkite bandelių vainikėlius išplaktu kiaušiniu. Apibarstykite sezamo sėklomis. Kiaušinius virkite 1 minutę. Tada įdėkite kiaušinius į bandelės skylę. Kiaušinių lizdelius orkaitės viduryje dar kepkite apie 12 minučių.
Patiekiama kaip duona.
Apkarpykite spalvotą ploną popierių ir įdėkite į skylę. Tada į popierių įdėkite išvirtą dažytą kiaušinį.
Kiaušinio lizdelis
12 vienetu
Sudedamosios dalys
50 g mielių
50 g skysto margarino
3 dl pieno
1/2 dl Dansukker smulkaus cukraus
1 arbatinis šaukštelis druskos
1/2 dl ruginių miltų
apie 7 dl kvietinių miltų
Aptepimui
kiaušinis
Papuošimui
2 ml sezamo sėklų
Susmulkinkite mieles inde. Pašildykite pieną iki 30° C ir užpilkite juo mieles. Maišykite tol, kol mielės ištirps.
Sudėkite cukrų, druską, margariną ir ruginius miltus. Tada po truputį įmaišykite kvietinius miltus tol, kol tešla atšoks nuo indo kraštų. Palikite kilti po rankšluosčiu 30 minučių.
Padėkite tešlą ant miltais pabarstyto stalo ir išminkykite. . Padalinkite į 12 vienodų gabaliukų, kuriuos suvyniokite bandelių forma. Kiekvienos bandelės vidury padarykite skylę. Apie skylę apkarpykite bandeles kaip kasas. Pakildinkite dar 30 minučių. Pašaukite į 225° C orkaitę.
Aptepkite bandelių vainikėlius išplaktu kiaušiniu. Apibarstykite sezamo sėklomis. Kiaušinius virkite 1 minutę. Tada įdėkite kiaušinius į bandelės skylę. Kiaušinių lizdelius orkaitės viduryje dar kepkite apie 12 minučių.
Patiekiama kaip duona.
Apkarpykite spalvotą ploną popierių ir įdėkite į skylę. Tada į popierių įdėkite išvirtą dažytą kiaušinį.
O kaip vizualiai atrodo šis patiekalas ?
QUOTE(regermo @ 2009 03 10, 19:13)
GAGA, gal būtų galima iš arčiau (didesniu planu) pamatyt, kas yra melsvose lėkštėse ?
Mano pirma ir tikiuosi ne paskutinė velykinė atvirutė
Mano pirma ir tikiuosi ne paskutinė velykinė atvirutė
Žinok nemoku padidint nuotraukos
labutis visoms, gal turit nedideliu viščiukų shemų vąšeliu nerti, labai prašau.
Ačiū. Jei darysiu, tai pynę susuksiu ir vidurį įdėsiu kiaušinį (mano vaizduotėj taip gražiau atrodo )
QUOTE(našlaitė @ 2009 03 12, 18:52)
labutis visoms, gal turit nedideliu viščiukų shemų vąšeliu nerti, labai prašau.
http://www.tindirind...php?page_id=777
http://avemeri.by.ru.../kyra_zaic.html