naudoju ta tepaliuka jau kokius 4 metus nuo ikandimu tai man nelabai padeda, bet nuo nudegimu ir kitu zaizdu dar tepu kartais spuoga, gerai dziovina ji matau tik 2 rusiu violetini ir zalia, skirtumo tarp ju nepajutau
QUOTE(neraj @ 2006 04 28, 23:10)
Gal zinote, kur jo Kaune galima nusipirkti
mes naudojam visa seima.
Kaune jo dar yra gintarinej vaistinej kur prie Taubuciu IKI, Silainiuose. gal yra ir kitose.
QUOTE(Draugeliuke @ 2008 10 08, 19:09)
Nu man tai jis super, naikina spuogelius, randus po spuogeliu, balina veida. Tik jau pasimokiau, kad netinkamai naudojamas gali alergizuoti.
Tikrai super!!!!!!!!!!!herpį, bėrimus, viską jama
MB buvo atsirades pedu grybelis, tai tik vienas siu tepaliuku padejo, brangiausi vaistai nebuvo tokie veiksmingi....
QUOTE(krikstole @ 2008 10 27, 00:20)
MB buvo atsirades pedu grybelis, tai tik vienas siu tepaliuku padejo, brangiausi vaistai nebuvo tokie veiksmingi....
Nuo grybelio? oho, net nepagalvočiau. Ačiū, kad pasidalinai patirtimi
as tepu zaizdeles po spuogeliu, randelius, berimus. taip pat tepu issausejusia oda, lupas. man labai patinka. turiu zaliame ipakavime:)
Sveikutės Čia daug kas rašot, kad nepatinka kvapas jums to tepaliuko, o man kaip tik jis toks neatstumiantis, visai patinka Šiandien tik pradėjau naudoti, tai rezultatų nematyti dar Pas mane kojos išbertos randeliais nuo įaugusių plaukelių paliktų pulinukų, nuo uodų sukandžiojimų, aš tokius dalykus visas nudraskydavau tai vat ir turiu bėdą čia prisiskaičiau apie šitą tepaliuką, tikiuosi ir man padės
QUOTE(Redžiuus @ 2010 07 20, 16:04)
Sveikutės Čia daug kas rašot, kad nepatinka kvapas jums to tepaliuko, o man kaip tik jis toks neatstumiantis, visai patinka Šiandien tik pradėjau naudoti, tai rezultatų nematyti dar Pas mane kojos išbertos randeliais nuo įaugusių plaukelių paliktų pulinukų, nuo uodų sukandžiojimų, aš tokius dalykus visas nudraskydavau tai vat ir turiu bėdą čia prisiskaičiau apie šitą tepaliuką, tikiuosi ir man padės
As irgi turiu si tepaliuka ir kvapas man kiek per aitrus is pradziu uznesa i smilkalu o veliau kazkaip sunku man ji pernest:( bet kai buvo sugele uodai visa nusidraskiau vyro mama dave pasitept tai momentaliai nueme niezejima
Visiskai pritariu, darau ta pati - labai patinka sis tepaliukas. Skirtumo tarp zalio ir violetinio nepajutau.. ziema tikriausiai ypac pravers del nusalusiu rankyciu ar issausejusios odos
QUOTE(Vi-Vian @ 2010 03 27, 17:22)
as tepu zaizdeles po spuogeliu, randelius, berimus. taip pat tepu issausejusia oda, lupas. man labai patinka. turiu zaliame ipakavime:)
Man irgi labai patinka Boro Plus tepaliukas
Prekės aprašymas Antiseptinis kremas "BOROPLUS", 25ml.
Antiseptinis kremas su patobulinta augalų formule - veiksmingas derinys vaistinių augalų, pasižyminčių antiseptinėmis ir odą raminančiomis savybėmis.
Antiseptinis augalinis kremas, skirtas tepti odą: nusausėjusią, supleišėjusią, esant įpjovimams, nedideliems nudegimams, įkandimams, įdrėskimams, spuogams, furunkulams, odos infekcijoms. Tinka iššutimams nuo vystyklų, suskilinėjusioms lūpoms ir kulnams, randams po operacijų, kaip kremas po skutimosi.
Tik išoriniam naudojimui. Esant alerginei reakcijai nenaudoti. Plauti rankas panaudojus. Nors neigiamo poveikio nepastebėta, besilaukiančioms ir maitinančioms motinoms rekomenduojama prieš naudojant pasikonsultuoti su gydytoju. Nenaudoti vaikams iki 3 metų amžiaus.
Vaistinių augalų savybės:
Varpotasis Saldylis veiksmingas nuo nežymių ods pažeidimų.
Baltasis Santalmedis padeda malšinti odos perštėjimą.
Tikrasis Aalavijas pasižymi drėkinančiomis, ultravioletinius spindulius sulaikančiomis savybėmis.
Indinis Nimbamedis žymus antiseptinėmis ir antibakterinėmis savybėmis.
Kvapioji Vetiverija pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis.
Siauralapis Bazilikas pasižymi antiseptinėmis, odą puoselėjančiomis, sutraukiančiomis savybėmis.
Daržinė Ciberžolė padeda palaikyti sveiką odą.
Paprastasis Saldymedis skaistina odą.
QUOTE(spaNguolė @ 2005 04 18, 11:28)
Tai šitas vaistas/tepalas taip ir vadinasi "Boro plius indiškas tepalas"? Gal kuri nors galite nufotografuoti ir įkelti čia nuotraukėlė?
Prekės aprašymas Antiseptinis kremas "BOROPLUS", 25ml.
Antiseptinis kremas su patobulinta augalų formule - veiksmingas derinys vaistinių augalų, pasižyminčių antiseptinėmis ir odą raminančiomis savybėmis.
Antiseptinis augalinis kremas, skirtas tepti odą: nusausėjusią, supleišėjusią, esant įpjovimams, nedideliems nudegimams, įkandimams, įdrėskimams, spuogams, furunkulams, odos infekcijoms. Tinka iššutimams nuo vystyklų, suskilinėjusioms lūpoms ir kulnams, randams po operacijų, kaip kremas po skutimosi.
Tik išoriniam naudojimui. Esant alerginei reakcijai nenaudoti. Plauti rankas panaudojus. Nors neigiamo poveikio nepastebėta, besilaukiančioms ir maitinančioms motinoms rekomenduojama prieš naudojant pasikonsultuoti su gydytoju. Nenaudoti vaikams iki 3 metų amžiaus.
Vaistinių augalų savybės:
Varpotasis Saldylis veiksmingas nuo nežymių ods pažeidimų.
Baltasis Santalmedis padeda malšinti odos perštėjimą.
Tikrasis Aalavijas pasižymi drėkinančiomis, ultravioletinius spindulius sulaikančiomis savybėmis.
Indinis Nimbamedis žymus antiseptinėmis ir antibakterinėmis savybėmis.
Kvapioji Vetiverija pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis.
Siauralapis Bazilikas pasižymi antiseptinėmis, odą puoselėjančiomis, sutraukiančiomis savybėmis.
Daržinė Ciberžolė padeda palaikyti sveiką odą.
Paprastasis Saldymedis skaistina odą.