QUOTE(Jasmin @ 2006 05 05, 07:45)
įkišiu ir aš savo trigrašį. Patirtį šio kremuko naudojimo turiu nemažą. Tepu kaip viena sakė viską kur reikia (pūslelinę, nudegimus, nubrozdimus, vaikui mėlynes, spuogelius, įkandimus ir pan). Didžiausia patirtis buvo tada kai mano dar trijų neturinčią dukrytę sukandžiojo blusos. Jūs nesijuokit aš rimtai, nors kai man gydytoja pasakė kad tai ne bėrimas(buvo daug spuogelių ant nugaros, kojyčių), o blusų darbas galvojau gydytojai šarai susisuko, dar ir pas kitą jau dermatologą privačiai lėkėm. Jis patvirtino. Istorija tokia -turiu papasakot o tai galvosit kad kokioj landynėje gyvenu. Taigi keitėm namie vamzdžius stovinčius, o gyvename pirmame aukšte tai dalį reikėjo į skepus kišti, liko porai dienų skylės ir... labadiena turim nepageidaujamų gyventojų. Taigi, gydytojas venerologas buvo išrašę tepaliuką (brangus bet kompensuojamas), bet jo nedaug o tepamas plotas didelis. Be to tepti reikia kelis kartus (čia kaip uodo įkandimas jei pradedi kasyti tai užsikasysi negyvai). Taigi, mečiau aš į šoną tą brangų tepalą ir su boro plius vaikui visą nugarą ir kojas tepdavau. Laaaaaaaaaaaaabai padėjo, ir gijo gerai, nors randeliai kaip nuo vėjaraupių dar ilgai matėsi.
Taigi, tokia patirtis
kadangi nemaza patirti turi,tai gal gali man pasakyti,ar padeda jis nuo dermatito?mazei siand 9men,o uzpakaliukas nusetas raud.taskeliais.ypac kai pakakoja,oda atrodo tokia suerzinta.