musu problemos panasios: puodo bijo, jei prisivilioji, tai nieko nedaro. Kartais pavyksta po miego tiesiai i vonia pasiusioti, kai paleidi vandens srove, bet siaip tai nepanasu, kad greit pavyks susidraugaut su puodu.
mes jau daugiau, nei pusmeti i puoduka darom tuos reikaliukus. Nesipurto. Per prievarta nesodinom, tiesiog taip gavosi ir patiko
Papildyta:
Vonioj diena. Nakciai prie lovytes.
Papildyta:
pas mus irgi panasiai..per savaitgali
Papildyta:
QUOTE(Karinga @ 2007 06 14, 17:10)
O kur jus laikot puodukus?
Vonioj diena. Nakciai prie lovytes.
Papildyta:
QUOTE(neAZORITA @ 2007 06 14, 15:36)
Mano dukryte išmoko per dvi dienas. Atšilus orui, paleidau nuogą ir jau trečią dieną pribėgusi pasiprašė.
pas mus irgi panasiai..per savaitgali
QUOTE(rutele77 @ 2007 06 16, 23:10)
musu problemos panasios: puodo bijo, jei prisivilioji, tai nieko nedaro. Kartais pavyksta po miego tiesiai i vonia pasiusioti, kai paleidi vandens srove, bet siaip tai nepanasu, kad greit pavyks susidraugaut su puodu.
mum taip pat sunkus . Padaro visur tik ne į puoduką
Mano dukrytė ant puodelio buvo sodinama nuo 6 mėn.. Labai padėjo grojantis puodelis. Pati laukdavo, kada užgros muzikėlė . Reikia turėti noro ir kantrybės tėveliams "žaidžiant su puodeliu". Sauskelnių nereikėjo jau nuo 1.6 mėn. .
Dabar turiu 9 mėn. sūnų, bet dabar biški pritingiu su juo žaidžiant pratinti ant puodelio
Dabar turiu 9 mėn. sūnų, bet dabar biški pritingiu su juo žaidžiant pratinti ant puodelio
Sveikos,
Mano mazylis nesedi ant puodo nors tu ka Nebezinau kaip ji privilioti: ir kambary prie zaislu bandau laikyti, ir pati rodyti kaip reikia, ir i tualeta nuvedu, tai jam ten tik vandeni nuleisti patinka
Nesiseda ir gana - saukia. Kai paklausiu ar nori sisia, tai purto galva, pasisioja ir sako sss, bega paimti skuduro pavalyti, bet ant puodo, nei ant klozeto neseda... Ka daryt?
Nu tikiuosi, kad i mokykla nereiks su pampersu eiti
Mano mazylis nesedi ant puodo nors tu ka Nebezinau kaip ji privilioti: ir kambary prie zaislu bandau laikyti, ir pati rodyti kaip reikia, ir i tualeta nuvedu, tai jam ten tik vandeni nuleisti patinka
Nesiseda ir gana - saukia. Kai paklausiu ar nori sisia, tai purto galva, pasisioja ir sako sss, bega paimti skuduro pavalyti, bet ant puodo, nei ant klozeto neseda... Ka daryt?
Nu tikiuosi, kad i mokykla nereiks su pampersu eiti
o mano mazasis sedi, bet kat ka padarytu nors zino kad ten reikia sysiu daryt atsisedes sako, bet... jam gereu ant kilimo arba y kampa
Jau pradejau sodinti ant puoduko didesnio reikalo atlikti- kolkas sekasi, ziuresim kaip bus toliau.Mums 6 men.
Pradejom nuo 5,5men.po kelias sekundes,nes bijojo pradzioj .dabar esam 6,5men. ir kaku darom ant puoduko .
pradėjom nuo 1 metukų, bet kaip žaidimą, kaip užsiožiuodavo, darydavom 1 - 2 mėn pertraukas, kol pasimiršdavo. Šiaip pradėjo prašytis 1 metų ir 11 mėnesių , nuo 2 metų 2 mėnesių pati nusimauna kelnytes, ir padaro, man parodo tik rezultatą
o mūsų tai iš tolo bijo puoduko... Nesuprantu kas jam matosi? Su rūbais dar pasodinu kad suprastu kad čia nieko jam neatsitiks, bet šoka nuo puoduko po 20 s. O pliku užpakaliu iš viso nesisėda... net nežinau kaip reiks pripratinti...
mano zvirbliukei irgi naktipuodis yra priesas kazkodel nei su rubeliais, nei pliku minkstuliu nenori sedeti - is karto verkia .... gal dar luktelsim... nors jau butu smagu sauskelnes pataupyti