sveikos mamos, mano sunui 1.6 anksciau jis sedejo ant puoduko,nors padarydavo tik kartais bet sedejo o dabar pasodinu jis verkia ...... rudeni galvoju vesti i darziuka ir nzn ka daryti su siuo reikaliuku,nenoreciau kad mokytusi darzeli daryti ant puoduko...... nzn ka daryti
padekit puoduka kambari, kad pastoviai matytu, kad nebijotu, nukreipkit demesi kitur ir pasodinkit, geriausia po miego sodint, tada didziausia tikimybe pagaut sisiu
QUOTE(Signa... @ 2007 06 13, 20:33)
sveikos mamos, mano sunui 1.6 anksciau jis sedejo ant puoduko,nors padarydavo tik kartais bet sedejo o dabar pasodinu jis verkia ...... rudeni galvoju vesti i darziuka ir nzn ka daryti su siuo reikaliuku,nenoreciau kad mokytusi darzeli daryti ant puoduko...... nzn ka daryti
kodel nenori kad darzeli mokintusi? juk gerai kaip sykis manyciau, matytu kaip kiti vaikai daro, ir pats ismoktu mano vienos drauges berniukas 3m, tik darzeli ir ismoko matydamas kaip kiti ant puodo daro
Sunutis, kaip pradejo sestis ant puodycio ir padaryti sysio. Girdavau plodavom kartu ir saukdavom bravo! glostydavau galvyte ir kartodavau koks jis saunuolis. Ejome kartu pirkti triusiketiu. Leidau jam paciam rinktis. Tai va, su sysiuku pasmus jau puiku! Reikia tik paskatinti, ka nors pazadeti ko vaikutis labai troksta. Na ir jis tada pasistengs.
mes ant puoduko sėdamės mielai, bet nieko nepadarom. Kažin ar verta prašyt mažylės pasėdėt ilgiau ant puoduko. Juk dveijų metukų vaikas jau daug rečiau sysių daro....Gal tikrai nenori, bet tada kaip nuataikyt pasodint kada ji nori........ kai prisysioja ant grindų, supranta, kad reikia daryt ant puoduko, bet vistiek nedaro....
Mes i puoduka nedarom nieko. Geriausiu atveju, pasedi 5 sekundes. Kai buvo mazesne, buvom kelis kartus padare sisiuka i puoduka, bet po to atsirado kazkokia baime puodukui. Nupirkome ir dangti ant unitazo, tai ant jo visai neseda, rekia "nenoliu". Bet uztat mielai sodina savo kiski ant puodo (tiksliau, visa ji sugruda i puoda) ir liepia daryti kaku.
Nuo rudens leisime i darzeli, tai, manau, gal pati ismoks, ziuredama i kitus "kolegas"
Nuo rudens leisime i darzeli, tai, manau, gal pati ismoks, ziuredama i kitus "kolegas"
Mes per 2 mėnesius tik 2 kartus netikėtai padarėm sisiuką į puodą, ir plojom, galvytę glostėm, bet ant puodelio nedaro, iš pradžių stojosi ir viskas, dabar įjungiu jos mėgstamiausią multikų kanalą tai sėdi žiūri, bet nieko nedaro, paskui atsistoja nubėga į kampą ir prisysina arba rimčiau padaro Atrodo ir supranta ką anto puoduko daryti, nes su kelnėm atsisėda, sako sysiu, bet plika rūra būdama nesėda.
Vaikštom ir su triusikėliais bet rezultatų dar nėra, Tiesa ir nešėm kartu pilti, tai ji net nesureagavo ką čia ta mama daro, apsisuko ir nubėgo
Ir dar man keistas dalykas kad daugelis mamų sako kad deda pampersus nakčiai ir pietų miegui, aš atvirkščiai kai miega nuimu, nes nesisioja kai miega Ir vyresnėlę kaip pradėjom atpratinti pirmas žingsnis buvo miegant nebedėti ir niekada nebuvo lovelė šlapia
Vaikštom ir su triusikėliais bet rezultatų dar nėra, Tiesa ir nešėm kartu pilti, tai ji net nesureagavo ką čia ta mama daro, apsisuko ir nubėgo
Ir dar man keistas dalykas kad daugelis mamų sako kad deda pampersus nakčiai ir pietų miegui, aš atvirkščiai kai miega nuimu, nes nesisioja kai miega Ir vyresnėlę kaip pradėjom atpratinti pirmas žingsnis buvo miegant nebedėti ir niekada nebuvo lovelė šlapia
Oi puodelis tai didžiausia problema . Jį pamatęs spiegia , kaip mušamas. Buvau pakavojus kelis mėn tai dabar jau po truputi kartais pasėdi, bet nieko tik kelias sek ir nieko nepadaro. O be pampersų diena jau vaikšto kelis mėn. bet jis gali ir šlapias būti jam jokios problemos nėra
Papildyta:
Diena tai miega trumpai tai išmiega sausas.
O dukrą nuo 1m 6 mėn. jau be pampersų buvo, nes ji prašėsi, nes šlapi nei trupučio negalėjo būti
Papildyta:
Diena tai miega trumpai tai išmiega sausas.
O dukrą nuo 1m 6 mėn. jau be pampersų buvo, nes ji prašėsi, nes šlapi nei trupučio negalėjo būti
Mano dukryte išmoko per dvi dienas. Atšilus orui, paleidau nuogą ir jau trečią dieną pribėgusi pasiprašė.
O kur jus laikot puodukus? As tai dedavau prie zaislu, ji ir pazaisdavo ir padarydavo sysiuka. Namuose lakstydavo su triusikeliais, nors kai suslapdavo nesureaguodavo. O dabar jai jau 2metukai ir 1men, tai pampersa nebededu niekad, net kai einam miegoti
Tik kad ji ziopliuke dar nesupranta, viena karta nuejom i turgu, ji pamate puoduka, ir jau movesi sijona ir norejo sestis ant puodo Gerai kad as pamaciau, o visiems buvo daug juoko
Tik kad ji ziopliuke dar nesupranta, viena karta nuejom i turgu, ji pamate puoduka, ir jau movesi sijona ir norejo sestis ant puodo Gerai kad as pamaciau, o visiems buvo daug juoko
QUOTE(Karinga @ 2007 06 14, 18:10)
O kur jus laikot puodukus? As tai dedavau prie zaislu, ji ir pazaisdavo ir padarydavo sysiuka. Namuose lakstydavo su triusikeliais, nors kai suslapdavo nesureaguodavo. O dabar jai jau 2metukai ir 1men, tai pampersa nebededu niekad, net kai einam miegoti
Aš irgi laikau prie žaisliukų, nesėsdavo, nesėsdavo (riesdavosi, klykdavo, kai sodindavom), o vieną dieną ėmė ir pats atsisėdo Jau savaitėlę sėdime, pasisiojame, žodžiu - mokomės