Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada tupdote ant puoduko?

QUOTE(Jurate26 @ 2007 06 05, 13:08)
As mergina savo pratinau nuo 7 men.tai nelabai kas mums gaudavosi  doh.gif ,padariau pertrauka ir vel bandziau 10 men.viskas buvo puikiai ir sysiu ir kaku padarydavo,o dabar vel kazkas atsitiko ir nebenori sedeti ant puoduko...truputeli palauksiu ir vel reikes bandyti pratinti  mirksiukas.gif

Aišku palauk, maniškiam buvo tas pats. Vienu metu darydavo o vėliau kažkurį laiką nedarė. O dabar vėl jokių problemų.

Atrodo viskas šaunu, tik bėda ta kad kai nori didelio ateina ir sako: pampers pampers, paima pats iš stalčiaus ir paduoda. Gražiai prašau ir mokinu darykim kakutį ant puoduko, o jis to poduko baidosi kaip velnias kryžiaus, kaip pirmą kartą pamatęs. Uždedu aš jam pampersą, padaro kakutį ir toliau sau gyvenam ir pampersus pamirštam iki kito karto, kol užsimano didelio. O jei nededu, tai laksto šikniuką suraukęs ir pradeda verkti, sako :kaku pampers.

Gal kas susidūrėte su tokia situacija, kaip išsisukote? Bet greičiausiai viskam savas laikas.

O pradėjom pratitintis prie puoduko nuo 1,2 metukų. O dabar net naktį pabunda ir pasiprašo sysiuko ant puoduko.
Atsakyti
Tikra tiesa viskas savo laiku. smile.gif Maniske irgi niekaip ant puodo nesedo. Tad nupirkau vaikiska dangti toletui. Sis variantas jai puikiai tiko, greitai ir pati ismoko uzsidet dangti.
Atsakyti
QUOTE(Kasiopėja @ 2007 06 05, 13:03)
Mums du metukai ir mėnuo, Jau nuo pusantrų metų po truputį pradėjom pratitintis ir atrodo viskas čiki čiki, ir be pampersų jau miegam ir atsibunda sako sysiu, sysiu.

Atrodo viskas šaunu, tik bėda ta kad kai nori didelio ateina ir sako: pampers pampers, paima pats iš stalčiaus ir paduoda. Gražiai prašau ir mokinu darykim kakutį ant puoduko, o jis to poduko baidosi kaip velnias kryžiaus, kaip pirmą kartą pamatęs. Uždedu aš jam pampersą, padaro kakutį ir toliau sau gyvenam ir pampersus pamirštam iki kito karto, kol užsimano didelio. O jei nededu, tai laksto šikniuką suraukęs ir pradeda verkti, sako :kaku pampers.

Gal kas susidūrėte su tokia situacija, kaip išsisukote? Bet greičiausiai viskam savas laikas.

Tu teisi-viskam savas laikas mirksiukas.gif Tik po truputi kantriai vis vien turi sodinti tam dideliam reikalui, nes mano dickiui tas pats buvo, sysiu dare be problemo, o va didelis reikalas kur nors kampe-pasislepus i kelnes doh.gif Tai viena diena pagavau jau lendanti i spinta, pasodinau ant puoduko (aisku buvo ir asaru ir isterika) bet rodziau kad reikia cia steneti ir siek tiek spustelejau pilvuka, rezultatas thumbup.gif viskas buvo puode, o vaikas net strypciojo is laimes tongue.gif po to karto jokiu slepyniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasiopėja @ 2007 06 05, 14:03)
Mums du metukai ir mėnuo, Jau nuo pusantrų metų po truputį pradėjom pratitintis ir atrodo viskas čiki čiki, ir be pampersų jau miegam ir atsibunda sako sysiu, sysiu.

mano vyresnėlis daug didesnis, bet pas mus tas pats. Priežastį aš įtariu: labai dažnai užkietėję viduriai, ir jam dar labiau skauda tuštintis atsisėdus, todėl ir bijo. Gal kada ir įtrūkę buvo. unsure.gif
Atsakyti
tai sugalvojau ir aš kad jau laikas savo mažają pradėti mokinti ant puodo daryti....rezultatais negaliu pasidžiaugti per dvi dienas dar nė karto ant puodo nepadarėm doh.gif sėdi, pasėti trumpai, bet pasėdi ...tik va atsistoja ir padaro... siaubas kaip sparčiai kantrybės mažėja bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuckudu: 06 birželio 2007 - 08:03
QUOTE(putlute @ 2007 02 25, 00:26)
pradėjau sodinti nuo 7 mėn.: ryte po miego, vakare prieš miegą... viskas buvo  thumbup.gif , labai džiaugiausi, jau net ir norėdama "didelio" eidavo prie lovytės ir iš po jos krapštydavo lauk puoduką. ir visai nesvarbu, kad viskas būdavo jau padaryta, svarbu, kad žinojo kur ir ko eina. BET... apie 1m.2mėn. viskas - pradėjo protestuot: pasodinu - sėdi, žaidžia, bet nieko nedaro. tik pakeliu nuo puoduko - atsistoja ir privaro ant kilimo... po kelių tokių kartų paslėpiau puoduką ir neprievartavau vaiko. nutarėm, kad palauksim šiltų orų ir dėsim pampersus į lentyną

pas mus panasi situacija! kak tik pradejau sodinti (irgi apie 7-8 men.), jam labai patiko, pats sakydavo "eee". kai norejo didelio reikalo i rodydavo i puoda. o paskui - gal jam nusibodo?!
dabar, kai ant puodo pasedi, sisiu kartais padaro, o vat kaku - ne uz ka! schmoll.gif
Atsakyti
Sodinu ant puoduko nuo 7 mėn. dabar kai tik pasodinu tada ir padaro pati stengiuos pataikyt, kai taip atšilo dienomis būnant lauke laikau tik su triusikėliais, manau pradės jaust skirtumą tarp sausų kelnių ir šlapių. Tikiuos per vasarą pripratint prie puoduko ir nebenaudot pampersų blush2.gif
Atsakyti
kol kas jam puodukas tik zaidimu objektas, naudojamas kaip kazkoks dubuo, bet vis rodau ir sakau, kad cia reikia daryti sysia, tikiuosi priprasim, ir nerieks pamperiu, nes jis ju taip nenori, pajautes, kad be ju yra daug smagiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_braskute @ 2007 06 07, 19:48)
kol kas jam puodukas tik zaidimu objektas, naudojamas kaip kazkoks dubuo, bet vis rodau ir sakau, kad cia reikia daryti sysia, tikiuosi priprasim, ir nerieks pamperiu, nes jis ju taip nenori, pajautes, kad be ju yra daug smagiau  ax.gif

manoji irgi mėgsta nuoga šiknute palakstyti bet puodukas priešas numeri vienas g.gif
Atsakyti
Manau, kad nereik jaudintis dėl to jog jūsų vaikas nesėdi ant puoduko. Mano dukrytė pradėjo sėdėt tik prieš beveik du mėnesius, nes prieš tai puodukas būdavo didžiausias priešas, pasodint buvo neimanoma doh.gif Bet va susirgo jinai man ir kažkur apie savaitė nėišėjom iš namų, tada nutariau ją laikyt visą dieną be sauskelnių, nuo tada jinai ir pradėjo sėdėt iš pradžių nenoriai, bet vėliau jai taip patiko, kad kas penkias minutes sėsdavo ant jo biggrin.gif Viskam ateina savas laikas! Linkiu mamytėms kantrybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Catty @ 2007 06 10, 13:26)
Manau, kad nereik jaudintis dėl to jog jūsų vaikas nesėdi ant puoduko. Mano dukrytė pradėjo sėdėt tik prieš beveik du mėnesius, nes prieš tai puodukas būdavo didžiausias priešas, pasodint buvo neimanoma doh.gif Bet va susirgo jinai man ir kažkur apie savaitė nėišėjom iš namų, tada nutariau ją laikyt visą dieną be sauskelnių, nuo tada jinai ir pradėjo sėdėt iš pradžių nenoriai, bet vėliau jai taip patiko, kad kas penkias minutes sėsdavo ant jo biggrin.gif Viskam ateina savas laikas! Linkiu mamytėms kantrybės 4u.gif

O palutę ar dėdavai? Art tiesiog su kelnaitėmis ar išvis be jų mergytė buvo? Maniškė privaro į palą, jei dedu ir gali vaikščiot šlapia, jai vienodai rodo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 06 10, 14:36)
O palutę ar dėdavai? Art tiesiog su kelnaitėmis ar išvis be jų mergytė buvo? Maniškė privaro į palą, jei dedu ir gali vaikščiot šlapia, jai vienodai rodo  schmoll.gif

Aš dėdavau, bet tik tada, kai pavargdavau šluostyti balas ( čia tuo laikotarpiu, kai visiškai, išskyrus miego metą, nusiėmėme sauskelnes ir pratinomės ant puoduko). Marlinę palutę dėdavau kartu su tokiom neperšlampamom kelnytėm. Mums tas pereinamasis periodas tęsėsi apie 2 mėn. Tik kažkaip lauke gėdydavosi vaikas, kai nelaimė atsitikdavo. Tarp kitko, dabar labai puikus metas- vasara, šilta- atprasti nuo sauskelnių. Mes pratinomės pernai liepos-rugpjūčio mėn., turėjome 1m.8 mėn. Rugsėjį vaikas jau prašėsi ant puoduko pats.
Atsakyti