Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada tupdote ant puoduko?

As dar nepradejau mokinti, nors sunui virs 1,5 m, manau kad ismoks su laiku, ir nereikia kamuoti vaiko ir pyktis del to.
Atsakyti
QUOTE(Raimonda20 @ 2007 05 29, 15:54)
Mano berniukui rugpjuti bus du metukai, bet puodukas jam dar nedraugas sad.gif jau nuo rugsejo i darzeli eisim, reik pratinti, bet ... jau seniau bandziau nekarta, kai paklausi kur reikia daryti sisiuka ar kakuti tai iskart parodo i puoduka, bet sedeti tai ne... ir su triusikeliais vaiksto po kieme ir namie, bet vienodai - prisisioja ant grindu ir tik parodo pirstuku, kad apsisiojo, bet toliau slapias ir begioja, vienodai jam. ir ka daryti?

Pas mus panaši situacija: ant puoduko gali pusvalandį prasėdėt, o tik atsistojus prisisioja ant grindų. Neįsivaizduoju, ką daryt blink.gif
Atsakyti
sveikutes!mano teroristui 1.9men ir va pries pora savaiciu mes jau pradejom vaikscioti be pamperso.dabar dedu pampersus tik kai eina pietu miegi ir naktinio miego.ir i miesta praeita savaitgali ejom be pampersu.o pripratinau per savaite laiko.aisku dar buna sokiu tokiu nelaimiu,bet labai retai.
Atsakyti
QUOTE(acura @ 2007 05 30, 13:33)
sveikutes!mano teroristui 1.9men ir va pries pora savaiciu mes jau pradejom vaikscioti be pamperso.dabar dedu pampersus tik kai eina pietu miegi ir naktinio miego.ir i miesta praeita savaitgali ejom be pampersu.o pripratinau per savaite laiko.aisku dar buna sokiu tokiu nelaimiu,bet labai retai.

O kaip atpratinai nuo pampersų? Palas dėjai kurį laiką ar kaip? Ar dažnai sodindavai ant puoduko? Ppsakok, labai įdomu, nežinau, kaip savąją atpratint unsure.gif
Atsakyti
is pacio ryto nuimdavau pampersa ir uzdedavau triusikelius.tada sodindavau ant puoduko ir sakydavau,kad cia reikia sysiu daryt biggrin.gif jei nesededavo ant puoduko,tai as jam melyniu duodavau(megstamiausios uogos) ir vel pasodindavau,o melynes su lekstute ant keliu padedavau.sodindavau kas 30-40min,ir vis klausiu ar nori sysiu?
o jei padarydavo ant zemes as ji truputi subaru ir pasodinu ant puoduku ir sakau,kad reikia cia daryti.kai padaro labai isgyriu,dar buna teveliui paskambinam biggrin.gif
bet pampersu nededavau iki pietu miego,ir po to po pietu miego vel nuimdavau,cia taip nuo pat pirmos dienos kaip pratinti pradejau.dar niekada neleidziu nesioti puoduku,deti ant galvos ir zaisti su juo.gal skamba ziauriai,bet jis dabar supranta,kad puodukas skirtas tik reikalam atlikti.
dabar eina pats ant puoduko,net prasyti nereikia.o kartais nuvedu,kad padarytu kaip vyras atsistojas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(acura @ 2007 05 30, 14:49)
is pacio ryto nuimdavau pampersa ir uzdedavau triusikelius.tada sodindavau ant puoduko ir sakydavau,kad cia reikia sysiu daryt biggrin.gif jei nesededavo ant puoduko,tai as jam melyniu duodavau(megstamiausios uogos) ir vel pasodindavau,o melynes su lekstute ant keliu padedavau.sodindavau kas 30-40min,ir vis klausiu ar nori sysiu?
o jei padarydavo ant zemes as ji truputi subaru ir pasodinu ant puoduku ir sakau,kad reikia cia daryti.kai padaro labai isgyriu,dar buna teveliui paskambinam biggrin.gif
bet pampersu nededavau iki pietu miego,ir po to po pietu miego vel nuimdavau,cia taip nuo pat pirmos dienos kaip pratinti pradejau.dar niekada neleidziu nesioti puoduku,deti ant galvos ir zaisti su juo.gal skamba ziauriai,bet jis dabar supranta,kad puodukas skirtas tik reikalam atlikti.
dabar eina pats ant puoduko,net prasyti nereikia.o kartais nuvedu,kad padarytu kaip vyras atsistojas. biggrin.gif

mes irgi panašiai pradėjom drinks_cheers.gif mano manymu jei jau nebededi pamperso, tai nebededi sąžiningai... o toks pratinimas tai su pampiu tai be jokios naudos neduoda schmoll.gif aš irgi nesuprasčiau kodėl kartais galima sisiot į kelnes, o kartais ne tongue.gif
puodas pas mus tik tuolete ir su juo jokių žaidimų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Antroji @ 2007 05 30, 12:57)
mes irgi panašiai pradėjom drinks_cheers.gif mano manymu jei jau nebededi pamperso, tai nebededi sąžiningai... o toks pratinimas tai su pampiu tai be jokios naudos neduoda schmoll.gif aš irgi nesuprasčiau kodėl kartais galima sisiot į kelnes, o kartais ne tongue.gif
puodas pas mus tik tuolete ir su juo jokių žaidimų schmoll.gif

ir teisingai,nes jei leisi zaisti su puoduku tai nieko neiseis.galvos,kad dar vienas zaisliukas.
Atsakyti
QUOTE(acura @ 2007 05 30, 15:03)
ir teisingai,nes jei leisi zaisti su puoduku tai nieko neiseis.galvos,kad dar vienas zaisliukas.

o kaip pas jus naktį reikalai? maniškė pradėjo ir naktim keltis apie 3 valandą doh.gif ir prašo į tuoletą doh.gif iš vienos pusės smagu, bet iš kitos nervina doh.gif grįžtam į kūdykystę kai naktim valgyt kilnodavos doh.gif
kartais taip tingis lipt iš lovos ale sąžinė griaužia, kad vaikas prašo, o aš miegu doh.gif
Atsakyti
nea pas mus naktim dar taip nebuna.as va planuoju nuo kitos savaites nebedeti pamperso per pietu miega,tai ziuresiu kaip seksis.
Atsakyti
QUOTE(acura @ 2007 05 30, 15:31)
nea pas mus naktim dar taip nebuna.as va planuoju nuo kitos savaites nebedeti pamperso per pietu miega,tai ziuresiu kaip seksis.

per pietus aš jau nebededu tai viskas čiki thumbup.gif
sėkmės ir jums 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Antroji: 30 gegužės 2007 - 14:40
as bandziaui savaja be pampersu kelias dienas laikyti bet ji visiskai nesupranta kas kaip ir kodel gal per maza o as nesugebu pagaut kada ji nori taigi turim daug baluciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2007 05 30, 18:34)
as bandziaui savaja be pampersu kelias dienas laikyti bet ji visiskai nesupranta kas kaip ir kodel gal per maza o as nesugebu pagaut kada ji nori taigi turim daug baluciu blush2.gif

dar per maza ji,tu nuo kokiu pusantru metu bandyk,tada geriau supranta.
Atsakyti