QUOTE(mamia @ 2007 05 14, 01:59)
1.na kadangi tu tokia protinga ,gal gali pamokyti ir mane,as be ja irgi turiu 3 vaikus
,kaip pripratinti man savo dvynukus sedeti ant puoduko
jiems jau irgi beveik 2,5 bet va ant puodo reikalu nenori atlikti nors tu ka
As manau ,kad mergaites yra zymiai lengviau mokyti nei berniukus,nes mano dukra ant puoduko viska dare nebudama 1,o visko pati pradejo prasytis budama 16 men.,bet kaip sakiau bernuzeliu ir dar dvieju niekaip negaliu priversti,itariu ir man reiks laukti tos dienos kai patys susipras kame reikalas tas dalykas yra.
2.
gal nereiketu taip krastutiniskai visas mamas tinginemis vadinti.Kiekviena mama ir kiekvienas vaikas yra skirtingi ir tikrai ne visi vaikai pasiduoda treniravimuisi,kaip taviskiai,nors ir kaip mamyte besistengtu.
1,na mes visos galim buti protingos
o patarimai yra geras dalykas,tik juos reikia isklausyt ir isimint.
maniskiu yra 2,5 metu,bet puodo etapas mums jau senai praejo.mes jau viska darom i tuoleta.viso to pasiekti buvo labai sunku,buvo ir asaru ir juoko
ir dauuuug jegu.
stenkis kad puodai(na pas tave juk du vaikiukai.)butu toj pacioj vietoj.ryta atsikelus iskart ant puodo.pabandyk duoti koki zaisla kuri visada duok tik tada kai sedi ant puodo.pazaiskit zaidima kas pirmesnis padarys gaus priza.ispradziu sodink daznai,bet neilgai.(taip neikyres tas puodas.)kiekviena diena daryk ta pati ir tuo paciu laiku.atsikelus pries pokaiti,po pokaicio,pries einant ikiema.stenkis kieme laikyt be pamperso.
2.as taip grubiai nerasiau.
.tik kad kai kurios mamos pritingi.
vaika reik mokinti jis pats neismoks.
Papildyta:
QUOTE(mamiux @ 2007 05 14, 06:04)
mes daryti i puoduka pradejom nuo pirmo pasodinimo,mazdaug 8 menesio
Budavo-tik pasodink ir padarys.Dabar padaro ,bet ne visada,jau pradejo liesti puoduka,kai nori kakucio
Anksciau buvo-tik pasodini ir padaro,dabar truputi pagedo
Na bet tas pagedimas gal todel,kad daug kur vaziuojam,puodo nesiveziojam,tai tenka daryti i pampi
Na o siaip,tai zinoma ,kad nori nuo puodo lipti dazniausiai,bet bunu salia ir aukleju
,nes tikrai retai noriai sedi pati :ax:Todel abi tuo metu zaidziam
o mes tai puoda visur su savim tampomes.pas tevu atskirus puodus nupirke buvom.
linkiu sekmingai jums ,mokintis.