Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada tupdote ant puoduko?

As savo maziu nuo 10m pradejau sodint, is pradziu kazkaip rezultatu nedaznai sulaukdavau, o dabar rytais beveik kasdien padaro biggrin.gif Sedi noriai, bet ilgai ne laikau, ne ilgiau 5 minuciu.
Atsakyti
mano mazutei si men bus 2 metukai,bet vis dar darome i pampersa ax.gif pas mus labai juokinga situacija ir zinokit mamytes nezinau kaip elgtis doh.gif pvz: as jei numaunu kelnytes nuimu pampersa ir baisiause reke stojasi nuo puoduko verysad.gif bet tik uzdedu pampersa ji pasema puoduka ir galetu sedeti ant jo kad ir 15 minuciu doh.gif nesuprantu kame reikalas.svarbiause ji pati pasema puoduka sako sysiu o vos tik numaunu kelnytes baisiause reke pasodinta doh.gif doh.gif ka daryti kaip elgtis kaip man jei isaiskinti doh.gif doh.gif g.gif kaip mokinti vaika prie puoduko blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etynsur: 04 balandžio 2007 - 14:51
kas kiek laiko reikia sodinti vaika ant puoduku norint kad priprastu? ax.gif
Atsakyti
Savo mergaitės dar nemokinu 1m. 3mėn. Esu siūliusi pasėdėt ant puoduko, bet jai nepatinka, tai ir nerikdau. Sūnus pradėjo sėsti nuo 1m. 7mėn. Prieš tai taip pat nepatiko tas daiktas. Tada pati parodžiau ką reikia su juo daryti, taip vaikinui visai nieko pasirodė ir jis pradėjo pats eiti ant puoduko reikaliukų.

Etynsur, o gal mergytė labai prie pampersiukų pripratusi? Jai nemalonu pliku užpaliuku sėsti.Kieta.Tu ją namie laikyk be pamperso. Tegu daro į kelnytes. Pakeisi. Turbūt reikia priprast kiečiau sėdėt. O dar pabandyk puoduką sušildyti po šiltu vandenuku, nušluostyk ir sodink. Gal jai šaltas ir nemalonus?
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2007 04 04, 20:16)
Savo mergaitės dar nemokinu 1m. 3mėn. Esu siūliusi pasėdėt ant puoduko, bet jai nepatinka, tai ir nerikdau. Sūnus pradėjo sėsti nuo 1m. 7mėn. Prieš tai taip pat nepatiko tas daiktas.  Tada pati parodžiau ką reikia su juo daryti, taip vaikinui visai nieko pasirodė ir jis pradėjo pats eiti ant puoduko reikaliukų.

Etynsur, o gal mergytė labai prie pampersiukų pripratusi? Jai nemalonu pliku užpaliuku sėsti.Kieta.Tu ją namie laikyk be pamperso. Tegu daro į kelnytes. Pakeisi. Turbūt reikia priprast kiečiau sėdėt. O dar pabandyk puoduką sušildyti po šiltu vandenuku, nušluostyk ir sodink. Gal jai šaltas ir nemalonus?

kaip galima laikyti namuoese be pamperso visur namuose balos :ohvasara gamtoj suprantu...sendien pabandziau nespejau valyti...visur sysius doh.gif verysad.gif net nezinau ka daryti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etynsur: 04 balandžio 2007 - 20:33
Mes pradėjo ant puodo sėst prieš gerą savaitę (jau buvom 9mėn). Sėdi be jokių nikių, beveik visada pasisioja, o ir kakutį labai dažnai "pagaunu" biggrin.gif tik sustena, aš tuoj pamperį žemyn ir ant puoduko, ir padaro...
Bet dažnai nesodinu, tik kai keičiu pamperį ar kai pradeda stenėt biggrin.gif
Atsakyti
mums 1,8m ir jau namie sekmingai be pampersu binzinejam, lauke ar miegant dar uzsidedam (jei kas)
ETYNSUR, pabandyk virs tualeto palaikyt (supranti, taip sulenktom kojytem) ir paprasyk kad pasiusiotu, taip kas pusvalandi pamegink. Maniskis nuo to pradejo. Pakui sedosi ant tualeto pats. O dabar nuo nuotaikos priklauso, arba i tualeta bega, arba ant puoduko sedasi. Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiute @ 2007 04 05, 09:27)
mums 1,8m ir jau namie sekmingai be pampersu binzinejam, lauke ar miegant dar uzsidedam (jei kas)
ETYNSUR, pabandyk virs tualeto palaikyt (supranti, taip sulenktom kojytem) ir paprasyk kad pasiusiotu, taip kas pusvalandi pamegink. Maniskis nuo to pradejo. Pakui sedosi ant tualeto pats. O dabar nuo nuotaikos priklauso, arba i tualeta bega, arba ant puoduko sedasi. Sekmes  mirksiukas.gif

ach reikes stengtis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruliukas @ 2007 01 08, 15:32)
Tarp kitko,mano drauge sunu pradejo sodint nuo puspenkto menesio,tai dabar jam nera metuku,bet vaikutis jau pats sisi pasipraso savo kalba.Ir jokiu problemu su stuburu.Man rodos,vaikas vaikui nelygus.

kad vaikas neturi problemu del stuburo tai gerai, o kaip jums atrodo is kur tie stuburu iskrypimai pas kasantra vaika dabar atsiranda? kartais mamos taip skubina savo vaikus uzaugti, kad net nesusimasto, kokia zala daro. Tegul lelius pats ismoksta sedeti pradziai, o jau po to sodinkit ant puoduko. tie pora menesiuku dideles reiksmes netures, bet bent vaiko stuburiuka apsaugos.
Atsakyti
QUOTE(etynsur @ 2007 04 04, 20:32)
kaip galima laikyti namuoese be pamperso visur namuose balos :ohvasara gamtoj suprantu...sendien pabandziau nespejau valyti...visur sysius doh.gif  verysad.gif  net nezinau ka daryti verysad.gif

Manau , kad reikia būtinai palaikyti namie be pamperso. Mergytė tada ir neįsivaizduoja, kad būtų galima pliku užpaliuku būti, jei dvejus metus gyveno į pampersus suvyniota. Juolab ant puoduko sėsti. O pati įsivaizduok jei tau reikėtų tai ištisai nešioti. Nesunku juk su skuduru iš paskos praeiti, kad ir pusdienį. Kiek ji per pusę dienos pasysios? 3, 4 kartus? Taip , kalnas kelnių, skalbyklė ir kartais ne viena kiekvieną dieną. Bet juk vaikiukas turi teisę pabūti patogiai. Kad ir koks ten būtų orui pralaidus pamperis, kojekelnės ir kelnytės pralaidesnės mirksiukas.gif
Atsakyti
kiek per diena man duoti gerti skysciu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(etynsur @ 2007 04 05, 14:24)
kiek per diena man duoti gerti skysciu? ax.gif

Kiek tik vaikas nori, tiek ir duokit.
Atsakyti