Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada tupdote ant puoduko?

QUOTE(gudrene @ 2007 03 27, 08:54)
Nežinau nuo kada reikia sodinti, bet mes pradėjom nuo tada kai jau pati pradėjo dėdėti t.y. nuo 5 mėn. Ir jau kartas nuo karto pasiprašo "kaku", bet miegot,  lauką dar su pamperiu einam  verysad.gif
Papildyta:

nono.gif  tikrai, kad reikia pasodinti
O aš kaip tik rytais tingiu pasodinti. Ypatingai savaitgalį  blush2.gif

Niu reikes uzsiimti kazkokiu budu blush2.gif
Atsakyti
Sodinti reikia nuo tada kai jau pats moka sedeti. AS tai sodinu kiekviena ryta, buna padaro visko, ir buna kad nenori sedeti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrilt @ 2007 03 28, 13:29)
man tai absurdiskai skamba, kai 3 ar 4 men. vaika ant puodo sodina rolleyes.gif  arba mamytes, kurios savo vaiku nekankina vadina tinginemis  smile.gif , mano manymu tam sauskelnes ir buvo israstos, kad vaikutis iki kol jam suieis 1,5 metuku gyventu nejausdamas diskomforto, o ne vaikus imtumeme dresiruoti nuo 4 men.  biggrin.gif Aisku ir gyvunus ismoko cirkus rodyti, bet cia juk vaikas  smile.gif

Pilnai pritariu siai nuomonei! Sutinku, kad vaikus galima isdresuoti, kad jie i ta puoda padarytu, bet ar tai yra teisinga? Man tai gaila tu mamu ir ju vaiku, kurios kas valanda vaikucius ant puoduko sodina, kad tik ta susiuka ar kakuti pagautu g.gif Man atrodo, kai ateis laikas, vaikas pats prades prasytis sestis ant puoduko, nes jis tada suvoks, kam tas puodukas reikalingas ir pats jaus kada jis nori ant jo sestis, todel manau reiketu palaukti kol vaikui bus 1,5-2 metukai.
Mes puoda savo suneliui isigijome, kai jam buvo mazdaug 1 metai. Pirmus menesius jis i ji net paziureti nenorejo, nes bijojo. Bet veliau, pats juom dometis pradejo. Niekada sunaus neverteme per prievarta ant jo sedeti, viskas ivyko labai jau naturaliai. Tik mane labai erzina zmoniu nuomone Lietuvoje, kai ten gristame atostogu, kai visos tetules pradeda aiskinti, kad kaip cia toks didelis ir dar su sauskelnemis blink.gif Manu, tas ankstyvas sauskelniu atsisakymas taip smarkiai propaguojamas vien tik taupumo sumetimais!
Atsakyti
Mes pradėjom sodinti nuo 7 mėnesių ir tai tik rytais atsikėlus,bet visada mums pavyksta ką nors padaryti.Tad mėginsi dabar vis dažniau pasodinti.
Atsakyti
kai sėdėsim pačios, tada ir pratinsimės 4u.gif
Atsakyti
Mums 10 men. nusipirkom puoduka, bet mazyle ne visada nori sedeti. Na bet kartais netycia ir padaro ax.gif
Atsakyti
Mes jau nupirkome puoduką, nuo aštunto mėnesio bandysim. Kažin kaip mums seksis?... Na už savaitėlės jau žinosim. smile.gif
Atsakyti
Puoda nupirkau, kai dukrytei suejo 6 men. Dabar jai 7 men. ir visus WC reikalus- tiek didelius, tiek mazus, ji padaro i puoduka.Aisku, kai as patingiu pasodinti ant puodo,ji pati nepasipraso, nes dar per maza, bet pasodinta, padaro.
Toms, kurios pries ankstyva sodinima ant puodo, galiu pasakyti tik tiek:pabandykit pacios kiekviena diena ir nakti vaikscioti su sauskelnemis,ypac vasara.Tada gal pasikeis nuomone. Ir tikrai ne taupumo sumetimais nupirkau puoda taip anksti.Arteja vasara,nenoriu kad dukrytes uzpakaliukas sustu sauskelnese.
P.S. ir tikrai nelabai graziai atrodo 2 m pyplys,kuris su tevais vaiksto pvz po Palanga, o Pampers'as iki zemes velkasi nuo per didelio turinio svorio:)

Kiekvienas turime savo nuomone.Mano kaip tik tokia,kokia ka tik issakiau:)

Sekmes ir kantrybes visoms:ir anksti sodinancioms ir velai pratinancioms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja099 @ 2007 04 02, 16:16)

Toms, kurios pries ankstyva sodinima ant puodo, galiu pasakyti tik tiek:pabandykit pacios kiekviena diena ir nakti vaikscioti su sauskelnemis,ypac vasara.Tada gal pasikeis nuomone. Ir tikrai ne taupumo sumetimais nupirkau puoda taip anksti.Arteja vasara,nenoriu kad dukrytes uzpakaliukas sustu sauskelnese.
P.S. ir tikrai nelabai graziai atrodo 2 m pyplys,kuris su tevais vaiksto pvz po Palanga, o Pampers'as iki zemes velkasi nuo per didelio turinio svorio:)

Kiekvienas turime savo nuomone.Mano kaip tik tokia,kokia ka tik issakiau:)

Sekmes ir kantrybes visoms:ir anksti sodinancioms ir velai pratinancioms smile.gif

Na, musu dvieju metu pyplis nesiojo sauskelnias, kai buvo dvieju metu. mirksiukas.gif Niekad nepagalvojau, kad jis nekaip atrodo, o del uzpakalio issutimu- tai isvis absurdas! Sutinku, jei ta sauskelnes keisi viena karta i para, tai ir vieno men. kudikiui ar dvieju metu vaikui tai bus nepatogu.
Man atrodo, kad dauguma mamu baiminasi stereotipu, kurie yra tokie dar stiprus Lietuvoje. Jei kaimyne savo vaika sodina nuo 6 men, na tada ir man taip reikia, nes kitaip, tai "ka zmones pagalvos", juk geda bus pries visa gimine, jei 1,5 metu vaikas dar i sauskelnes darys! tongue.gif
Cia tik irgi mano nuomone, todel kiekvienai mamytei linkiu kuo didesnes sekmes! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,visiskai sutinku su tuom mamytem,kurios mokina savo vaikelius sedeti ant puoduko,as savo vaika irgi pradejau mokinti kazkur nuo 7 menesiu,dabar mums jau po keliu savaiciu metukai,bet jis dar nesipraso pats,ir nelabai megsta ant jo sedet,bet kartais ir padaro.Taip pat susiduriam su ta pacia beda,kad jo siusiukas kartais issilieja ne ten kur reikia,bet liktais taisyklingai sedi,gal reikia koki didesni pirkti? g.gif Noriu kad ismoktu,nes nezinia ar pampersai jam nekenkia,o tuo labiau ar nebus jokiu pasekmiu kai jam bus 18?
O cia mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(maziausia @ 2007 03 29, 22:14)
kai sėdėsim pačios, tada ir pratinsimės  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif mes ir tos pacios nuomones mirksiukas.gif
Atsakyti
o as tai vat su kokiu klausimeliu..cia daugelis mamyciu giriasi kad ju leliukai labai jau anksti ant puoduko pasipraso..o tai jei jau metet sauskelnes, tai kai iseinat pvz. pasivaiksciot kur nors toliau ir nera tualeto, tai vis delto pampersiuka dedat ar siaip uz krumo begat?
Atsakyti