QUOTE(sandrilt @ 2007 03 28, 13:29)
man tai absurdiskai skamba, kai 3 ar 4 men. vaika ant puodo sodina
arba mamytes, kurios savo vaiku nekankina vadina tinginemis
, mano manymu tam sauskelnes ir buvo israstos, kad vaikutis iki kol jam suieis 1,5 metuku gyventu nejausdamas diskomforto, o ne vaikus imtumeme dresiruoti nuo 4 men.
Aisku ir gyvunus ismoko cirkus rodyti, bet cia juk vaikas
Pilnai pritariu siai nuomonei! Sutinku, kad vaikus galima isdresuoti, kad jie i ta puoda padarytu, bet ar tai yra teisinga? Man tai gaila tu mamu ir ju vaiku, kurios kas valanda vaikucius ant puoduko sodina, kad tik ta susiuka ar kakuti pagautu
Man atrodo, kai ateis laikas, vaikas pats prades prasytis sestis ant puoduko, nes jis tada suvoks, kam tas puodukas reikalingas ir pats jaus kada jis nori ant jo sestis, todel manau reiketu palaukti kol vaikui bus 1,5-2 metukai.
Mes puoda savo suneliui isigijome, kai jam buvo mazdaug 1 metai. Pirmus menesius jis i ji net paziureti nenorejo, nes bijojo. Bet veliau, pats juom dometis pradejo. Niekada sunaus neverteme per prievarta ant jo sedeti, viskas ivyko labai jau naturaliai. Tik mane labai erzina zmoniu nuomone Lietuvoje, kai ten gristame atostogu, kai visos tetules pradeda aiskinti, kad kaip cia toks didelis ir dar su sauskelnemis
Manu, tas ankstyvas sauskelniu atsisakymas taip smarkiai propaguojamas vien tik taupumo sumetimais!