Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada tupdote ant puoduko?

Maniškei dar toloka, bet mano draugai savu kūdikį pradėjo sodint nuo 5mėn. ax.gif Ir mažyliui patinka g.gif Todėl manau viskas priklauso nuo tėvelio išmonė ir kantrybės 4u.gif
Atsakyti
8mėn jau pradėjom ax.gif dar ne visada padaro, bet pradžia jau yra doh.gif
Atsakyti
sitas klausimas ir mums dabar vienas aktualiausiu. Mums 1 m. ir 3 men. ir jau koki menesi sedim ant puodo, t.y. dazniausiai tik sedim, buna po 10 min, buna po 20... buna padaro, buna ne... bet sedi ant puodo ne ant grindu, o uzkeliu ant kedes, nes kitaip be sansu issedet... tada bega, lekia, raitosi... Diena bandom irgi be pampersu but, turim daug trusikeliu, pedkelniu. Prisisiusiojusi rodo sau i pilva, kad kazkas ten negerai - slapia, bet pasiprasyt dar nedasunta. Zodziu, kol turiu kantrybes, zaidziam, tikiuosi nelabai jau toli tas momentas, kai ims prasytis pati smile.gif
Atsakyti

Mums jau 1metukai ir beveik 3men.Savo mazyle ant puodelio pradejome sodinti gal nuo 9-10men.Tai retai kada padarydavo ir net nenoredavo ilgai ant jo sedeti.bet jau nemazai laiko kaip padarome beveik visa laika atsisedus ant puodelio.Dazniausiai vakare ja apiprausiu ir paleidziu su kelnytemis be pamoerso palakstyti nes jai labai tai patinka.Ir pasakau kad kaip noresi aaa (tai reiskia siusio arba kaku) tai ateina ir sako mama aaa.Ir kaip mat padaro.
Atsakyti
Saviske ant puodo pradejau sodint mazdaug nuo 1,6 metuku, labai jau nenoriai sesdavo ir dazniausiai nieko nepadarydavo.
Sugalvojau smile.gif jai atsistojus ipildavau vandens ir tada girdavau kokia saunuole, padare i puoda, o paskui duodavau paciai nesti ispilti... labai jau patikdavo. Po tokiu bandymu pamazu ir pati i puoda pradejo daryti smile.gif
Atsakyti
Mums jau 1 metukai ir 3,5 mėn, bet ant puoduko dar nesodinu... Leidžiu vaikui apsiprast su puoduku žaidžiant. Pradžioj pasodinom vaiką ant puoduko - o jis tuoj pat stojasi, verkia, o dabar jau pati atsisėda... tik su kelnaitėmis smile.gif Žodžiu kol kas puodukas atstoja kėdutę smile.gif, o vėliau mėginsim ir rimtesniais darbais užsiimt smile.gif
Atsakyti
mano vaikinas mato kaip sese sedi ant puodo tai ir jis nori bet kai pasodini tai nesupranta ka ten reikia daryti bet jau mokinames nors dar tik 1metukai ir 3men smile.gif
Atsakyti
5men pradzioje atsisedo (su mano pagalba) tada nusprendziau ant puoduko pasodinti...labai labai isgando net asarele istrysko bet truputeli padare sisiuko.. blush2.gif ax.gif 4u.gif labai nustebau...dabar bandom vel sodinti bet tik koki 1 karta i dvi dienas nes na vis del to dar labai mazyte siek tiek su teveliu bijom bet manau ateis laiaks ir sedesim kiekviena diena ant puoduko... 4u.gif blush2.gif

user posted image

[url=http://line.romanticcollection.ru][img]
http://line.romantic...aLnLtLaLs_8.gft[/img][/url]
Atsakyti
valioooo, mes vakar pirma karta padarem maziuka reikaliuka i puoduka, o siandien ir antras gavosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalnaja @ 2007 01 08, 20:49)
Pradejau sodinti kazkur nuo 8 men.,bet mums lyg siol jis yra tik zaidimas doh.gif Pasedi ant jo po to nulipa ir maunasi ant galvos doh.gif Nezinau,kaip man pavyks ji ismokyti g.gif

va va ir mum tik zaidimas,patinka zaist ir ant galvos mautis.o kai pasodinu iskart lipa nuo jo ir verkia.mum 9 men.pradejau sodint 8 men.
Atsakyti
pradejau sodint kazkur nuo 7men., dabar mano panelei 1m ir 2men.,bet dar nevisada suspeja. ax.gif
Atsakyti
mums 7 su biškiu, manau jau reiks pirkti puodą, nes pati moka sėdėti tai galima ir pratint
Atsakyti