Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada tupdote ant puoduko?

1,5metų mergičkai. Prieš pora mėn pati pradėjo prašytis rimtesniam reikalui, o kartais pasiseka ir tik pasiusiot. Pažanga bigsmile.gif Anksčiau neverčiau ant puodo sėdėt, nes buvo dideli priešai, pykčiai, šokinėjimai, rietimaisi. Nusprendė vat pati, kad jau laikas ir šleptelėjo thumbup.gif Netgi pati atsineša, man belieka kelnes numaut thumbup.gif
Atsakyti
Mes ant puoduko pradejom sedeti nuo 7 menesiu, kai jau tvirtai ismoko sedeti. Ir sekasi neblogai. Tik dar pasiprasyti nemoka, tai reikia speti pasodinti. Bet jau mazdaug zinau, kada ji nori, tai dazniausiai speju biggrin.gif
Atsakyti
mano vresnėlis nuo 9 menesiu jau sėdėjo ir darė ant puodo,o mažyliui beveik 1,4 ir nenori draugaut su juo,pažaisti mėgsta ir pasėdėt su kelnėm lotuliukas.gif ,bet jei sodinu,kad pasisiotu,tai ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laimav @ 2007 02 27, 00:06)
na mes ant puoduko pradejom sesti ir su juo draugauti jau nuo 8 menesiu su juo nesipykom noriai sedosi tik reikdavo sekti kada jiai ateis tas laikas daryti sisi.na ir tai po truputi priprato daryti i puoduka bet kai anas puodukas pasibaige nupirkom nauja grojanti ir dabar isvis nebeturim problemu jai nebetinka pampersai rauna salin ir pati atsinesusi puoduka dari sisi kad tik tas puodukas pagrotu beje mes jau esam1,10men ir jau net nakciai nebereikia puoduko pati islipusi is lovytes atsinesa puoduka ir pasipraso

Na ir šaunuolė, net baltas pavydas ima blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
As dukryte pradejau pratinti nuo 11 men. ir sekesi visai neblogai, bet paskui prasidejo sloga, persalo, tai nedrisau be pamperso laikyti - ir prirengdavau daugiau, tai kokiam menesiui atidejom. Dabar jai 1.2, zino kur reikia daryti, bet mieliau daro i klozeta. Noriu iki vasaros ipratinti ar bent iki rudens, nes rugseji tursim dar viena leliuka, tai bent vyresnioji butu be sauskelniu biggrin.gif
Atsakyti
Man ir nesiseka pripratint prie puoduko, patarkit merginos ka man daryti. O tai atsiseda ant puoduko ir verkia.
Atsakyti
Nu bet čia jūs ir skubat kažkur doh.gif Kai knygose pasiskaitinėjau, kad iki 2 metų vaikas pats nesupranta, kas vyksta su jo organizmu, tai ir nepradėjau to reikaliuko.
Ilgokai laukiau rolleyes.gif , sakyčiau, iki 3 metų. Bet daba pasakiau - gana cool.gif Supranta viską.

Bet aš ko noriu jūsų paklausti: ką jūs tiesiat į lovytę, kai eina miegoti vaikas be sauskelnių tuo pradiniu mokymosi laikotarpiu? Aš tai niekaip nesugalvoju... Pirkau TENA paklotelių... Bet kažkaip ne taip man, ir viskas..
Atsakyti
As tai diena laikau be pampersu, o nakti tai uzdedu. Nu reiks pabandyti pradet prtint vasara gal tada supras. Kiti sako prades eit i darzeli ir pats ismoks. O i lovyte tai kokia klijuote patiesk.
Atsakyti
sveikos mamytes, na pasidalinsiu ir as savo patirtimi. tai vat taip mums buvo - gal nuo metuku pradejau vis pratinti ant puoduko, bet nieko doro mums nesigavo, na tada numojau ranka, vasara bandziau be pamperso laikyt, bet taippat vis basutes pilnos sisiuko buvo, na vel teko deti pampersiukus. o kai iki antrojo gimtadienio liko 1 diena, as nuplovus uzpakaliuka siaip palikau ja nuogu uspakaliuku palakstyt, o ji palakste, palakste ir pati ant puodo nubegusi padare, nu mes ja visaip pagyreme, ir su ta diena baigesi poreikis pamperasams. pati taip stebuklingai pradejo visada paprasyt, net miego metu pradejo keltis ir prasyt sisiuko, o as dar sakau reiks mums pampersu i lauka, miegui, tai dar dideli poka nupirkau, ir ka, stovi tas visas pokas nepraimtas. taigi as manau ner cia ko kankintis ir lakstyt is paskos su skuduru balutes valant. ateis tas laikas ir pats vaikas paprasys ant puoduko!!!!!!!!!!
Atsakyti
Nu geras smile.gif reikes ir man neverst sedet ant puodo, gal ir paskui pats pripras.
Atsakyti
Mano princese ant puoduko sedi nuo 6.5 men! O padaro sisi arba kaku jau nuo 4.5 men kai paprasydavau.
Mano toks receptas: nuo pat gimimo kai palikdavau nuogutele pasispardyti, kai masazuodavau ar mankstindavau ir kai matydavau kad daro sisiuka, tai visuomet sakydavau si si si... ir pagirdavau, paglostydavau galvyte, lygiai tas pats ir del kaku. O kai buvo 4.5 men tai pastebejau kad kai pasakau sisi arba kaku tai ir padarydavo!!!
Dabar, kai jau metukai, praktiskai tik naktinis pampersas pilnas ir kartais kai einam i lauka. Gaila, kad ji dar pati nepasipraso, bet kartais pastebiu, kad ji pradeda zirsti kazkaip kitaip, tada greit sodinu ant puodo ir pataikau!
O dienos metu tai mazdaug kas valanda pasodinu, pasakau sisi ar kaku ir padaro, aisku, kad ne visada taip buna, bet kazkur 95 proc pataikau.
Labai tauposi pampersai thumbup.gif
Atsakyti
mes vis pabandom,bet ilgiau dienos neistempiu lotuliukas.gif ,stai ir siandien ta diena,rezultate kelniu kruva slapiu,o ant puoduko tik vieena karta pagavau,ne neturiu as tiek kantrybes tongue.gif
Atsakyti