Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada tupdote ant puoduko?

QUOTE(Elfukas @ 2007 01 14, 11:08)
Bet mums tai nebuvo kankyne viskas taip greitai ir naturaliai gavosi. Gal vystyklai padejo, suprato zmogus, kad i puoda daryt maloniau. Nezinau, ar jis suvokia, kad daro kazka i ta puoda, bet i kelnes nieko nebedaro. Kencia iki tol kol pasodinu, nes paprasyt toks mazas (9 men) dar nemoka. Ir nakti pabudes baisiai rekia, kol nepasodinu ant puodo. Tada padaro, o kelnes atgal maunant uzmiega vel.

o tai vystyklų jau visai nebenaudojat? na tada tai šaunu thumbup.gif , iš tiesų labai supratingą mažių turi clap_1.gif
Atsakyti
o musiskis bijo puoduko kai tik pasodini tai ir verkt is kart doh.gif
drauge rakomendavo prie pimpaliuko kibiriuka pridet sake taip saviski ismokino siusiuku daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tukana @ 2007 01 14, 12:42)
o tai vystyklų jau visai nebenaudojat? na tada tai šaunu  thumbup.gif , iš tiesų labai supratingą mažių turi  clap_1.gif

Aciu uz pagyrimus. aciuks.gif Isidedam merliuka i vilnones kelnytes, nes per savaite 2-3 mazos "nelaimes" atsitinka topsecret.gif , kai susijaudina vaikas ar panasiai. (Pavyzdziui, buvom vestuvese, tai kai pirma karta garsia muzika isgirdo, tai ir atsitiko ta "nelaime") Tai ta slapia merliuka isskalauju gerai is karto ir ant gyvatuko. Flaneliniai vystyklai jau seniai supakuoti. O dideli reikaliuka tai visada i puoduka darom. Kai esam ne namuose, tai dar vis savo "senaji" metoda naudojam (tik niekam nesakykit:) - einam siusiot i kriaukle blush-anim-cl.gif .Jau esam ir vien su triusikiukais bande "vaiksciot" ir miegot.smile.gif Bet kadangi vaikas ant zemes vis sedi, tai dar ir laikau su tom vilnonem kelnytem ir marle ta proga idedu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elfukas: 14 sausio 2007 - 15:52
mums greitai bus 8 menesiukai, jau irgi galvoju kad reiktu po truputi bandyt, bet ji dar nelabai ko gero suprastu ko as noriu g.gif
Atsakyti
As savo mazyle pradejau sodint nuo kokiu 9 men. ir tam buvo priezastis - turejome inkstuku uzdegima sad.gif todel stengiuosi kad kakuti butinai padarytu i puoduka. Is pradziu buvo sunkoka, teko palaikyti virs puoduko, po to po truputi ir pati atsisedo, o dabar kita problema - ji jau vaiksto ir ismoko atsistoti nuo puoduko, ir panasu kad tai jai tapo zaidimu smile.gif - atsisest, atsistot biggrin.gif
Stengiuosi visada sodint po miego, tada dar ne tokia judri buna na ir kai pastebiu kad nori, bet prasytis tai nesipraso dar pati schmoll.gif
Atsakyti
Mano mažylė sėdi anta puoduko nuo 7 mėn. Jai beveik metukai, ir dažniausiai viską padaro į puoduką thumbup.gif Retai sauskelnės būna šlapios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Banga @ 2007 01 14, 14:22)
Mano mažylė sėdi anta puoduko nuo 7 mėn. Jai beveik metukai, ir dažniausiai viską padaro į puoduką  thumbup.gif  Retai sauskelnės būna šlapios smile.gif

saunuoles jus thumbup.gif
Atsakyti
Dar tikrai nepradesiu sodinti ir pratinti,tik nuo metu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitah @ 2007 01 14, 22:56)
Dar tikrai nepradesiu sodinti ir pratinti,tik nuo metu ax.gif

Kiek mamu,tiek nuomoniu biggrin.gif
Atsakyti
Kai manoji pradės sėdėti ir aš bandysiu sodint ant puoduko. Gal išmoks?... Aš pritariu mamoms, kurios nuo šešių mėnesių sodina.
Atsakyti
[quote=Kribuk,2007 01 15, 09:05]
Kai manoji pradės sėdėti ir aš bandysiu sodint ant puoduko. Gal išmoks?... Aš pritariu mamoms, kurios nuo šešių mėnesių sodina.

visai pritariu thumbup.gif tokio amžiaus mažylis jau gali sėdėti atsirėmęs, o juk yra puodukų su atkaltėm ir patiems pasidaryt nesunku. Mano mama mus tris dukras nuo 6 mėn. ėmė sodint ant puodukų, atsirėmusios ir užmigdavom, ir pirštukus skaičiuot "išmokom", bet nulkeliamos nenorėdavom, nes nebematydavom kas aplink vyksta, mama stengės atrakciją padaryt, kai visdėlto pabosdavo smile.gif 9 mėn nė viena į triusikėlius nebedarėm, aišku, budavo ir nelaimių ax.gif savo mažių kai gerai sėdės atsirėmęs irgi ant puoduko sodinsiu, ir pamperiai taupysis, ir užpakaliukas pakvėpuos, ir greičiau pripras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elfukas @ 2007 01 14, 17:51)
Aciu uz pagyrimus. aciuks.gif Isidedam merliuka i vilnones kelnytes, nes per savaite 2-3 mazos "nelaimes" atsitinka topsecret.gif , kai susijaudina vaikas ar panasiai. (Pavyzdziui, buvom vestuvese, tai kai pirma karta garsia muzika isgirdo, tai ir atsitiko ta "nelaime") Tai ta slapia merliuka isskalauju gerai is karto ir ant gyvatuko. Flaneliniai vystyklai jau seniai supakuoti. O dideli reikaliuka tai visada i puoduka darom. Kai esam ne namuose, tai dar vis savo "senaji" metoda naudojam (tik niekam nesakykit:) - einam siusiot i kriaukle blush-anim-cl.gif .Jau esam ir vien su triusikiukais bande "vaiksciot" ir miegot.smile.gif Bet kadangi vaikas ant zemes vis sedi, tai dar ir laikau su tom vilnonem kelnytem ir marle ta proga idedu.

sveika, na labai įdomu man pasidarė kaip čia su tais vystyklais. žinoma rezultatas tai džiuginantis, nėra čia ką ir pridurti, bet juk su vystyklais taip sunku!!!! ar ilgai reikėjo su jais būti, kol jau eidavo ant puoduko? jaučiu, kad daug kantrybės šitas metodas reikalauja. bet kažkodėl atrodo pats protingiausias. kažin ar laikymas virš kriauklės vaikui kažka reiškia. o va kai kelnytės šlapios... net nežinau. paskaičiau ir galvoju, kad eisim puodo savo lialiai pirkt:)
Atsakyti