Ir be to niekas nesako, kad pasodina ir palieka, gi laikom uz pazastyciu va pasiurpinsiu as jus dar labiau, mane mano mociute pirma karta ant puodo pasodino kai man menuo buvo sake pas save tarp koju pasieme ir prilaikant patupde, tai as jau nuo 4 men be vargo viska i puoduka atlikdavau, o laike tol kol pati nepradejau sedeti ir su stuburu neturejau jokiu problemu
savo maziu 3 menesiu vis palaikydavau virs kriaukles is taip jis pakakodavo ir i pampersa nedarydavo ,o sisiuka kaip tik nunesdavau virs kriaukles visada padarydavo ,zinoma ir pampersai kentejo ,bet kai 1 metuku papuolem i ligonine visi musu įprociai nuejo niekais ,jam tas toletas pasirode baisus ,ir gryze pratinomes prie puodelio
Maniskei jau greit 7 men.,jau pradejom sodinti pries pora savaiciu
Visai neblogai sekasi Stengiuosi sodinti iskart po miego ar pavalgius,sedi patenkinta
Pradejau sodinti kazkur nuo 8 men.,bet mums lyg siol jis yra tik zaidimas Pasedi ant jo po to nulipa ir maunasi ant galvos Nezinau,kaip man pavyks ji ismokyti
o mes sodiname kai tik suejo 7 men visko buna bet per jega ant puodo nelaikau
mano dukrai 8 men ir mes jau bandom sedet ant puoduko, taciau.... jokio rimto ar nerimto reikaliuko dar nepavyko padaryti. pats pirmas kartas buvo tai su didziausiom asarom 2 min issedejo. kiekviena diena vis bandau taciau kada susipras, nezinau laukiu stebuklo.... nepatinka jai ant puodo sedet nors tu ka.... sakau gal jai dar per anksti??? kaip jus manot mamos?
nu bet kai kurios mamytes ir pavaro nuo 3 men virs kriaukles laiko, kad pasisiotu ar pakakintu vaikas cia is taupumo? ar kaip suprast? o kita mamyte - nesodinam gi, uz pazastu palaikom
mamos, neskubinkit vaikuciu gyvent!!! palaukit kol tvirtai sedet pirmiausia ismoks.
o jei pradesit sodint labai anksti, tai nerreiskia, kad ir prasysis anksti.
mamos, neskubinkit vaikuciu gyvent!!! palaukit kol tvirtai sedet pirmiausia ismoks.
o jei pradesit sodint labai anksti, tai nerreiskia, kad ir prasysis anksti.
Sveikos. Aš savo dukryte pradėjau ant puoduko sodinti 7,5mėn., bet tik tada, kai susikaupdavo daryti kakuti. Viskas vyko sėkmingai, praėjus porai savaičių pati nuropodavo prie puodelio ir sakydavo "aaa" (kai norėdavo kaukčio). Dabar jau pradėjau sodinti prieš miegą, po miego, keičiant sauskelnes, kartais jau padaro ir sysiuko. Bet ant puodelio sedi tik tada, kai rankose turi distancini arba mano telefona Tai tokie musu nuotykiai
sveikutes,mano dukrytei,greit 8 men.Ant puoduko pradejom,sedeti nuo 7 men,visada po pietu,tada padaro kakucio O siaip tai sodinu po pusryciu,po pietu ir vakarienes.Stengemes ilgai nesedeti kokias 5min.na max.10min.Ir visai gerai mums gaunasi
Nežinau kokią klaidą padariau, ar ir iš viso padariau, bet saviškę kai pasodinu(9 mė)tai taip klykti pradeda .Tai žinot ir nelaikau...Vis kai prisimenu bandau pasodint nors ir su kelnėm nu bet kad ji Nežinau, matyt ji dar nedabrendo iki to reikalo
QUOTE(Tomike @ 2007 01 09, 17:00)
Nežinau kokią klaidą padariau, ar ir iš viso padariau, bet saviškę kai pasodinu(9 mė)tai taip klykti pradeda .Tai žinot ir nelaikau...Vis kai prisimenu bandau pasodint nors ir su kelnėm nu bet kad ji Nežinau, matyt ji dar nedabrendo iki to reikalo
gal duok jai pazaist su tuo puodu kaip su zaislu. tegu susidraugauja su juo
maniske tai atsiseda visada su sypsena iki ausu
bet nzn kaip daznai ja sodint mes tik bandom dar. nes sia svte 8men sueis. po miego, aisku, sodint. bet gi gausis tik keli kartai gal bandyt vos ne kas kokia valanda ka manot?