Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada tupdote ant puoduko?

Ir be to niekas nesako, kad pasodina ir palieka, gi laikom uz pazastyciu smile.gif va pasiurpinsiu as jus dar labiau, mane mano mociute pirma karta ant puodo pasodino kai man menuo buvo thumbup.gif sake pas save tarp koju pasieme ir prilaikant patupde, tai as jau nuo 4 men be vargo viska i puoduka atlikdavau, o laike tol kol pati nepradejau sedeti ir su stuburu neturejau jokiu problemu biggrin.gif
Atsakyti
savo maziu 3 menesiu vis palaikydavau virs kriaukles is taip jis pakakodavo ir i pampersa nedarydavo ,o sisiuka kaip tik nunesdavau virs kriaukles visada padarydavo ,zinoma ir pampersai kentejo ,bet kai 1 metuku papuolem i ligonine visi musu įprociai nuejo niekais ,jam tas toletas pasirode baisus ,ir gryze pratinomes prie puodelio 4u.gif
Atsakyti

Maniskei jau greit 7 men.,jau pradejom sodinti pries pora savaiciu ax.gif
Visai neblogai sekasi bigsmile.gif Stengiuosi sodinti iskart po miego ar pavalgius,sedi patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
Pradejau sodinti kazkur nuo 8 men.,bet mums lyg siol jis yra tik zaidimas doh.gif Pasedi ant jo po to nulipa ir maunasi ant galvos doh.gif Nezinau,kaip man pavyks ji ismokyti g.gif
Atsakyti
o mes sodiname kai tik suejo 7 men visko buna blush2.gif bet per jega ant puodo nelaikau rolleyes.gif
Atsakyti
mano dukrai 8 men ir mes jau bandom sedet ant puoduko, taciau.... jokio rimto ar nerimto reikaliuko dar nepavyko padaryti. pats pirmas kartas buvo tai su didziausiom asarom 2 min issedejo. kiekviena diena vis bandau taciau kada susipras, nezinau laukiu stebuklo.... 4u.gif nepatinka jai ant puodo sedet nors tu ka.... doh.gif sakau gal jai dar per anksti??? kaip jus manot mamos?
Atsakyti
nu bet kai kurios mamytes ir pavaro blink.gif nuo 3 men virs kriaukles laiko, kad pasisiotu ar pakakintu vaikas blink.gif blink.gif doh.gif cia is taupumo? ar kaip suprast? o kita mamyte doh.gif - nesodinam gi, uz pazastu palaikom doh.gif

mamos, neskubinkit vaikuciu gyvent!!! palaukit kol tvirtai sedet pirmiausia ismoks.
o jei pradesit sodint labai anksti, tai nerreiskia, kad ir prasysis anksti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliux: 08 sausio 2007 - 23:58
Sveikos. Aš savo dukryte pradėjau ant puoduko sodinti 7,5mėn., bet tik tada, kai susikaupdavo daryti kakuti. Viskas vyko sėkmingai, praėjus porai savaičių pati nuropodavo prie puodelio ir sakydavo "aaa" (kai norėdavo kaukčio). Dabar jau pradėjau sodinti prieš miegą, po miego, keičiant sauskelnes, kartais jau padaro ir sysiuko. smile.gif Bet ant puodelio sedi tik tada, kai rankose turi distancini arba mano telefona rolleyes.gif Tai tokie musu nuotykiai
Atsakyti
sveikutes,mano dukrytei,greit 8 men.Ant puoduko pradejom,sedeti nuo 7 men,visada po pietu,tada padaro kakucio biggrin.gif O siaip tai sodinu po pusryciu,po pietu ir vakarienes.Stengemes ilgai nesedeti kokias 5min.na max.10min.Ir visai gerai mums gaunasi bigsmile.gif
Atsakyti
Nežinau kokią klaidą padariau, ar ir iš viso padariau, bet saviškę kai pasodinu(9 mė)tai taip klykti pradeda doh.gif .Tai žinot ir nelaikau...Vis kai prisimenu bandau pasodint nors ir su kelnėm nu bet kad ji doh.gif g.gif Nežinau, matyt ji dar nedabrendo iki to reikalo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2007 01 09, 17:00)
Nežinau kokią klaidą padariau, ar ir iš viso padariau, bet saviškę kai pasodinu(9 mė)tai taip klykti pradeda doh.gif .Tai žinot ir nelaikau...Vis kai prisimenu bandau pasodint nors ir su kelnėm nu bet kad ji  doh.gif  g.gif Nežinau, matyt ji dar nedabrendo iki to reikalo doh.gif

gal duok jai pazaist su tuo puodu kaip su zaislu. tegu susidraugauja su juo unsure.gif

maniske tai atsiseda visada su sypsena iki ausu biggrin.gif

bet nzn kaip daznai ja sodint g.gif mes tik bandom dar. nes sia svte 8men sueis. po miego, aisku, sodint. bet gi gausis tik keli kartai unsure.gif gal bandyt vos ne kas kokia valanda unsure.gif ka manot?
Atsakyti
Va mano kriksto dukra,viena is dvynukiu,sausi bus du metukai,bet pamaciusi puoduka dziaugiasi kad zais kaubojus,ir dedasi ant galvos.Manau cia yra mamos kaltes,kad sitaip vaikas supranta puoduka g.gif
Atsakyti