Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada tupdote ant puoduko?

Na mūsų mergina ant puoduko sėdi nuo penkių su puse mėnesio, bet tai kaip žaidimas.Bet padaro sysiuką, dabar jau kelis kartus ir "didesnį" reikaliuką padarė.Sodinu kai keičiu sauskelnes, nes jas nuėmus visada sysioja.Na mažei labai patinka sėdėti ant puoduko.Tiesa paleidžiu vandenuką kad greičiau viskas vyktu, tai dar labai patinka į vandenį žiurėti.Taip ir žaidžiam, o mano mama sako kad aš taip vaiką kankinu. schmoll.gif Bet mes abi tai priimam kaip žaidimą thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
man tevai sake, kad nuo 5 men retai i kelnes padarydavau, nes sodindavo ant puodo, as irgi jau po truputi sodinu- manau, kuo anksciau susidraugauja su puoduku- tuo lengviau. Is ryto visada sausa pabunda, tai rytinis sedimas ant puoduko mums jau iprastas, tik kad man baisiai nugara po nakties skauda, tai kartais patingiu.
o kad sodinti ant puodo tik tada, kai apsirengti moka, tai man isvis absurdas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onora: 04 rugsėjo 2006 - 14:59
mes sekmadieni isigijome naktipuodi thumbup.gif
siandien pirma karta padareme sisi, aisku, nevalingai ax.gif
bandau sodinti po kiekvieno miego 4u.gif
tik apsikakoja dazniausiai, tai miegodama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2006 09 05, 14:53)
mes sekmadieni isigijome naktipuodi  thumbup.gif
siandien pirma karta padareme sisi, aisku, nevalingai  ax.gif
bandau sodinti po kiekvieno miego  4u.gif
tik apsikakoja dazniausiai, tai miegodama  doh.gif

O mes siryt pirma karta padareme sisi. smile.gif Nors puoda jau daugiau kaip menesi turime. Pradzioje pasodintas verkdavo, tai laukdavau savaite ir vel bandydavau sodinti smile.gif Kakot nelabai ant puodo norime, nors visa laika kakodavome vienu metu, dabar kai jau pasodinu ant puodo tuo metu nekakoja doh.gif
Atsakyti
Aš pradėjau sodinti nuo 7 mėn. ant puoduko, tai nuo 1.1 mėn. praktiškai nė karto neprikakojo į kelnias, o 1.7 mėn. iš viso atsisakėm pampersų, net nakčiai, nes neleido dėti. Ir "avarijos" įvykdavo itin retai. Kažkaip greitai ir tvarkingai su puoduku susidraugavom. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuo kada ir kaip galvojate pradeti pratinti mazylius prie naktipuodzio,o gal jau tai darote?Pasidalinkite ir su kitais patirtimi...
Siaip esu girdejusi,kad vaikuti galima predeti pratinti prie naktipuodzio nuo tada,kada mazylis prededa jau pats sedeti...Taciau radau straipsniuka,kuriame yra tam priestaravimu ir patarimu kaip ir nuo kada geriau pradeti mazyli pratinti prie puoduko...
Straipsniukas: Kaip „susidraugauti“ su naktipuodžiu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mambu: 15 rugsėjo 2006 - 00:46
Mažei dabar 10 mėnesių ir su naktipuodžiu draugaujam jau kokie du mėnesiai.Būna visko,bet ryte tik atsibudusios sėdam ant puoduko ir padarom sisiuką ax.gif ax.gif
Atsakyti
O kaip pradejot pratinti? 4u.gif
Ar be orblemu sekesi pasodinti pupa ant puoduko? ax.gif
Atsakyti
Sėdim be problemų 4u.gif kartais kokį žaislą į rankas.Jei nusibosta sėdėt duodu truputį vandens,suveikia...
Beje, kažkur buvo jau apie tai kalbėta ax.gif ax.gif
Atsakyti
Labas vakarelis, ax.gif

Na ir saunuoles mamytes, kurios anksti pradejo pratinti vaikucius prie puodelio thumbup.gif Mes tai tik dabar pradesime, ziuresim kas gausis g.gif
Atsakyti
Ant puoduko pradėjau sodinti nuo 9 mėn. nors anyta man sakė, kad vyrą jau nuo 6 sodindavo ir man liepė taip daryti. Pirmą kartą kai pasodinau pradėjo verkti ir nenorėjo sėdėti, bet dabar puodukas jau draugas ir mielai sėdi, bet padaro kai užtaikau, sodinu po miego, kartais nespėju, bet tada vistiek pasėdim.
Atsakyti
Augustiną ant naktipuodžio pradėjau sodinti, kai jam suėjo 8 mėnesiai. Kelis kartus ilgokai tekdavo laukti ir aiškinti, ką ten reikia daryti, bet po kelių dienų jau žinojo ir darė. Jau trys savaitės kaip kakuoja į natipuodį, per šį laikotarpį į sauskelnes tik siusiojo.
Atsakyti