Aš manau, kad vaikas 1 metų, tai jau turėtų pasiprašyti
Mes pradėjom nuo 5,5 mėn. pirmom dienom tai galvojau, kad reikės mesti šitą reikalą, nes nusikankinau žiauriai Vis sekiau laikrodį kas 25-30min. ant puodo. Kartais pagaudavau, o dažniausiai ne. nu tai jau prėjo daugiau kaip dvi savaitės ir viskas . Įsigijom tokias kelnytes neperšlampamas (jeigu ką ) ir toliau sėkmingai mokinamės. Bus matyt kas čia mums gausis
mums jau greit 1metukai,bet pradejau sodint tik pries 2savaites,sedet tai sedi,bet ne visada padaro,didelio reikaliuko i puoda dar nepagavom ,ziuresim kaip seksis,dar tik pradzia.
mums 10men,. puodukas draugas zaidimams,bet pasodini is karto asaros nezinau gal kita reik bandyti prikti,gal nepatogu ar spaudzia kur
QUOTE(london girl @ 2006 07 04, 16:45)
mums 10men,. puodukas draugas zaidimams,bet pasodini is karto asaros nezinau gal kita reik bandyti prikti,gal nepatogu ar spaudzia kur
Mūsų mažiukui tas pats...Pirksim kitą
Pudukas neturėtų tapti žaislu, kai pratinama mažiukus prie puoduko, tai pastatome jį tik tam reikaliukui atlikti ir vėl padedam kad nebūtų ant akių..na taip mus mokė paskaitose...ir aš tuom vadovaujuosi, tai kartais mažiukas padaro reikaliuką, pabudęs, pavalgęs...
Sukako mum devyni mėnesiai ir ta proga įsigijom puoduka(naktipuodį )Pirmą kart kai tik pasodinau iš karto padarė,matyt pataikiau ant momento.Kitą kart pasodnus daviau truputį vandenuko ir numeris pavyko.O kakulį jau kelintą kart pagaunu,matau iš akių,kad rimtas reikalas artėja Bet šeip puoduko nemėgsta,bet duodam kokį žaisliuką,nu vis tik laikas.Vakar paskmbinau savo mamai,kad pasigirtčkad įsitaisėm puoda ir pradedam rimtai tuo užsiimt....Tai mama pasakė:
-O jūs jau senai tokiam amžiui į vystyklus nedarėt,na tik netyčia Vadinas pasigyriau.......... Sakė,kad kai tik pradėjom sėdėt taip ir tupdydavo,naktį keldavosi Mes visą naktį miegam ramiai,vaikas nežadina mūsų,mes vaiko
Na, teks rimtai užsiimt,nes aš prisiskaičiau,kad nuo dviejų metų vaiko neapsimoka kankinti ir sau nervų gadinti.O mamytės šaunuolės, kurios jau senai savo vaikučius pratinat
-O jūs jau senai tokiam amžiui į vystyklus nedarėt,na tik netyčia Vadinas pasigyriau.......... Sakė,kad kai tik pradėjom sėdėt taip ir tupdydavo,naktį keldavosi Mes visą naktį miegam ramiai,vaikas nežadina mūsų,mes vaiko
Na, teks rimtai užsiimt,nes aš prisiskaičiau,kad nuo dviejų metų vaiko neapsimoka kankinti ir sau nervų gadinti.O mamytės šaunuolės, kurios jau senai savo vaikučius pratinat
Sodinu nuo6 menesiu bet ne kasdien tai pamirstu, tai siaip nera kada, bet jau nuo pirmadienio.....
Pradejau sodinti nuo 6menesiu. Pakolkas sekasi visai neblogai, dazniausiai pasodinta padaro savo reikalus . Tik as sodinu tik tada kai keiciu pampersa ir kai pavalgo. Niekada pasodinta neverke, netgi patinka jai .
Musu leliui tuoi 11men,bet dar nesodinu,Tik kai pas senelius nuvaziuojam tai mociute bando sodint,bet nieko jis ten nepadaro.Reik ir mum pirkt puoda ir rimtai praded sodint:)
Mums 9men. bet puoduko nesam mate..kaskaip skaiciau kad vaikai nuo tryju metu tik savarankiskai pradeda eiti tai kaskaip neskubejau o pasirodo gal jau laikas susimastyti..tik kazin kas geriau puodukas ar vaikiskas dangtis ant klozeto..
saunuoles mamytes
na mums jau 7 men. ir sedim nuo 6 men. bet mes dar nebandem ant puoduko sestis
puoduka gavom dovanu, kai tik gimem
kazkaip vis nedristam to reikalo pradeti,man vis atrodo, kad per anksti
siandien istraukiau puoduka ir pastaciau kambaryje, pasodinau i ji kiski, galvoju, tegu susipazista su daiktu
bet dabar jusu pasiskaiciau ir tikriausiai reiks slept ta puodeli "nuo akiu"
bandysim ir mes sestis, tik nezinau kaip cia gaudyt tuos reikalus reiks, nes maniskis kakuti paryciais daro,o man jo visiskai nesinori zadinti ir sodinti mieganti ant puodo, nes tikrai baime vaikas gali isivaryt (na cia mano nomone)
o ir "zenklu" jokiu jis nerodo, kai reiklas pribresta, nei didelis,nei mazas...
na mums jau 7 men. ir sedim nuo 6 men. bet mes dar nebandem ant puoduko sestis
puoduka gavom dovanu, kai tik gimem
kazkaip vis nedristam to reikalo pradeti,man vis atrodo, kad per anksti
siandien istraukiau puoduka ir pastaciau kambaryje, pasodinau i ji kiski, galvoju, tegu susipazista su daiktu
bet dabar jusu pasiskaiciau ir tikriausiai reiks slept ta puodeli "nuo akiu"
bandysim ir mes sestis, tik nezinau kaip cia gaudyt tuos reikalus reiks, nes maniskis kakuti paryciais daro,o man jo visiskai nesinori zadinti ir sodinti mieganti ant puodo, nes tikrai baime vaikas gali isivaryt (na cia mano nomone)
o ir "zenklu" jokiu jis nerodo, kai reiklas pribresta, nei didelis,nei mazas...