na ir ankstyvos jūs čia visos....Mano kruopytei 10mėn. ir net minčių nebuvo sodinti ant puodo. Kam tada pampersai???? Vyresnioji dukra metų ir 3 mėn. pradėjo ant puodo - manau, kad ne per vėlai. Sūnus mėnesiu vėliau. kažkur skaičiau, kad mažuliai dar nesupranta to veiksmo - tuštintis, bet paskaičius jūsų patyrimo, teks nuomonę keisti
QUOTE(Natuke @ 2006 05 13, 00:19)
Labas
Yra toks požiuris, pagal kuri yra manoma, kad vaikai jau nuo gimimo nenori daryti po save, taigi nuo pat pradžiu galima kūdikį mokyti daryti į puoduką. Manoma, kad tai mes išmokome vaikus daryti į pampersus - uždedam pampersą ir pamirštam apie jo poreikius. Tada vaikas žiuri į pampersą kaip į savotišką tualetą ir permokyti jį yra labai sunku.
Aš bandžiau tai su savo jauniausu sūnumi. Pirma laikiau virš kriauklės arba specialaus puodo, nuo 4 mėnesių - maždaug prieš savaitė, pradėjau sodinti ant puoduko - žinoma palaikant
Rezultatas gana įspudingas. Jeigu aš nesu perkrauta ir laikų atsimenu kad jau laikas, gali visą diena būti sausas. Naktį į puoduką padaro kai pabunda valgyti. Visą naktį miega su manim tik su marškinėliais ir per paskutinius mėnesį dar neteko džiovintis Idomu, kad paskutines pora dienų jis beveik visą naktį išbudavo sausas - maždaug nuo pirmos iki šešiu - tikrai nesitikėjau to iš tokio mažiuko
Yra toks požiuris, pagal kuri yra manoma, kad vaikai jau nuo gimimo nenori daryti po save, taigi nuo pat pradžiu galima kūdikį mokyti daryti į puoduką. Manoma, kad tai mes išmokome vaikus daryti į pampersus - uždedam pampersą ir pamirštam apie jo poreikius. Tada vaikas žiuri į pampersą kaip į savotišką tualetą ir permokyti jį yra labai sunku.
Aš bandžiau tai su savo jauniausu sūnumi. Pirma laikiau virš kriauklės arba specialaus puodo, nuo 4 mėnesių - maždaug prieš savaitė, pradėjau sodinti ant puoduko - žinoma palaikant
Rezultatas gana įspudingas. Jeigu aš nesu perkrauta ir laikų atsimenu kad jau laikas, gali visą diena būti sausas. Naktį į puoduką padaro kai pabunda valgyti. Visą naktį miega su manim tik su marškinėliais ir per paskutinius mėnesį dar neteko džiovintis Idomu, kad paskutines pora dienų jis beveik visą naktį išbudavo sausas - maždaug nuo pirmos iki šešiu - tikrai nesitikėjau to iš tokio mažiuko
Šaunuole
Aš irgi apie tai žinau. Tik gimus mažąjai aš kokį mėnesį irgi tai praktikavau. Laikydavau virš kriauklės ir mums neblogai sekėsi, bet paskiau kažkaip metėme mes šį užsiėmimą . Matyt aptingau .
Džiaugiuosi, kad jums sekasi
Na mūms sekasi jau neblogai padarom viska vieno pamperso per diena uštenka
Sveikos,
O mums dabar 8,5 men ir mes dar nesėdime ant puoduko. Buvau pora kartu pasodinusi, bet mergaitei nepatiko is karto prasosi stotis, o jei nepaimu pradeda verkti. Todel mokymasi sedeti ant puoduko paliksime velesniam laikui
O mums dabar 8,5 men ir mes dar nesėdime ant puoduko. Buvau pora kartu pasodinusi, bet mergaitei nepatiko is karto prasosi stotis, o jei nepaimu pradeda verkti. Todel mokymasi sedeti ant puoduko paliksime velesniam laikui
QUOTE(Natyte @ 2006 06 03, 21:15)
Sveikos,
Gal nepatinka puodukas jai nes mano dukrytei taip būvo verkdavo net nesedėdavo nupirkom kita tai kuo puikiause sėdi ir padaro
pasiskaičius jūsų nuomones,manau jau ir mum reiks pirkt puoda ir bandyt ant jo sėstis
QUOTE(Austre 123 @ 2006 06 04, 01:11)
Gal nepatinka puodukas jai nes mano dukrytei taip būvo verkdavo net nesedėdavo nupirkom kita tai kuo puikiause sėdi ir padaro
nezinau, gal ir nepatinka. musu labai panasus i ta kur cia nuotrauka buvo.
bandysiu dar po savaites pasodinti.
o mes kuo puikiausia padarom ant puoduko,ir namuose lakstom be pampersiuko
as 7men pradejau pratint patinka jai tas procesas praktiskai visada ir padaro: sodinu po valgio, po miego arba kai girdziu, kad jau ruosiasi
Mes puoduku naudotis pradejome nuo septyniu menesiu ir pati pirmaji syki pasiseke tai pagyriau ir dabar visada padaro ,tai namuose sauskeliu ir nenaudojame, is pradziu leidau pazaisti su puoduku
Šaunuoliai jus