Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai, 9 dalis

QUOTE(jusda @ 2008 03 06, 12:04)
Gal kuri darbštuolė turi šios tunikos schemutes? Bučiau labai dėkinga

kokia grazi liemene wub.gif ir siulu pilku turiu blush2.gif jau noresiu jos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Na, ir aš pradėsiu įtart, kad čia kažkokios antgamtinės jėgos Lusasitai padeda tooookiais tempais varyt. blink.gif Ir kaip visada darbelis gaunasi superinis thumbup.gif wub.gif Jau imu pavydėt... frusty.gif
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lusasita @ 2008 03 06, 13:18)
kokia grazi liemene  wub.gif  ir siulu pilku turiu  blush2.gif  jau noresiu jos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

matyt, po poros dienų laukt pasirodant? mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Lusasita @ 2008 03 06, 11:41)
nu kadangi ne moherka, o tik tunika, tai cia mazyte idejau, o kitoj temoj yra didesniu  mirksiukas.gif

viskas
sita nersiu ir as tik is ruzavos moheriukes
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 03 06, 12:25)
viskas
sita nersiu ir as tik is ruzavos moheriukes

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(neringata @ 2008 03 06, 12:22)
Na, ir aš pradėsiu įtart, kad čia kažkokios antgamtinės jėgos Lusasitai padeda tooookiais tempais varyt. blink.gif Ir kaip visada darbelis gaunasi superinis thumbup.gif  wub.gif  Jau imu pavydėt... frusty.gif 
4u.gif
Papildyta:

matyt, po poros dienų laukt pasirodant? mirksiukas.gif

nea, nebus dabar , tik naktimis matyt pasapnuosiu lotuliukas.gif jau net sapnuosia dabar mezgu ir su JUMIS tariuosi apie mezgimo rastus blush2.gif blush2.gif lotuliukas.gif

dabar artimas zmogiukas nori juodos tokios pat tunikos, tai gal reiks apsiimt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2008 03 06, 12:13)
nuotrauka ne kokia, nes suknia ant grindu patiesta, juoda ji (su oranziniu pamusalu), tai nelabai ten kas matosi... Apsirengus ja buvau tik viena karta (per dvejus metus! - progu tokiu nera...) , to karto net foto nera....
http://public.fotki....ai/1001736.html

Mate, apžiūrėjau tavo darbelius - visi gražūs, bet pati pirmoji, raudona suknelė, tai fantastiška
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 03 06, 14:37)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
nea, nebus dabar , tik naktimis matyt pasapnuosiu  lotuliukas.gif  jau net sapnuosia dabar mezgu ir su JUMIS tariuosi apie mezgimo rastus  blush2.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

dabar artimas zmogiukas nori juodos tokios pat tunikos, tai gal reiks apsiimt  g.gif

a tai va kada ji mezga. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gal kaip ir aš lunatikė esi? atsibundi ir nepameni ar išties mezgei ar sapnavai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute231: 06 kovo 2008 - 13:07
Ziuriu kad nieko nebus g.gif , mano spinta pilna megstiniu, reikia gi jums parodyti ka moku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astalija @ 2008 03 06, 14:18)
Ziuriu kad nieko nebus g.gif , mano spinta pilna megstiniu, reikia gi jums parodyti ka moku smile.gif

Nagi nagi rodomės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2008 03 06, 13:06)
a tai va kada ji mezga.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif gal kaip ir aš lunatikė esi? atsibundi ir nepameni ar išties mezgei ar sapnavai?  g.gif

turbut lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif reiks vel siulu prasytis mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Rodausi savo rezgini ir cia...nes gi moteriskas modelis biggrin.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
SUPER bigsmile.gif
Atsakyti
Fantastika dovzil thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti