Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai, 9 dalis

Oi kaip mielai paziurejau i ta oranzine ananasine wub.gif wub.gif wub.gif As is jos dariau suknele - virsus ir rankoves tokios pat, o nuo klubu pridejau daugiau ananasu ir iskliosinau (oi kaip as cia issireiskiau?! biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2008 03 06, 10:27)
Oi kaip mielai paziurejau i ta oranzine ananasine  wub.gif  wub.gif  wub.gif  As is jos dariau suknele - virsus ir rankoves tokios pat, o nuo klubu pridejau daugiau ananasu ir iskliosinau (oi kaip as cia issireiskiau?! biggrin.gif )

Parodyk Mate savo suknią, sezonas ne už kalnų, suknių reiks:)
Atsakyti
nuotrauka ne kokia, nes suknia ant grindu patiesta, juoda ji (su oranziniu pamusalu), tai nelabai ten kas matosi... Apsirengus ja buvau tik viena karta (per dvejus metus! - progu tokiu nera...) , to karto net foto nera....
http://public.fotki....ai/1001736.html
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2008 03 06, 11:13)
nuotrauka ne kokia, nes suknia ant grindu patiesta, juoda ji (su oranziniu pamusalu), tai nelabai ten kas matosi... Apsirengus ja buvau tik viena karta (per dvejus metus! - progu tokiu nera...) , to karto net foto nera....

nu super thumbup.gif as savo suknia irgi ipusejau (megzti), bet man tik sleptis... blush2.gif ir per kiek laiko toki grozi imanoma nunerti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 06 kovo 2008 - 10:16
QUOTE(Mate @ 2008 03 06, 11:13)

Labai graži, tikrai graži.Šarminga:) Turėtumei atrodyti išskirtinai ją užsivilkusi:)
Atsakyti
Tai vat tame ir beda, kad tu sarmingu progu nelabai yra... Reikejo jos man darbo kalediniam baliui, vakarais per 2 menesius nuneriau (cia mano tokie tempai, Lusasita, tai turbut per savaite sumeistrautu smile.gif Lusasita! Giriu tave! smile.gif ). Ji atrodo superine su kablais ir visokiais moteriskais grozio pricindalais biggrin.gif Bet... i Stiliaus vakarelius nevaikstau (niekas nekviecia), tai ir ner kur jos rodyt... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(white:) @ 2008 03 05, 21:36)
Nu ir grazumu pridejot  doh.gif Ta rozine tunika buvau pasidejus i eiles gala, bet jus cia taip graziai rodotes, tai turbut jau kelsiu i eiles prieki  lotuliukas.gif Kai dabartini megztini pabaigsiu  ax.gif Tik as planuoju ja balta daryt  wub.gif

as apie balta jau irgi spejau pagalvot, o uzsiprase juodos, jauc atrodytu thumbup.gif wub.gif thumbup.gif be jokiu maikuciu tik su juodu paponesiu blush2.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Mate @ 2008 03 06, 11:16)
Tai vat tame ir beda, kad tu sarmingu progu nelabai yra... Reikejo jos man darbo kalediniam baliui, vakarais per 2 menesius nuneriau (cia mano tokie tempai, Lusasita, tai turbut per savaite sumeistrautu smile.gif Lusasita! Giriu tave! smile.gif ). Ji atrodo superine su kablais ir visokiais moteriskais grozio pricindalais biggrin.gif Bet... i Stiliaus vakarelius nevaikstau (niekas nekviecia), tai ir ner kur jos rodyt...  rolleyes.gif

Matyte, as nenereja blush2.gif sunku man su tuo vaseliu, ale jauc pagavau kaip jus sakot kabli blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 03 06, 12:25)
as apie balta jau irgi spejau pagalvot, o uzsiprase juodos, jauc atrodytu  thumbup.gif  wub.gif  thumbup.gif  be jokiu maikuciu tik su juodu paponesiu  blush2.gif

user posted image
Papildyta:
Matyte, as nenereja blush2.gif  sunku man su tuo vaseliu, ale jauc pagavau kaip jus sakot kabli  blush2.gif  ax.gif

Lusasita, ne nu pradesiu tave itarti, kad turi kažkur varikliuką, arba atsarginę rankų porą.Tu kaip kokia filmo herojė, kur apie nerealias moteris:)))
LABAI LABAI GAVOSI,LABAI LABAI smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ingriduska @ 2008 03 06, 12:29)
Lusasita, ne nu pradesiu tave itarti, kad turi kažkur varikliuką, arba atsarginę rankų porą.Tu kaip kokia filmo herojė, kur apie nerealias moteris:)))

Uch , o sakei ,kad vašeliu nemoki.Nors kiek buvo ramiau, kad kažko ir tu nemoki, o dabar.... Jei žmogus nemokantis pavaro, tai man slėptis po lapais su savo "mokėjimu"
Papildyta:
LUSASITA,KADA TĄ SPĖJAI NUMEGZTI???????? blink.gif

http://public.fotki....picture217.html
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 03 06, 11:34)
Papildyta:
Uch , o sakei ,kad vašeliu nemoki.Nors kiek buvo ramiau, kad kažko ir tu nemoki, o dabar.... Jei žmogus nemokantis pavaro, tai man slėptis po lapais su savo "mokėjimu"
Papildyta:
LUSASITA,KADA TĄ SPĖJAI NUMEGZTI???????? blink.gif

http://public.fotki....picture217.html

ingriduska, tikrai , nemoku, bet matyt cia ant tiek nesunku, kad ir as per tris , nu gal keturias (pradejau sekmadieni, o vakar jau i nagus kita daikciuka ciupau ) dienas nusineriau mirksiukas.gif

o del to varikliuko ax.gif nu ka as zinau unsure.gif matyt cia kaip uzdelsto veikimo bomba unsure.gif po ilgalaikio stilio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 03 06, 12:39)
ingriduska, tikrai , nemoku, bet matyt cia ant tiek nesunku, kad ir as per tris , nu gal keturias (pradejau sekmadieni, o vakar jau i nagus kita daikciuka ciupau ) dienas nusineriau  mirksiukas.gif

o del to varikliuko ax.gif  nu ka as zinau unsure.gif  matyt cia kaip uzdelsto veikimo bomba unsure.gif  po ilgalaikio stilio  unsure.gif

Man tai tempai tavo įspudingi, bet ir tai ką padarai nemažiau stebina, nes viskas dailu ir gražu ir išbaigta. Bet ir tu pati kažkokia tobula, viskas vietoje ir neperdaug, tada tas rūbas atrodo sexy;) nu žodžiu bandau tave vytis visom prasmėm:)
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2008 03 06, 09:27)
Oi kaip mielai paziurejau i ta oranzine ananasine  wub.gif  wub.gif  wub.gif  As is jos dariau suknele - virsus ir rankoves tokios pat, o nuo klubu pridejau daugiau ananasu ir iskliosinau (oi kaip as cia issireiskiau?! biggrin.gif )

ananasai mane visada zavejo, bet jie nerti lotuliukas.gif bet ir tuos ananasus esu isbandziusi ( po to ilgai i vaseli ziuret negalejau) lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kuri darbštuolė turi šios tunikos schemutes? Bučiau labai dėkinga
Atsakyti