Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai, 9 dalis

QUOTE(bazuka @ 2008 03 05, 14:15)
O kažin ant stambesnės moterytės kaip šitas grožis žiūrėtųsi,a ?

Jei atvirai, tai nesu smulki,oj nesu toli gražu, bet tikiuosi, kad bus gražu:)
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 03 05, 14:21)
Jei atvirai, tai nesu smulki,oj nesu toli gražu, bet tikiuosi, kad bus gražu:)

Tada statau nertinį į eilę wub.gif o kai šitam grožiui eilė prieis, tikiuosi tavo bus jau gatavas ir mano apžiūrėtas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2008 03 05, 14:36)
Tada statau nertinį į eilę  wub.gif o kai šitam grožiui eilė prieis, tikiuosi tavo bus jau gatavas ir mano apžiūrėtas  blush2.gif

Kadangi priešaky ilgasis savaitgalis, o mano Princesinis jau laukia tik rankovių, tai imtis tunikos turėčiau neužilgo:) Pačiai smalsu, kaip atrodys ar tiks:)
Atsakyti
kadangi man visą dieną mintis kirbina tas gražusis nėrinys , tai parūpo iš kokių siūlų neriat ? Pvz. Lusasita , o Norali ir Viliutee ?Turbūt iš mocheros?Nes aš tai pradėjau mąstyt , kad būtų gerai vasarai nusinert g.gif jetau...kokios problemos iškilo lotuliukas.gif lotuliukas.gif nebeduoda visai ramybės.
viskas, kreipiu mintis kitur...gal tokie modeliukai kam patiks

user posted image
user posted image
Atsakyti

bazuka, labai grazu thumbup.gif
o gal vasarai tokia tunika visai nieko butu g.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos, darbstuolytes!
Turiu numegzti draugei megztini. Bet susiduriau su tokia problema: Jos ismatavimai per klubus - 106, o per krutine - 116. kaip graziai isplatinti "vieta krutinei"? Megztinis paprastomis akimis, is plonu siuliuku.
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2008 03 05, 19:13)
Sveikos, darbstuolytes!
Turiu numegzti draugei megztini. Bet susiduriau su tokia problema: Jos ismatavimai per klubus - 106, o per krutine - 116. kaip graziai isplatinti "vieta krutinei"? Megztinis paprastomis akimis, is plonu siuliuku.

gal bandyt iškarpėlę pasidaryt? aš kartais pasiimu, jei turiu, tokį drabužėlio modelį, kokio norėčiau, ir pagal jį mezgu
Atsakyti
Bazuka,man labai patiko pirmasis modeliukas wub.gif Gal kartais turi schemute ar ka nors panasaus 4u.gif ax.gif
Atsakyti
pasidariau iskarpa, bet nuo to man ne aiskiau...nes noriu taip isplatint, kad nekristu i akis
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2008 03 05, 16:48)
kadangi man visą dieną mintis kirbina tas gražusis nėrinys , tai parūpo iš kokių siūlų neriat ? Pvz. Lusasita , o Norali ir Viliutee ?Turbūt iš mocheros?Nes aš tai pradėjau mąstyt , kad būtų gerai vasarai nusinert  g.gif jetau...kokios problemos iškilo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nebeduoda visai ramybės.
viskas, kreipiu mintis kitur...gal tokie modeliukai kam patiks

[

bazuka as neriau ne is moheros, o is akrilano , siuliukai labai purus ir graziau nei is moheros, minksciau man gavosi, nes pavyzduka is princeses buvau panerusi. O dar ir spalva ta mano purvinai rozine wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif , man sintetika gyvenimo netrumpina, o ir dziusta akimirksniu, tai vasarai bus thumbup.gif ( jei kas nenugvelbs, nes jau kesinasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lusasita: 05 kovo 2008 - 20:10
Nu ir grazumu pridejot doh.gif Ta rozine tunika buvau pasidejus i eiles gala, bet jus cia taip graziai rodotes, tai turbut jau kelsiu i eiles prieki lotuliukas.gif Kai dabartini megztini pabaigsiu ax.gif Tik as planuoju ja balta daryt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(janike1 @ 2008 03 05, 20:09)
Bazuka,man labai patiko pirmasis modeliukas  wub.gif Gal kartais turi schemute ar ka nors panasaus 4u.gif  ax.gif

Apatinė dalis pagal šitą suknelę
user posted image
Raštas
http://img220.images...suknele5gm0.jpg
o viršutinei šita ,manau ,geriausiai tiktų (man labiausiai patiko)

user posted image
schema
http://img231.images...laidine3dk7.jpg
arba dar iš šios bliuskutės
http://img86.imagesh...46d44478mb7.jpg
Atsakyti