Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai, 9 dalis

QUOTE(Peperoni @ 2008 03 04, 14:50)
sita gi anagi... g.gif  kaip jus viska spejat?????????  blink.gif  doh.gif

Sitas klausimas man visada iskyla cia uzsukus, o dar labiau - pasiziurejus i Lusasita biggrin.gif
As dabar pradejau vyrui megztini, labai norejo smile.gif is sviesiai pilku Vernito siulu (pusiau medvilnes, pusiau akrilano), beveik per pora savaiciu numezgiau nugara, kitas pora nemezgiau, bet ir tai skaitau, kad daug padariau lotuliukas.gif Kitos per toki laika butu puse gimines apmezgusios biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 04 kovo 2008 - 16:30
QUOTE(Lusasita @ 2008 03 04, 15:21)
ingriduska, erzinuosi  tongue.gif  lotuliukas.gif

user posted image

siandien jau rankoves nersiu, jau liemene yra  lotuliukas.gif

tokiu pat rastuku as esu nusimezgusi susiauciama megztuka,tikrai rastas meggasi gana greitai ir nesukiai,o beto labai graziai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Jusda - labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Lusasita, labai gražu 4u.gif
O jei aš nemoku nert, tai man IRGI kaip nemokančiai taip išeitų? lotuliukas.gif Labai norėčiau susidraugaut su vąšiuku, tik kaip? Raštelis, aisku kažkur buvo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2008 03 04, 16:28)
Sitas klausimas man visada iskyla cia uzsukus, o dar labiau - pasiziurejus i Lusasita biggrin.gif
As dabar pradejau vyrui megztini, labai norejo smile.gif is sviesiai pilku Vernito siulu (pusiau medvilnes, pusiau akrilano), beveik per pora savaiciu numezgiau nugara, kitas pora nemezgiau, bet ir tai skaitau, kad daug padariau  lotuliukas.gif Kitos per toki laika butu puse gimines apmezgusios biggrin.gif

ale nieko panasaus, as MB megztini mezgu ( kazi kuriosj spintoj jis mezgasi g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ), jau nuo rugsejo, o zadejau gimtadieniui spalio men , taip ir metosi kazkur, nu ner ikvepimo ji pabaigt blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Skarlet @ 2008 03 04, 20:35)
Lusasita, labai gražu 4u.gif
O jei aš nemoku nert, tai man IRGI kaip nemokančiai taip išeitų?  lotuliukas.gif Labai norėčiau susidraugaut su vąšiuku, tik kaip? Raštelis, aisku kažkur buvo?  ax.gif

as kaip nemokanti nert susipaprastinau rasteli ir palikau tik 5 stulpelius blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ačiukas!
Kai tik atsikuopsiu nuo princesės su virbalais, reikės imtis šito grožio. Sėkmės baigiant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2008 03 04, 21:55)
Ačiukas!
Kai tik atsikuopsiu nuo princesės su virbalais, reikės imtis šito grožio. Sėkmės baigiant  mirksiukas.gif

nu va kompinu ir neneriu, o juk galejau siandien baigt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 03 04, 23:17)
nu va kompinu ir neneriu, o juk galejau siandien baigt  lotuliukas.gif

Nors kartą, kol tu nemezgi, man nors mažas šansas yra prisivyti:)
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 03 04, 23:17)
nu va kompinu ir neneriu, o juk galejau siandien baigt  lotuliukas.gif

jooo, abi ligos vienodai baisios ir pavojingos lotuliukas.gif
Atsakyti
darbo eigoj mirksiukas.gif ( o gal tie tiek ir apsistoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 03 05, 14:01)
darbo eigoj  mirksiukas.gif ( o gal tie tiek ir apsistoti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif )
user posted image

Vajeeee, ne nesustok, nesustok,reikia rankoviu:)
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 03 04, 22:36)
ale nieko panasaus, as MB megztini mezgu ( kazi kuriosj spintoj jis mezgasi g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ), jau nuo rugsejo, o zadejau gimtadieniui spalio men , taip ir metosi kazkur, nu ner ikvepimo ji pabaigt  blush2.gif
Papildyta:
as kaip nemokanti nert susipaprastinau rasteli ir palikau tik 5 stulpelius  blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

user posted image

O kažin ant stambesnės moterytės kaip šitas grožis žiūrėtųsi,a ?
Atsakyti