Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai, 9 dalis

QUOTE(eya @ 2008 04 14, 16:52)
Kiek matosi, tai grazus darbelis, tik nuotraukyte labai tamsi mirksiukas.gif  o gal ant modeliuko pamatyt galima?  4u.gif

Tamsi, nes be blykstės kitaip labai spalvos normalios nesimato, o manęs niekas nenufotkina verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

As jau rankove viena turiu savo kvadratuku svarkeliui thumbup.gif viena beliko smile.gif tik vakar biski apsideginau netycia kaires rankos pirsta, tai vakare nebegalejau nerti, skaudejo kai siulas per ten slydo sad.gif nu bet tikiuos kad siandien jau galesiu vakare nerti smile.gif Mastau ko imtis toliau, labai jau man smagu vaseliu nerti thumbup.gif Reikia pasidairyti ka numegzti savo pupai vasarai, juk uz poros menesiu mes i Turkija traukiam 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beladona: 15 balandžio 2008 - 14:26
QUOTE(beladona @ 2008 04 15, 15:24)
Sveikutes smile.gif

As jau rankove viena turiu savo kvadratuku svarkeliui  thumbup.gif  viena beliko smile.gif tik vakar biski apsideginau netycia kaires rankos pirsta, tai vakare nebegalejau nerti, skaudejo kai siulas per ten slydo sad.gif nu bet tikiuos kad siandien jau galesiu vakare nerti smile.gif Mastau ko imtis toliau, labai jau man smagu vaseliu nerti  thumbup.gif Reikia pasidairyti ka numegzti savo pupai vasarai, juk uz poros menesiu mes i Turkija traukiam  4u.gif

O man kvadraciukine kazkaip toks gasdinantis reikalas pasirode be galo ir pabaigos, nedrisau imtis blush2.gif saunuole 4u.gif dairytis naujo modelio - smagi proceso dalis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2008 04 15, 15:41)
O man kvadraciukine kazkaip toks gasdinantis reikalas pasirode be galo ir pabaigos, nedrisau imtis blush2.gif saunuole 4u.gif  dairytis naujo modelio - smagi proceso dalis biggrin.gif

Oi nebijokit jus tu kvadraciuku, nieko ten sudetingo nera smile.gif Mano tai pirmas nertas rubas, seniau tik serveteliu kalnus esu prinerusi, mama tebeturi visus juos, ir virbalais megzdavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liolke @ 2008 04 15, 14:27)
dar vienas si karta sau cia ne paskutinis as ji jau seniau mezgiau tik dabar idedu

http://s260.photobuc...g001800x600.jpg

http://s260.photobuc...g002800x600.jpg

labai gražu ir labai sudėtinga thumbup.gif
Atsakyti
o as vis kai tik mano lobis miega ir randu laisva minute - bandau pribaigit savo paltuka. Liko nei daug nei maziai - viena su puse rankoves:) jau pats metas butu baigti, nes oras kaip tik tokiems rubams smile.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2008 04 15, 17:45)
o as vis kai tik mano lobis miega ir randu laisva minute - bandau pribaigit savo paltuka. Liko nei daug nei maziai - viena su puse rankoves:) jau pats metas butu baigti, nes oras kaip tik tokiems rubams smile.gif  cool.gif

Zuviuk, saunuole, kad isvis laiko ir jegu randi 4u.gif O koks tas paltukas, gal pasirodyt nori? gal ir dar ka ikvepimas pagaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2008 04 15, 16:10)
Tamsi, nes be blykstės kitaip labai spalvos normalios nesimato, o manęs niekas nenufotkina verysad.gif

jei skaitmeninis fotoaparatas tai labai lengva ir paciai mano ga tik kelios nuotraukos ne pacios darytos visos kitos pacios aisku su skaiteniniu fotoaparatu

Papildyta:
QUOTE(Karusia @ 2008 04 15, 18:03)
labai gražu ir labai sudėtinga  thumbup.gif

gal tik atrodo labai sudetingai bet nesudetinga kai isimezgi rankoves tai labai paprastos gal kiek pats rastukas priekio bet as ir kai pamaciau atrode sudetingai jei kam reikes rastuko kazkur turiu
Atsakyti
QUOTE(liolke @ 2008 04 15, 19:08)
jei skaitmeninis fotoaparatas tai labai lengva ir paciai mano ga tik kelios nuotraukos ne pacios darytos visos kitos pacios aisku su skaiteniniu fotoaparatu

Papildyta:
gal tik atrodo labai sudetingai bet nesudetinga kai isimezgi rankoves tai labai paprastos gal kiek pats rastukas priekio bet as ir kai pamaciau atrode sudetingai jei kam reikes rastuko kazkur turiu

Skaitmeninis, bet nenutaikau. Reikės kurį nors vyrų prispaust ir nufotkins. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liolke @ 2008 04 15, 18:08)

Papildyta:

reiks reiks rastuko mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti