Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai, 9 dalis

QUOTE(jusda @ 2008 03 04, 14:10)
Rodausi paskutinį savo darbuką

JUSDA labai grazus darbukas thumbup.gif o is kokiu siuliuku megztas 4u.gif
Atsakyti
kaip grazu thumbup.gif ..pati uzsimaniau megsti
Atsakyti
ingriduska, erzinuosi tongue.gif lotuliukas.gif

user posted image

siandien jau rankoves nersiu, jau liemene yra lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tetulė @ 2008 03 03, 16:37)

nu kaip aciukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jusda @ 2008 03 04, 14:10)

Grazu!! O jau akyciu lygumas.. lyg su masina butu megzta thumbup.gif drinks_cheers.gif
stelina, tai pirmyn, kas trukdo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jusda @ 2008 03 04, 13:10)

grazumelis thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 03 04, 15:21)
grazumelis  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

LUSASAITA, nu tikrai, susierzinau, bet taip baltai baltai.Kai pamačiau tavo epizodą, tai net žandikaulis nukaro,turi tikrai Dievo dovaną tobulai viską daryti. Žaviuosi. Labai labai šauniai.
O čia iš Princesės?
Nes aš dabar mezgu iš Princesės identiškos spalvos megztuką virbalais, o rankoves vašeliu.

P.S o kažkas čia vašeliu nelabai mokėjo, bet vašelį į rankas ir tobulybė gaunasi 4u.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ingriduska @ 2008 03 04, 15:39)
LUSASAITA, nu tikrai, susierzinau, bet taip baltai baltai.Kai pamačiau tavo epizodą, tai net žandikaulis nukaro,turi tikrai Dievo dovaną tobulai viską daryti. Žaviuosi. Labai labai šauniai.
O čia iš Princesės?
Nes aš dabar mezgu iš Princesės identiškos spalvos megztuką virbalais, o rankoves vašeliu.

P.S o kažkas čia vašeliu nelabai mokėjo, bet vašelį į rankas ir tobulybė gaunasi 4u.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

O mezgi apvaliai?Jei taip tai kaip rankovem skyles jūs padarot?
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 03 04, 14:40)
O čia iš Princesės?

P.S o kažkas čia vašeliu nelabai mokėjo, bet vašelį į rankas ir tobulybė gaunasi 4u.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif
Papildyta:

O mezgi apvaliai?Jei taip tai kaip rankovem skyles jūs padarot?

aga, nedraugas man vaselis blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
neriu is Margaretos akrilano , suneriau liemenei 100 gr, dar turiu 100 gr rankovems, bet tiek nebereikes
neriu apvaliai, bet su apsigrezimais, kad rastas nesiskirtu . Rankoves irgi apvaliai su apsigrezimais iki pazasties, o tada prasides lusasitai linksmoji dalis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nuleidinejimai rankoves galvutes doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 03 04, 15:43)
aga, nedraugas man vaselis  blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
neriu is Margaretos akrilano , suneriau liemenei 100 gr, dar turiu 100 gr rankovems, bet tiek nebereikes
neriu apvaliai, bet su apsigrezimais, kad rastas nesiskirtu . Rankoves irgi apvaliai su apsigrezimais iki pazasties, o tada prasides lusasitai linksmoji dalis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nuleidinejimai rankoves galvutes  doh.gif  lotuliukas.gif

Kadangi rankoves man sunkiausia dalis, tai užuojata, nors netikiu, kad tau gali nepasisekti.O su vašeliu lengviau nuleidinėti, nei virbalais.Aš nepataikau dydžių,ta galvutė būna perdidele, tada ir prasideda.....:0 Nu tai pora vakaru ir manau tavo tunika puikuosis prie visų kitų grožių 4u.gif
Atsakyti
sita gi anagi... g.gif kaip jus viska spejat????????? blink.gif doh.gif

noriu paklaust, kaip ta princese nesiojas? g.gif turiu kelis matkiukus ir vis kazkaip bijau pradet... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 03 04, 15:50)
sita gi anagi... g.gif  kaip jus viska spejat?????????  blink.gif  doh.gif

noriu paklaust, kaip ta princese nesiojas?  g.gif  turiu kelis matkiukus ir vis kazkaip bijau pradet... ax.gif

Kadangi Lusasita pasakė, o ji dabar mano Dievaitė, tai tikiu.Tikrai nešiojasi puikiai:)
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 03 04, 14:51)
Kadangi Lusasita pasakė, o ji dabar mano Dievaitė, tai tikiu.Tikrai nešiojasi puikiai:)

panasu, kad reik ir man patiket... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(norali @ 2008 03 04, 13:12)
JUSDA labai grazus darbukas thumbup.gif  o is kokiu siuliuku megztas 4u.gif

Kasmyras

QUOTE(stelina @ 2008 03 04, 13:37)
kaip grazu  thumbup.gif ..pati uzsimaniau megsti

QUOTE(eya @ 2008 03 04, 14:21)
Grazu!! O jau akyciu lygumas.. lyg su masina butu megzta thumbup.gif  drinks_cheers.gif
stelina, tai pirmyn, kas trukdo biggrin.gif

QUOTE(Lusasita @ 2008 03 04, 14:21)
grazumelis  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

Ačiū mergaitės už gražius žodžius aciuks.gif
Atsakyti