Dekui uz pagalba as truputi pagal kitokia schemute neriu, pirma karta buvau per daug privariusi tu stulpeliu pirmoj eilej, uztai ir bangavo man beliko jau tik rankoves Gero savaitgalio visoms
labai mielas
as tai toki plana chuligana kuriu kad reiktu man paprasta megztuka nusimegzti su ciuozejos siluetu.... reikes jauciu schemyte pasidaryti ir megzti ziemai
labai mielas
as tai toki plana chuligana kuriu kad reiktu man paprasta megztuka nusimegzti su ciuozejos siluetu.... reikes jauciu schemyte pasidaryti ir megzti ziemai
Gaila nesimato raščiuko, bet galiu nujaust koks . Man toks vienas panašus labai patinka tai nusimezgiau skarą, bet kai tą raštą kur nors kitur pamatau, tai pagalvoju reikia numegzti ka nors. O kad jau turiu nusimezgusi tai pamirštu .
Gaila nesimato raščiuko, bet galiu nujaust koks . Man toks vienas panašus labai patinka tai nusimezgiau skarą, bet kai tą raštą kur nors kitur pamatau, tai pagalvoju reikia numegzti ka nors. O kad jau turiu nusimezgusi tai pamirštu .
Nagi mezgėjėlės, kur visos dingot, kad čia taip tylu? ar išmainėt visos virbalus į grėbliukus, kastuviukus ir užsiimat daržininkyste? Kas ką mezgat, kaip projektukai klostosi? Aš darbuojuosi ties savo bambukine palaidine - yra nugara ir priekio pusė. Liko nedaug, tik vat laiko vis trūksta